vahiddarky گفت:khob avallin soal
chetori mishe ye asemmon sakht
mesle hamini ke too bala sakhti.
آقا وحيد خوش اومدي لگر در اين زمينه نياز به راهنمايي داري به اينجا مراجعه كن:vahiddarky گفت:salam be Aghaye Kashefi man kheili doost daram 3D maker besham
va niaz be rahnamayi daram
mishe lotfan komak koni?
man soalatam ro miporsam Age narahat nemishi
man Vahid 16 Va m hastam
dar zemn Age filme 3D ( FF7 AC ro nadid hatnman bebin)ke age nabini nesfe omret bar fanast
ino bara in goftam ke man sahnehaye in filmo too zehnam dashtam ba hamin sorat va ba hamin vaze takhayo
va misookhtam ke nemitoonam chenin 3D az khodam besazam
alan chand ta chiz dige hast ke age komak koni besazam .
khob mercy chon ke khoondi va tahammol kard
i
آقا محسن شما نسبت به من لطف دارینcs_mohsen گفت:یعنی یه سوال من از این ترک زمین هم طولانی تر و پیچیده تره توضیح دادنش (آموزش)
چیزی که من بخوام باید بهش برسم حتی به قیمت تموم شدن جونم
من ولت نمی کنم تا خودت به من ضد حال بزنی
انقدر تصمیم دارم از تو کمک بگیرم که حتی فکرشم نمی کنی
جواب سوالات و در خواست های منو هر وقت خواستی جواب بده حتی شده به سال بکشه منتظر می مونم اگه تا اون موقع خودم یاد نگیرم البته جواب تو باید صد در صد جامع تر باشه
یک دنیا ممنون ازت![]()
بای بای رفیق Offline
این نوع افکت ها رو با fluid effects شبیه سازی میکننvahiddarky گفت:khob avallin soal
chetori mishe ye asemmon sakht
mesle hamini ke too bala sakhti.
آقا این هم میشه . در واقع شما میخوای سطح زیرین بلرزه و اشیایامین تری دی گفت:یک آموزش دیگه می خوام . البته جسارت نباشه ...........
زمین لرزه . چطوری باید یک زمین لرزه درست کنم اشتباه نشه نمی خوام دوربین تکون بخوره بلکه خود زمین
مثلا یک فنجان که روی میزه بر اثر لرزش به زمین برخورد کنه و بشکنه ..............
ممنون امین
دوست بسیارعزیز من آقای رامتین از شیراز هستنelhamkh0 گفت:salam hale shoma az omoozeshe maya mamnoonam mikhastam bedoonam ye ostade khoobe maya tooye shoraz nemishansin mamnoon bbye
باقي كارهاي ايشونkashefy گفت:دوست بسیارعزیز من آقای رامتین از شیراز هستن
ایشون یکی از بهترین انیماتورهای شیرازند .
این هم یه نمونه کار از رامتین
kashefy گفت:آقا این هم میشه . در واقع شما میخوای سطح زیرین بلرزه و اشیای
روی اون سطح هم در اثر لرزش تاثیر بگیرن .
این کار رو با دینامیک شبیه سازی میکنن
و بسیار هم کاره ساده ای هستش چند دستور ساده .
اگه فرصت شد برات میگم .