سالک: من خودم game باز نیستم و دقیق نمی دونم فریم بیشتر یا 2k و 4k چه حسی در بازی داره.
saalek110 Well-Known Member جمعه در 8:04 بعد از ظهر #21 سالک: من خودم game باز نیستم و دقیق نمی دونم فریم بیشتر یا 2k و 4k چه حسی در بازی داره.
saalek110 Well-Known Member جمعه در 8:07 بعد از ظهر #22 سالک: مروری بر مطالب تئوری داشتیم ، ولی نکات عملی هم مهمه. تاپیک نکات مونتاژ عملی قطعات کیس را جدا کردم. نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر نکات عنلی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر forum.majidonline.com آخرین ویرایش: امروز در 9:16 قبل از ظهر
سالک: مروری بر مطالب تئوری داشتیم ، ولی نکات عملی هم مهمه. تاپیک نکات مونتاژ عملی قطعات کیس را جدا کردم. نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر نکات عملی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر نکات عنلی مونتاژ قطعات کیس کامپیوتر forum.majidonline.com
saalek110 Well-Known Member جمعه در 9:40 بعد از ظهر #23 برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ forum.majidonline.com این بحث ، برای برنامه نویس هاست ، بقیه نیازی نیست این بحث را بخونند.
برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ forum.majidonline.com این بحث ، برای برنامه نویس هاست ، بقیه نیازی نیست این بحث را بخونند.
saalek110 Well-Known Member جمعه در 9:44 بعد از ظهر #24 رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ forum.majidonline.com این بحث برای افراد عادی نیست ، برای گرافیک کارهاست. سالک: من خودم رندرکار نیستم ، فقط از دور چیزایی شنیدم.
رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ forum.majidonline.com این بحث برای افراد عادی نیست ، برای گرافیک کارهاست. سالک: من خودم رندرکار نیستم ، فقط از دور چیزایی شنیدم.
saalek110 Well-Known Member جمعه در 9:53 بعد از ظهر #25 در مورد gamer ها در مورد gamer ها در مورد gamer ها اینها حرفهای هوش مصنوعی است ، نظر من نیست ، به گیمرها برنخورد. forum.majidonline.com
در مورد gamer ها در مورد gamer ها در مورد gamer ها اینها حرفهای هوش مصنوعی است ، نظر من نیست ، به گیمرها برنخورد. forum.majidonline.com
saalek110 Well-Known Member امروز در 7:27 قبل از ظهر #26 مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد؟ مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد forum.majidonline.com دورنمای بازیهای آینده دورنمای بازیهای آینده دورنمای بازیهای آینده forum.majidonline.com آخرین ویرایش: امروز در 7:38 قبل از ظهر
مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد؟ مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد مگه پیکسل و فریم یک سیستم بالا کمه که باز باید ۳ سال دیگه ارتقا داد forum.majidonline.com دورنمای بازیهای آینده دورنمای بازیهای آینده دورنمای بازیهای آینده forum.majidonline.com
saalek110 Well-Known Member امروز در 11:51 قبل از ظهر #27 معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر forum.majidonline.com
معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر معرفی سایت سخت افزار کامپیوتر forum.majidonline.com