آموزش لغات زبان انگلیسی
saalek110 Well-Known Member امروز در 3:32 قبل از ظهر #5 لینک دانلود نرم افزارهای اندرویدی خبر در گوگل استور را هم می زنم.
saalek110 Well-Known Member امروز در 3:33 قبل از ظهر #6 برخلاف زبانهای دیگر ، شاید دنبال لینک دادن به آموزش لغت نباشم.
saalek110 Well-Known Member امروز در 3:33 قبل از ظهر #7 زبان انگلیسی ، برای ما ایرانی ها ، آشناتر است.
saalek110 Well-Known Member امروز در 3:34 قبل از ظهر #9 اخبار سیاسی را در این تاپیک مرور می کنیم...بیستر اخبار سیاسی مربوط را داریم. نه کشورهای نامربوط به ایران.
اخبار سیاسی را در این تاپیک مرور می کنیم...بیستر اخبار سیاسی مربوط را داریم. نه کشورهای نامربوط به ایران.
saalek110 Well-Known Member 59 دقیقه قبل #10 بعضی اوقات لغات را هم زیر متن ، معنی فارسی اش را می نویسم.
saalek110 Well-Known Member 58 دقیقه قبل #13 قبلا ، در زبانهای دیگر هم این کار را انجام دادم و تجربه خوبی بود
saalek110 Well-Known Member 57 دقیقه قبل #14 و حالا ، فکر کردم زبان انگلیسی را هم اضافه کنم. احتمالا زبان آلمانی را هم بزودی اضافه کنم که زبان آلمانی لطف خاص خودش را دارد.
و حالا ، فکر کردم زبان انگلیسی را هم اضافه کنم. احتمالا زبان آلمانی را هم بزودی اضافه کنم که زبان آلمانی لطف خاص خودش را دارد.
saalek110 Well-Known Member 56 دقیقه قبل #15 بعد پیشرفت و تسلط بر زبان ممکن است برنامه های دیگری پیاده کنم.
saalek110 Well-Known Member 56 دقیقه قبل #16 در این تاپیک ، لغات ابتدایی کار نمی شود. لغاتی کار میشه که تکمیلی است. البته تخصص شاید نباشه..ولی لغات اولیه و روزمره نیست.
در این تاپیک ، لغات ابتدایی کار نمی شود. لغاتی کار میشه که تکمیلی است. البته تخصص شاید نباشه..ولی لغات اولیه و روزمره نیست.
saalek110 Well-Known Member 55 دقیقه قبل #17 امیدوارم ، این تاپیک مفید واقع شود. و هم لذت ببریم و هم لغت یاد بگیریم هم خبر بخونیم.