سالک: متن زیر از هوش مصنوعی Deepseek است و من نمی دونم چقدر معتبره. به عقل خودتان مراجعه کنید ، من چیزی را تایید نمی کنم.
ترسیمگران پارسیان سیستم: انتخاب اول برای محصولات ایسوس (ASUS). این شرکت واردکننده مستقیم و انحصاری مادربرد و کارت گرافیک ایسوس در ایران است و گارانتی ۲۴ ماهه با تضمین اصالت کالا ارائه میدهد .
· گروه مهندسین تخت جمشید (TEG): یکی از قدیمیترین ها با سابقهای از سال ۱۳۷۴. تمرکز اصلی آنها روی تجهیزات گیمینگ و قطعات حرفهای است و بیش از ۱۰۰ نماینده در سراسر کشور دارند .
· سایبر (Cyber): با بیش از دو دهه سابقه، یکی از پیشگامان توزیع و گارانتی در ایران است. آنها محصولات برندهایی مثل ASRock، Biostar، Sapphire و GAMDIAS را با گارانتی خود عرضه میکنند .
· سدید گستران: این شرکت با نزدیک به ۲۰ سال سابقه، گارانتی مانیتورهای AOC و فیلیپس را به صورت انحصاری در ایران بر عهده دارد و نظرات کاربران درباره آنها بسیار عالی (درصد رضایت ۱۰۰٪ در یک مرجع) ثبت شده است .
· امآیتی (MIT): یک گارانتی شناخته شده که سابقه طولانی در واردات محصولات سختافزاری، به ویژه سامسونگ، دارد و اخیراً خدمات خود را با نام «امآیتی سرویس» متحول کرده است .
چند فروشگاه مطمئن برای خرید
اگر این گارانتیها را در فروشگاههای زیر پیدا کنید، میتوانید با خیال راحت خرید کنید. این فروشگاهها یا خود سابقه قوی دارند یا کاربران از آنها رضایت بالایی گزارش دادهاند:
· شاپ امآیتی (ShopMIT): فروشگاه اینترنتی مجموعه MIT که یکی از فروشگاههای شناخته شده و معتبر سختافزاری است .
· مستر پی سی: فروشگاهی که کاربران آن در نظرات متعدد، به ارسال کالای سالم و حتی ارسال فیلم تست قطعه قبل از ارسال اشاره کردهاند. امتیاز ۴.۷ از ۵ را در یک پلتفرم نظردهی دارد .
· دیجی آدا: با بیش از دو دهه سابقه (از سال ۱۳۸۰)، یکی از پیشگامان حوزه تأمین تجهیزات کامپیوتری و لپتاپ است و بر ارائه محصولات اورجینال تأکید دارد .
· مرکز کامپیوتر تهران: یک فروشنده باسابقه که در آگهی خود صراحتاً بر «قطعات ارجینال با گارانتی اصلی» تأکید کرده و با گارانتیهای معتبری مثل آواژنگ و ویستا کار میکند .
· میلاد نور: فروشگاهی با تمرکز بر محصولات کمیاب و باکیفیت که کاربران از خدمات حرفهای و ارسال سریع آن رضایت بالایی (امتیاز ۴.۸ از ۵) دارند .
---
قانون طلایی برای خرید مطمئن
به برچسب گارانتی نگاه کنید، نه به نام فروشگاه. قبل از خرید، حتماً از فروشنده بپرسید که گارانتی کالا توسط کدام یک از شرکتهای معتبر بالا ارائه میشود. هر کدام از این گارانتیها را که روی جعبه محصول دیدید، یعنی کالا مسیر واردات رسمی و مطمئنی را طی کرده است و اگر هم مشکل داشتید، یک پشتیبان معتبر پشت شماست.
اگر قطعه مشخصی مد نظر دارید، بگویید تا ببینم کدام یک از این گارانتیها معمولاً آن را پوشش میدهند.