هاست همون لوكال هست ولي يوزر نيم و پس تغيير ميكنه ديگه مثلاmosi-online گفت:آقا آخ جون منم نصب كردم براي اولين بار...
عجب چيزيه....
آقا اگه بخواييم اين رو تو سايت بديم بالا به جاي localhost چي بايد بنويسيم؟ يا همونlocalhostبايد باشه؟
(تازه واردما)
مشكل اوليه منو داري يك لحظه صبر كنsamin007 گفت:آقا با سلام وخسته نباشید
همه این کارهایی که شما گفتید انجام دادم ولی وقتی میخوام
برای سایت مدیر درست کنم وفورم ان را پر میکنم ودکمه ارسال را می زنم
یک صفحه جدید میاد که مینوسه شماره مدیر رمز مدیر
اولا شماره میر چیه دوما هرچی مینویسم دوباره به صفحه ثبت نام برمیگرده
همين كارو بكن كه ثار .. جان گفت ديگهsarallah گفت:حميد جان sql زير رو تو phpmyadmin امپورت كن
پاسورد : hamid
يوزر : hamid
کد:INSERT INTO `sary_authors` VALUES ('hamid', 'God', 'http://', '', '37fff357c237d67f2365eab6706bc898', 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, '');
آقاي nayeb شما از چه ورژني از اپاچي استفاده ميكنيد ؟
در برنامه هاي ديگر هم همين مشكل را داريد؟
عزيز جوابت اينجا هست ثار ... جان داده ديگه كمي دقت مي كرديد مي ديديsarallah گفت:اشكان جان فايل php.ini رو باز كن و دنبال
بگرد و اون رو بهکد:;extension=php_gd2.dll
تبديل كن و بعدهم ذخيره و يه دور رستارت ٬ ببين مشكلت حل ميشهکد:extension=php_gd2.dll
اين كارو همان جايي كه برنامه ايزي را نصب كردي بايد انجام بدي تا كارت حل شه بازم كاري بود درخدمتيمScooter گفت:با سلام و خسته نباشید ، من این لیست توضیحات رو از اول تا آخر ( پایین ) خوندم ، خیلی عالی بود ، دسته همتون درد نکنه ، ولی الان یه مشکل خیلی اساسی دارم وقتی که این ارور داده میشه . دیگه هیچ صفحه پی اچ پی باز نمیشه ( یعنی سرور از کار میفته )
unkown():
unable to load dynamic library D:\programfiles\easyphp1-7\php\extensions\php_gd2.dll -the specifified module could not be found
لطفآ كمك كنيد
اينكارو بكني خيلي حال دادي...aghahamidgol2 گفت:هاست همون لوكال هست ولي يوزر نيم و پس تغيير ميكنه ديگه مثلاmosi-online گفت:آقا آخ جون منم نصب كردم براي اولين بار...
عجب چيزيه....
آقا اگه بخواييم اين رو تو سايت بديم بالا به جاي localhost چي بايد بنويسيم؟ يا همونlocalhostبايد باشه؟
(تازه واردما)
hamid_ara4unet
حالا خواستي اونم يه آموزش مي ديم
چشم رو چشم عزيزmosi-online گفت:اينكارو بكني خيلي حال دادي...aghahamidgol2 گفت:هاست همون لوكال هست ولي يوزر نيم و پس تغيير ميكنه ديگه مثلاmosi-online گفت:آقا آخ جون منم نصب كردم براي اولين بار...
عجب چيزيه....
(تازه واردما)
hamid_ara4unet
حالا خواستي اونم يه آموزش مي ديم
اين تاپيك هم تكميل تر خواهد شد...
پس منتظرم من
دستت درست
آقا فرقي نداره نصب كردن رو لوكال و هاست رو نت يه تفاوت كوچك داره اونم براي ساختن يوزر هست كه بايد حواستون باشه كه درست تو فايل كونفيگ وارد كنيد همين!mosi-online گفت:دمت گرم..
منتظرمــــــــــــــ:X
آره اونو دست نزن فقط يوزر نيم و پس و اس كيو ال همين فكر كن رو لوكال داري كار مي كنيmosi-online گفت:ميگم كه قسمت Database Server Hostname / DSN:
وقتي ميخواييم بديم بالا تو سايت بايد چي بنويسيم؟
localhostبايد بنويسيم؟
خواهش باز مشكلي بود در خدمتمmosi-online گفت:دمت قيژ.....
شما اگر صفحات قبل اين مقاله رو ببيني جوابت هست همو اس كيو الي كه ثار .. جان داده كامل مي فهمي چي به چي هست فكر كنم صفحه 3 يا 4 باشه بايد بگردي ديگه من هم همين مشكلو داشتمsalar007 گفت:سلام
من php nuke جديد رو به صورت لوكال رو سيستمم نصب كردم و فكر كنم همه چيز رو درست انجام دادم مشكل من اينه كه وقتي وارد قسمت منوي مديريت سايت ميشم و مي خوام وارد يكي از تنظيمات بشم از دوباره وارد بخش ورود به بخش مديريت ميشه ؟؟؟ و اگه باز هم وارد بشم همين آش هست و همين كاسه !!!
لطفا يكي كمكم كنه.