آموزش نصب phpbb و شيوه استفاده از آن

شروع موضوع توسط ashkanjoon ‏30 جولای 2004 در انجمن سیستم‌های انجمن ساز

  1. mosi-online

    mosi-online Member

    ارسال‌ها:
    927
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا دستت درد نكنه....
    سايتت هم بايد چيزه خوبي از اب دراد...
    دمت گرم...
     
    نوشته شده توسط mosi-online در ‏24 آگوست 2004
  2. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    mosi-online جان تشكر مي كنم نظر لطف شماست
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏24 آگوست 2004
  3. mosi-online

    mosi-online Member

    ارسال‌ها:
    927
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    9كرم دادا....
     
    نوشته شده توسط mosi-online در ‏24 آگوست 2004
  4. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    با سلام و خسته نباشيد به همگي . آقا من اين 7 تا صفحرو از اول تا آخر خوندم . من phpbb رو تنظيم كردم روي لوكال هم تست كردم درست جواب داد . فرستادم روي يه سايت مجاني كه php و mysql و ... رو ساپورت ميكنه . صفحه instal كه باز ميشه و من تكميلش ميكنم و sumbit رو كه ميزنم اين پيغام رو ميده phpBB : Critical Error
    Could not connect to the database
    در ضمن من ميدونم كه نام بانك اطلاعاتي به اين صورت ميشه database_user آقا اگه ميتونين كمك كنين
    در ضمن من هاستم رو از www.100webspace.com گرفتم كه بنر تبليغاتي هم نداره و دومين شما به شكل زير ميشه http://yourname.freeunixhost.com
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏24 آگوست 2004
  5. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    والا اين پيغامي كه شما نوشتين مبني بر اين هست كه حالا به هر علتي phpbb شما نمي تونه به بانك اطلاعاتي تون وصل بشه. خواهشا يك بار ديگه اطلاعتي كه مربوط به ديتا بيستون بوده و موقع نصب وارد كردين رو چك كنيد از فايل config.php (با يه اديتور مي تونيد بازش كنيد)

    dbhost = localhost
    dbname = 'phpbb(نام ديتا بيستون)
    dbuser = root(يوزر نيم ديتابيسي كه ساختين)
    dbpasswd= پسوردي كه براي ديتابيس انتخاب كردين

    احتما لا يكي از اين موارد رو اشتباه نوشته باشين
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏25 آگوست 2004
  6. mahdi000

    mahdi000 Member

    ارسال‌ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا من phpnuke نصب كردم ولي قسمت انجمنهاش كار نمي كنه!! ميگه : اين برد فاقد انجمن ميباشد.

    اين به چه معناست؟

    يعني phpbb بايد نصب كنم يا فايلهايphpbb رو در نوك كپي كنم؟
     
    نوشته شده توسط mahdi000 در ‏25 آگوست 2004
  7. mahdi000

    mahdi000 Member

    ارسال‌ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    16
    اسكوتر عزيز هر كاري كردم نتونستم ثبت نام كنم. قلق خاصي داره؟ همش ميگه:
    Error - Invalid or missing domain name

    هر كاريش ميكنم هي پيغامهاي مختلف ديگه اي ميده!!!
     
    نوشته شده توسط mahdi000 در ‏25 آگوست 2004
  8. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    با اينكه من ديتابيس رو ساختم فايل config.php هيچي توش نيست ( حجمش صفر كيلوبايته ) . در ضمن يه بار خودم تو config.php نوشتم همين مشخصات رو . همينايي كه شما ذكر كردين و كاملتر ولي باز هم همون ارور رو ميده . تو رو خدا يكي كمك كنه چون ديگه حال ندارم اون همه فايل رو ، رو يه هاست ديگه آپلود كنم .
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏25 آگوست 2004
  9. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    با اينكه من ديتابيس رو ساختم فايل config.php هيچي توش نيست ( حجمش صفر كيلوبايته ) . در ضمن يه بار خودم تو config.php نوشتم همين مشخصات رو . همينايي كه شما ذكر كردين و كاملتر ولي باز هم همون ارور رو ميده . تو رو خدا يكي كمك كنه چون ديگه حال ندارم اون همه فايل رو ، رو يه هاست ديگه آپلود كنم .
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏25 آگوست 2004
  10. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    Scooter جان
    تقريبا بايد تو فايل config.php شما يه همچين چيزي باشه
    من تعجب 8O ميكنم شما صفحه نصب برات اومده و شما اطلاعات رو وارد كردي بعد حجم config.php صفر كيلو بايت شده
    کد (Text):
    <?php


    // phpBB 2.x auto-generated config file
    // Do not change anything in this file!

    $dbms = 'mysql';

    $dbhost = 'localhost';
    $dbname = 'phpbb';
    $dbuser = 'root';
    $dbpasswd = '';

    $table_prefix = 'phpbb_';

    define('PHPBB_INSTALLED', true);

    ?>
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏25 آگوست 2004
  11. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا اشكان يه پيغام خصوصي برات فرستادم
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏25 آگوست 2004
  12. parsa fatehi

    parsa fatehi Member

    ارسال‌ها:
    572
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام من تاز اينجا عضو شدم

    آقاي اشكان اين فايل هايي مه براي دانلود گذاشتي

    نمياد چيكار كنم

    [email protected]
    :roll: :( :x :cry: :cry: :cry:
    [flash width=100 height=100:7e6e2448eb]http://parsa-online.com/logo.swf[/flash:7e6e2448eb]

    به من ميل بزنيد
     
    نوشته شده توسط parsa fatehi در ‏25 آگوست 2004
  13. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    بازم سلام
    آقا ما بالاخره موفق شديم phpbb رو ، روي هاست نصب كنيم . اينگيليسيش كه خوب جواب داد ولي فارسيش نه ، همه چي درسته به جز اينكه بالاي صفحه اين ارور رو ميده ، اگه ميشه راهنمايي كنين

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/iranclub/public_html/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home2/iranclub/public_html/includes/page_header.php on line 475

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/iranclub/public_html/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home2/iranclub/public_html/includes/page_header.php on line 477

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/iranclub/public_html/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home2/iranclub/public_html/includes/page_header.php on line 478
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏26 آگوست 2004
  14. Scooter

    Scooter Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا من اين ارور هارو درست كردم و ديكه بالاي صفحه اصلي نمياد ،‌ ولي بخش Admin ديگه باز نميشه و اين ارور رو ميده

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/iranclub/public_html/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home2/iranclub/public_html/includes/functions.php on line 769
     
    نوشته شده توسط Scooter در ‏26 آگوست 2004
  15. mahdi000

    mahdi000 Member

    ارسال‌ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    16
    اسكوتر عزيز هر كاري كردم نتونستم ثبت نام كنم. قلق خاصي داره؟ همش ميگه:
    Error - Invalid or missing domain name

    هر كاريش ميكنم هي پيغامهاي مختلف ديگه اي ميده!!!


    يه راهنمايي ميكني؟
     
    نوشته شده توسط mahdi000 در ‏26 آگوست 2004
  16. mehrnet

    mehrnet Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام
    من چون دیتا بیس بلد نیستم با شروع نصبphpbb مشکل دارم
    شنیدم آقا مجید فایل cd.php رو معرفی کرده
    لطفا منو راهنمایی کنید و بگید از کجا دانلودش کنم
     
    نوشته شده توسط mehrnet در ‏29 آگوست 2004
  17. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    خوب چرا از easyphp استفاده نمي كني همه چيز حتي ديتا بيس my sql رو هم خودش نصب مي كنه اينجوري كارتون راحت تر نميشه ؟

    اين هم لينك دانلودش:
    http://www.easyphp.org/telechargements.php3
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏29 آگوست 2004
  18. mehrnet

    mehrnet Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام
    با تشکر از شما
    سوال من اینه که وقتی با easyphp یشفشذشزث ساختیم
    چجوری اونو رو هاست سایت قرار بدیم
     
    نوشته شده توسط mehrnet در ‏30 آگوست 2004
  19. ashkanjoon

    ashkanjoon Member

    ارسال‌ها:
    823
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    8O 8O
    اين ( یشفشذشزث ) يعني چي اون وقت
     
    نوشته شده توسط ashkanjoon در ‏31 آگوست 2004
  20. mehrnet

    mehrnet Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    18
    خیلی ببخشید
    وقتی دیتا بیس می سازم(easyphp)
    اولا دستور export فعال نیست
    ثانیا چجوری دیتا بیس رو رو هاست بذاریم
    آیا محل مخصوصی داره؟
     
    نوشته شده توسط mehrnet در ‏31 آگوست 2004

به اشتراک بگذارید