---THE PUNISHER---
New Member
سلام امین جان من1سال بدون هیچ چیزی تری دی را درحد متوسط یاد گرفتم اما بعد که خواستم به صورت حرفه ای کار کنم هیچ کلاس یا کتابی پیدا نکردم حالا شما رو پیدا کردم ایا متوانید به من یاد بدین یا اسم یک کتابی رو بهم بگین
بله چرا که نه هر وقت هم مشکلی داشتی به خودم ایمیل بزن یا یک پیغام بفرست---the Punisher--- گفت:سلام امین جان من1سال بدون هیچ چیزی تری دی را درحد متوسط یاد گرفتم اما بعد که خواستم به صورت حرفه ای کار کنم هیچ کلاس یا کتابی پیدا نکردم حالا شما رو پیدا کردم ایا متوانید به من یاد بدین یا اسم یک کتابی رو بهم بگین
از نظرات شما دوست عزیز خیلی خیلی بهره بردیمباسلام خدمت دوستان بالاخص امين تري دي عزيز(سفارشي )
من پرواز هستم چند سالي است بدون استاد در تري دي مکس فعاليت مي کنم و گاه وقتي به دنبال اموزشهاي تريدي مکس در اينترنت به جاههاي مختلف سرکي مي کشم
تا اينکه بطور اتفاقي با مجيد انلاين و با بخش تري دي مکس ان اشنا شدم
مطالب اين تاپيک را در مورد رکتورها خواندم جالب ودر عين حال بسيار مختصر!!!!!!بود
اميدوارم هميشه موفق باشي واين تاپيک را براي پاسخ دادن به سوالات مربوط به رکتورها همواره فعال نگه داري
در ضمن اگر ميشود خواهش ميکنم در تاپيکي جديدي کنترل صدا در تري مکس (suond clipAudio )
و همچنین گزينه هاي مربوط به (create\helpers\VRLM 97)را براي خيلي ازکساني که بلد نيستند اموزش دهيد- البته ماکه بلديم و مشکلي نداريم
باز هم تشکر مي کنم
مرسیآموزشات حرف نداشت امين جان