سخت افزار از کی و کجا بخرم که مطمئن باشه

saalek110

Well-Known Member

سالک: متن زیر از هوش مصنوعی Deepseek است و من نمی دونم چقدر معتبره. به عقل خودتان مراجعه کنید ، من چیزی را تایید نمی کنم.

ترسیم‌گران پارسیان سیستم: انتخاب اول برای محصولات ایسوس (ASUS). این شرکت واردکننده مستقیم و انحصاری مادربرد و کارت گرافیک ایسوس در ایران است و گارانتی ۲۴ ماهه با تضمین اصالت کالا ارائه می‌دهد .
· گروه مهندسین تخت جمشید (TEG): یکی از قدیمی‌ترین ها با سابقه‌ای از سال ۱۳۷۴. تمرکز اصلی آنها روی تجهیزات گیمینگ و قطعات حرفه‌ای است و بیش از ۱۰۰ نماینده در سراسر کشور دارند .
· سایبر (Cyber): با بیش از دو دهه سابقه، یکی از پیشگامان توزیع و گارانتی در ایران است. آنها محصولات برندهایی مثل ASRock، Biostar، Sapphire و GAMDIAS را با گارانتی خود عرضه می‌کنند .
· سدید گستران: این شرکت با نزدیک به ۲۰ سال سابقه، گارانتی مانیتورهای AOC و فیلیپس را به صورت انحصاری در ایران بر عهده دارد و نظرات کاربران درباره آنها بسیار عالی (درصد رضایت ۱۰۰٪ در یک مرجع) ثبت شده است .
· ام‌آیتی (MIT): یک گارانتی شناخته شده که سابقه طولانی در واردات محصولات سخت‌افزاری، به ویژه سامسونگ، دارد و اخیراً خدمات خود را با نام «ام‌آیتی سرویس» متحول کرده است .

چند فروشگاه مطمئن برای خرید

اگر این گارانتی‌ها را در فروشگاه‌های زیر پیدا کنید، می‌توانید با خیال راحت خرید کنید. این فروشگاه‌ها یا خود سابقه قوی دارند یا کاربران از آنها رضایت بالایی گزارش داده‌اند:

· شاپ ام‌آیتی (ShopMIT): فروشگاه اینترنتی مجموعه MIT که یکی از فروشگاه‌های شناخته شده و معتبر سخت‌افزاری است .
· مستر پی سی: فروشگاهی که کاربران آن در نظرات متعدد، به ارسال کالای سالم و حتی ارسال فیلم تست قطعه قبل از ارسال اشاره کرده‌اند. امتیاز ۴.۷ از ۵ را در یک پلتفرم نظردهی دارد .
· دیجی آدا: با بیش از دو دهه سابقه (از سال ۱۳۸۰)، یکی از پیشگامان حوزه تأمین تجهیزات کامپیوتری و لپ‌تاپ است و بر ارائه محصولات اورجینال تأکید دارد .
· مرکز کامپیوتر تهران: یک فروشنده باسابقه که در آگهی خود صراحتاً بر «قطعات ارجینال با گارانتی اصلی» تأکید کرده و با گارانتی‌های معتبری مثل آواژنگ و ویستا کار می‌کند .
· میلاد نور: فروشگاهی با تمرکز بر محصولات کمیاب و باکیفیت که کاربران از خدمات حرفه‌ای و ارسال سریع آن رضایت بالایی (امتیاز ۴.۸ از ۵) دارند .

---

قانون طلایی برای خرید مطمئن
به برچسب گارانتی نگاه کنید، نه به نام فروشگاه. قبل از خرید، حتماً از فروشنده بپرسید که گارانتی کالا توسط کدام یک از شرکت‌های معتبر بالا ارائه می‌شود. هر کدام از این گارانتی‌ها را که روی جعبه محصول دیدید، یعنی کالا مسیر واردات رسمی و مطمئنی را طی کرده است و اگر هم مشکل داشتید، یک پشتیبان معتبر پشت شماست.

اگر قطعه مشخصی مد نظر دارید، بگویید تا ببینم کدام یک از این گارانتی‌ها معمولاً آن را پوشش می‌دهند.

saalek110

Well-Known Member

سالک: در مورد تکنولایف از هوش مصنوعی Deepseek....من خودم هیچ تجربه خریدی از تکنولایف ندارم...نظر هوش مصنوعی است فقط:

با توجه به بررسی‌هایی که انجام دادم، خرید از تکنولایف با ریسک بالایی همراه است و من به شما توصیه نمی‌کنم. در حالی که سایت کاملاً کلاهبردار نیست، اما نظرات منفی و مشکلات متعدد کاربران، نگرانی‌های جدی ایجاد می‌کند.

دلایل اصلی برای احتیاط:

· نظرات بسیار منفی کاربران: در چندین منبع مستقل، کاربران از مشکلات جدی مانند لغو یک‌طرفه سفارش‌ها، عدم برگشت به موقع پول، فروش کالای نامرغوب یا فیک و سخت‌گیری بیش از حد در فرآیند مرجوعی شکایت کرده‌اند . یک کاربر حتی تجربه‌ی خرید سنگین و دردسرهای چند روزه برای پرداخت را شرح داده .
· قوانین مشکوک: برخی کاربران به قوانین سایت اشاره کرده‌اند که فروشنده را از مسئولیت در قبال کالای معیوب مستثنی می‌کند و آن را مستقیماً به شرکت گارانتی کننده ارجاع می‌دهد. این رویه با قوانین حمایت از مصرف‌کننده در تناقض است .
· احتمال فروش کالای دستکاری شده: گزارش‌هایی وجود دارد که کالاهایی با پلمپ شکسته یا به‌عنوان آکبند اما بدون لوازم جانبی (مثل هندزفری) ارسال شده‌اند .
· امتیاز پایین اعتماد: اگرچه یک بررسی امنیتی به سایت tecnolife.com.ar امتیاز متوسط 68 داده، اما در عین حال به جوان بودن دامنه و میزبانی سرور با چندین سایت غیرقابل اعتماد اشاره کرده است . یک دامنه مشابه دیگر (technolifes.com) نیز امتیاز بسیار پایینی دریافت کرده .

نقاط مثبت (با احتیاط):

· سابقه و فعالیت: فروشگاه سابقه‌ای دارد و در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام (با 16.5K عضو) فعال است و ظاهراً کانال اطلاع‌رسانی دارد . آنها اخیراً دامنه خود را به .com منتقل کرده‌اند .
· تجربه مثبت محدود: در کنار نظرات منفی، چند تجربه مثبت از تحویل به‌موقع و رفتار خوب پشتیبانی (در مرحله اول تماس) ثبت شده .

توصیه نهایی:

با توجه به حجم بالای شکایت‌ها، به‌ویژه در مورد فرآیند بازگشت کالا و رسیدگی به مشکلات، خرید از این فروشگاه یک قمار محسوب می‌شود. اگر قصد خرید کالایی با ارزش بالا را دارید، به شدت پیشنهاد می‌کنم از فروشگاه‌های معتبرتر و با سابقه‌تر مثل دیجی‌کالا استفاده کنید، حتی اگر قیمت کمی بالاتر باشد. ریسک از دست دادن زمان، هزینه و آرامش‌تان ارزش صرفه‌جویی احتمالی را ندارد.

جدیدترین ارسال ها

بالا