سالک: من خودم game باز نیستم و دقیق نمی دونم فریم بیشتر یا 2k و 4k چه حسی در بازی داره.
saalek110 Well-Known Member امروز در 8:04 بعد از ظهر #21 سالک: من خودم game باز نیستم و دقیق نمی دونم فریم بیشتر یا 2k و 4k چه حسی در بازی داره.
saalek110 Well-Known Member امروز در 8:07 بعد از ظهر #22 سالک: مروری بر مطالب تئوری داشتیم ، ولی نکات عملی هم مهمه، سایت زیر عکسهای خوبی در نکات عملی داره: آموزش 0 تا 100 اسمبل به زبان ساده + ویدئو کامل | مستر خطیب اسمبل به معنای سرهم کردن قطعات سخت افزاری مورد نظرتان می باشد که با استفاده از آن میتوانید سیستم خود را بدون صرف هزینه گزاف، ارتقا و آپگرید هم بکنید. ... mrkhatib.com
سالک: مروری بر مطالب تئوری داشتیم ، ولی نکات عملی هم مهمه، سایت زیر عکسهای خوبی در نکات عملی داره: آموزش 0 تا 100 اسمبل به زبان ساده + ویدئو کامل | مستر خطیب اسمبل به معنای سرهم کردن قطعات سخت افزاری مورد نظرتان می باشد که با استفاده از آن میتوانید سیستم خود را بدون صرف هزینه گزاف، ارتقا و آپگرید هم بکنید. ... mrkhatib.com
saalek110 Well-Known Member 40 دقیقه قبل #23 برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ forum.majidonline.com این بحث ، برای برنامه نویس هاست ، بقیه نیازی نیست این بحث را بخونند.
برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ برای کامپایل چی نیازه؟ forum.majidonline.com این بحث ، برای برنامه نویس هاست ، بقیه نیازی نیست این بحث را بخونند.
saalek110 Well-Known Member 36 دقیقه قبل #24 رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ forum.majidonline.com این بحث برای افراد عادی نیست ، برای گرافیک کارهاست. سالک: من خودم رندرکار نیستم ، فقط از دور چیزایی شنیدم.
رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ رندر Render چی می خواد؟ forum.majidonline.com این بحث برای افراد عادی نیست ، برای گرافیک کارهاست. سالک: من خودم رندرکار نیستم ، فقط از دور چیزایی شنیدم.
saalek110 Well-Known Member 28 دقیقه قبل #25 در مورد gamer ها در مورد gamer ها در مورد gamer ها اینها حرفهای هوش مصنوعی است ، نظر من نیست ، به گیمرها برنخورد. forum.majidonline.com
در مورد gamer ها در مورد gamer ها در مورد gamer ها اینها حرفهای هوش مصنوعی است ، نظر من نیست ، به گیمرها برنخورد. forum.majidonline.com