آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral55

Well-Known Member
راستي نيما تو اون تاپيك پست كه نبايد بزنيم مي دونم فقط تشكر هم نيكنيم ؟يا تشكر ايراد نداره؟اگه داره تا من تشكر هارو Remove كنم
آخه گفتي كه تنكس هم نديم:cry:

nima_dsnr

کاربر VIP
نه بابا تنکس که مشکلی نداره.
یه وقت remove نکنی هاااااااااااااا...
من روی تک تک این تنکس ها حساب باز کردم.
تازه اگر میتونی 2-3 تا تنکس توی هر پست بده... (زیاد فکر نکن چرت گفتم نمیشه)

و اما هادی...
آقا بزارین یه واقعیتی رو براتون بگم. این هادی گرچه کم پست میزنه ولی وقتی میزنه من خیلی نکته توش پیدا می کنم. (این خوب بید)
مثلا همین که space بزنی Pick tool فعال میشه... آخه من خیلی دنبال کلید پیک تول بودم ؛
یا همین که + بزنی Dupplicate میشه روی خودش...
یا چندتا دیگه ...

hyazdi

Active Member
سلام
شرمنده . چند روزی هست که درگیر تعمیرات سیستم هستم و ... . آموزش ها رو دی ال کردم اما نتونستم بخونم ولی بهرحال دستتون مرسی .
آقا نیما مرسی . راستی توی اون تاپیک آخرین آموزشی که گذاشته بودی ( ساخت گل ) جواب نداد . یعنی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شه.

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
سلام مجدد

می دونم ربطی نداره و ممکنه گیر بدین اما گفتم هم چند روزی بیشتر از تولدش نگذشته و هم اینروزها همه جا موقع افطار صداش هست ( هم ربنا و هم این دهان بستی ) گفتم بذار آخرین عکس گرفته شده از استاد مال چند ماه قبل توی آمریکا رو به همراه پسرش بذارم اینجا تا تشکر کوچیکی از تمام زحمات این 50 سال کار آوازیش شده باشه .(خود استاد حالا 66 سالشه و تولدش 1 مهر 1319 است)

اینم لینک به خود عکس
http://img.majidonline.com/pic/43030/19.JPG
مرسی بای

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
دو تا آموزش باز هم معرفي ابزار ها

تفاوت وكتور و رستر

ابزار ها

راستي نيما در مورد هادي كاملا موافقم
kos.gif

maral55

Well-Known Member
سلام مجدد

می دونم ربطی نداره و ممکنه گیر بدین اما گفتم هم چند روزی بیشتر از تولدش نگذشته و هم اینروزها همه جا موقع افطار صداش هست ( هم ربنا و هم این دهان بستی ) گفتم بذار آخرین عکس گرفته شده از استاد مال چند ماه قبل توی آمریکا رو به همراه پسرش بذارم اینجا تا تشکر کوچیکی از تمام زحمات این 50 سال کار آوازیش شده باشه .(خود استاد حالا 66 سالشه و تولدش 1 مهر 1319 است)

اینم لینک به خود عکس
http://img.majidonline.com/pic/43030/19.JPG
مرسی بای
خيلي هم عالي هست هادي اتفاقا وسط كرل چيز هاي ديگه هم باشه خيلي خوبه تنوعه
apl.gif

اميدوارم زودتر سيستمت درست بشه و بازم بيشتر به ما سر بزني
واسه آموزشم دستت درد نكنه خيلي خوب بود فقط انگار فارسي سيستمت مشكل داره يا شايدم من اينجوري ميبينم

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
راستي تا يادم نرفته بگم كه نيما الان داشتم نگاه مي كردم ديدم تعداد دانلود ها بيشتر شده فكر كنم بچه ها اون جوري كه همه آموزش ها جمع شدن تو يه تاپيك و منظم خيلي راحتترن خلاصه دستت درد نكنه واسه زحمتت

nima_dsnr

کاربر VIP
خواهش می کنم.
آره همینطوره. چون من یک پیغام خصوصی هم در این باره داشتم که راهنماییش کردم چجوری استفاده کنه.
در ضمن به همه هم میگم که آموزشها نویسندشون ماراله. ( یه وقت بنام من تموم نشه ) "چشمک"

hyazdi

Active Member
سلام
آره مارال جان فارسی سیستم مشکل پیدا کرده و هرکاری کردم درست نشد که نشد . Sp2 نصب کردم . فارسی ساز نداره اما خودش باید جواب بده که نمی ده . حالا انشاالله رفعش می کنم .
من هم با مارال در مورد اون تاپیک موافقم به شرطی که بحث روی آموزش ها و ... توی این تاپیک ادامه داشته باشه و نشه همون که قبلا گفته بودم : سلام لینک آموزش خداحافظ
اینجوری آدم نمی فهمه سطح آموزشش به درد مخاطب می خوره یا نه و اینکه اینجوری بقیه نمی تونن با نویسنده ارتباط برقرار کنن و سوالات احتمالی خودشون رو بپرسن . نمی دونم باهام موافقین یا نه ؟
در هر حال نیما جان دستت تنکیو

farid.z.a

New Member
سلام
دستتون درد نکنه با اين آموزشها . خسته نباشيد .
ولي من با يک مشکل برخورد کردم و اينه که موقع دانلود سايت Rapid خطا ميده و ميگه که اين فايل حذف شده
حالا من چيکار کنم ؟

maral55

Well-Known Member
سلام
دستتون درد نکنه با اين آموزشها . خسته نباشيد .
ولي من با يک مشکل برخورد کردم و اينه که موقع دانلود سايت Rapid خطا ميده و ميگه که اين فايل حذف شده
حالا من چيکار کنم ؟

سلام
خيلي ممنون كه دنبال مي كنيد شما لطفا بگيد كه كدوم آموزش حذف شده تا دوباره اپ كنيم

maral55

Well-Known Member
نيما كاش يه كاري مي كردي اون پست اول اون تاپيك رو توش مي نوشتي كه لطفا هر موضوع يا سوالي هست به اين تاپيك بيايد و آدرس اين تاپيك رو مي دادي

farid.z.a

New Member
سلام
تمام آموزشهاتون که از زمانش از 2 هفته گذشته لينک دانلودش حذف شده مثلا آموزش توپ فوتبال يا نکات و ترفندهاي کورل يا آموزش چرخ دنده و ....
ممنون ميشم اگه دوباره آپديت بشه

nima_dsnr

کاربر VIP
نيما كاش يه كاري مي كردي اون پست اول اون تاپيك رو توش مي نوشتي كه لطفا هر موضوع يا سوالي هست به اين تاپيك بيايد و آدرس اين تاپيك رو مي دادي
آره
نوشتم ولی لینک ندادم. حالا ویرایشش می کنم.

در مورد pdf ها هم از اول همشو دوباره آپ می کنم.

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام
تمام آموزشهاتون که از زمانش از 2 هفته گذشته لينک دانلودش حذف شده مثلا آموزش توپ فوتبال يا نکات و ترفندهاي کورل يا آموزش چرخ دنده و ....
ممنون ميشم اگه دوباره آپديت بشه
آره دوست من شما راست میگی.
ولی آموزشها رو دوباره داریم آپ میکنیم توی این تاپیک که فقط آموزش هست. اگه چند روزی صبر کنی همه آموزشها آپدیت شده به اونجا منتقل میشه.

مرسی
نیما

maral55

Well-Known Member
در ضمن به همه هم میگم که آموزشها نویسندشون ماراله. ( یه وقت بنام من تموم نشه ) "چشمک"

اصلا از اين حرفا نزن كه دلگير ميشم تازه زحمت اصليشو تو داري ميكشي

خيلي جالبه من اصلا نمي دونستم در كرل ميشه برنامه نويسي هم كرد!
برنامه نويسي در كرل

farid.z.a

New Member
ممنون . لطف مي کنيد
در ضمن ممکنه يک کتاب خوب براي تدريس معرفي کنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا