تصحیح شدراستی توی اون تاپیک آخرین آموزشی که گذاشته بودی ( ساخت گل ) جواب نداد . یعنی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شه.
خيلي هم عالي هست هادي اتفاقا وسط كرل چيز هاي ديگه هم باشه خيلي خوبه تنوعهسلام مجدد
می دونم ربطی نداره و ممکنه گیر بدین اما گفتم هم چند روزی بیشتر از تولدش نگذشته و هم اینروزها همه جا موقع افطار صداش هست ( هم ربنا و هم این دهان بستی ) گفتم بذار آخرین عکس گرفته شده از استاد مال چند ماه قبل توی آمریکا رو به همراه پسرش بذارم اینجا تا تشکر کوچیکی از تمام زحمات این 50 سال کار آوازیش شده باشه .(خود استاد حالا 66 سالشه و تولدش 1 مهر 1319 است)
![]()
اینم لینک به خود عکس
http://img.majidonline.com/pic/43030/19.JPG
مرسی بای
سلام
دستتون درد نکنه با اين آموزشها . خسته نباشيد .
ولي من با يک مشکل برخورد کردم و اينه که موقع دانلود سايت Rapid خطا ميده و ميگه که اين فايل حذف شده
حالا من چيکار کنم ؟
آرهنيما كاش يه كاري مي كردي اون پست اول اون تاپيك رو توش مي نوشتي كه لطفا هر موضوع يا سوالي هست به اين تاپيك بيايد و آدرس اين تاپيك رو مي دادي
آره دوست من شما راست میگی.سلام
تمام آموزشهاتون که از زمانش از 2 هفته گذشته لينک دانلودش حذف شده مثلا آموزش توپ فوتبال يا نکات و ترفندهاي کورل يا آموزش چرخ دنده و ....
ممنون ميشم اگه دوباره آپديت بشه
در ضمن به همه هم میگم که آموزشها نویسندشون ماراله. ( یه وقت بنام من تموم نشه ) "چشمک"