آموزش ساخت قالب وبلاگ

djhadi73

New Member
سلام به همه دوستان گل انجمن مجید آنلاین:D
دوستان لطفا مباحث مربوط به آموزش ساخت قالب رو در این مکان نمایش بدهید.

حتی کوچک ترین چیز هم دریغ نکنید.

خدانگهدار:neutral:

BassGraphic

Member
اخه چي بگيم.طراحي قالب واسه خودش دنياي عظيمي داره.ترفند خاصي هم نداره.هر چي ميخواي بگو برات بگم.

tarhebartar

Member
توضیح مختصر

:lol:با سلام.

من خودم تا به حال زیاد قالب وبلاگ درست کرده ام ولی برای بلاگفا.قالب وبلاگ همون قالب html است و با قالب سایت های دیگر همچین فرق خاصی نداره ولی تنها عناصری که این قالب ها و از قالب های دیگه متمایز می کنه تگهایی هستند که خود سیستم ارائه خدمات بلاگ درست و طراحی کرده اند.مثلا توی طراحی سایت های استاتیک می بینید که برای سخت یک منو که توش چند تا لینک هست خودمون چند تا لینک رو به صورتی دستی و یا با برنامه مثل فرانت پیج اضافه می کنیم.ولی در طراحی قالب وبلاگ اینجوری نیست یعنی همه چیز رو باید متناسب با صفحه داینامیک و یا server side بنویسیم.یعنی یه بلاگ می زاریم که از پنل شما دستور میگیره و تمامی لینک های منو رو برات میاره و تکرار می کنه بدون مشکل.در ضمن باید بگم که اگر شما یکمی html و css بلد باشید یا نه کلا بلد باشید نسبتا حرفه ای با برنامه های طراحی وب کار کنید با مراجعه به خود help بلاگفا قالب بسازید.باید بگم که بهتره بپرسی جواب بدیم!!!!

miladd

New Member
سلام
اگر ممكنه برنامه ساخت قالب هاي وبلاگ رو براي استفاده در وبلاگتان قرار دهيد با 3پاس

hadi1990

Member
سلام ،

لطفاً هرچه زودتر جواب بدین

استادان قالب ساز وبلاگ ها توجه کنید و لطفاً کمکم کنید :
سایت سایکو به کاربران امکان می دهد که قالب وبلاگ را به راحتی طراحی کنند .
بنده این کار را کردم ولی یه مشکل :
در قسمت ستون های جانبی که یه قسمتی به نام « آرشیو » و یکی « پیوند ها » و ... هستش گزینه « موضوعات وبلاگ » نیست و من دنبال اونم و وقتی از این قالب که خودم ساختم استفاده می کنم موضوعات وبلاگم نمایش داده نمی شود .
البته امکان این هست که یه ستون در ستون های جانبی اضافه کنم و لی نمیدونم چی کار کنم که بتونم به ستونی که در ستون های جانبی به نام « موضوعات مطالب » درست کردم ماموریت بدم که موضوعات وبلاگم در این قسمت قرار گیرد.

باتشکر

shnoit

Well-Known Member
دوست من ببین خب. شما اون قسمتها رو با کد دستی مثه دیگر جعبه (باکس) بزار و توش کدهای موضوع اینا رو بزار

amir-yazdel

Member
سلام
عزیزان ببیندید. فکر کنید ما هیچی از اصول و تولید یک قالب نمی دونیم. مثلاً آیا از برنامه خاصی استفاده می شه؟
یاshnoit جان از کد نویسی گفتن. خوب من نمیدونم چه کدی.
اگه میشه از اولش بگید.

shnoit

Well-Known Member
سلام
عزیزان ببیندید. فکر کنید ما هیچی از اصول و تولید یک قالب نمی دونیم. مثلاً آیا از برنامه خاصی استفاده می شه؟
یاshnoit جان از کد نویسی گفتن. خوب من نمیدونم چه کدی.
اگه میشه از اولش بگید.

برا طراحی گرافیکی که از برنامه های طراحی مثل فتوشاپ، کوریل و ....
حالا برای کدنویسی اینا از دریم ویر ، فرانت پیچ یا برنامه های دیگه.
من خودم از دریم ویر خوشم میاد، تا فرانت پیچ.

اگه خواستی و موردی نداشت، کدهای قالبتو بزار، بگو دقیقا" میخوای چی بهش اضافه یا کم کنی.:neutral:

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوستان عزیز و اساتید

من الان یک قالب با فوتوشاپ طراحی کردم.
میشه بگید چطوری باید بزارمش توی یک وبلاگ؟!

shnoit

Well-Known Member
سلام دوستان عزیز و اساتید

من الان یک قالب با فوتوشاپ طراحی کردم.
میشه بگید چطوری باید بزارمش توی یک وبلاگ؟!

اول باید عکستو مطابق با چیدمان قالب، تکه تکه کنی.
یه نگا به اینجا بنداز: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=96907

بعد با یه یکی از برنامه ها مثه دریم ویر یا فرانت پیچ، با هر کدوم که آشنایی داری، قالبتو میچینی و کدهای مخصوص سرویس دهنده وبلاگتو قرار میدی:wink:

datasun

Member
سلام البته با اجازه بزرگ تر ها من آموزش ساخت قالب رو به صورت تصویری براتون میزارم با کمک Html و تلفیق Css , Table

یاعلی

amir-yazdel

Member
میتونید بگید چه جوری با فتوشاپ طراحی می کنید. حالا توی دریم ویور هر طوری خواستیم طراحی و کدنویسی کنیم؟ نباید با فرم ها و اطلاعات سرویس دهنده وبلاگ مطابقت داشته باشه؟
من خودم سایت طراحی کردم. پی اچ پی هم دارم یاد می گیرم ولی هنوز قالب وبلاگ کار نکردم.
ممنون اگه یه توضیحی بدید.

shnoit

Well-Known Member
میتونید بگید چه جوری با فتوشاپ طراحی می کنید. حالا توی دریم ویور هر طوری خواستیم طراحی و کدنویسی کنیم؟ نباید با فرم ها و اطلاعات سرویس دهنده وبلاگ مطابقت داشته باشه؟
من خودم سایت طراحی کردم. پی اچ پی هم دارم یاد می گیرم ولی هنوز قالب وبلاگ کار نکردم.
ممنون اگه یه توضیحی بدید.

چطوری نداری، اول باید اون طرحی که مدنظرته رو پیاده کنی!
یعنی چارچوب کلی قالبت چجوری باشه، منظورم یه طرفه بودن، دو طرفه بودن منوها هست.
بعد دیگه میمونه گرافیک کارت که اونم بستگی به تجربه و سلیقه طراح داره.
در نهایت تو که نمیتونی یه عکس بزرگ رو بزرای، درسته، اونو یه قسمتهایی تبدیل میکنی.
حالا اگه css خواستی کلا از اون استفاده میکنی و قالبتو بدون جدول طراحی میکنی، وگرنه با استفاده از <table> ها کارتو ادامه میدی.
در نهایت هر سرویس دهنده وبلاگی، برا قالبهای خود، کدهای مخصوص رو معرفی کرده، که با استافده از توضیحات داده شده اون کدها، قالبتو آماده میکنی.:)

Good Luck

hamedtoo

New Member
یک سوال داشتم . من تازه شروع کردم در ساخت باکس مشکل دارم نمتونم برای باک حاشیه گرافیکی بزارم میشه کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:shock::rose::sad:

hamedtoo

New Member
کمک............................................................................................................................

kevin levrone

New Member
سلام دوستان
من قالب وبلاگو طراحی کردم و تکه تکه هم کردم.:paint:
اما متاسفانه بلد نیستم چطوری باید کد ها رو مرتب کنم.:shock: راستی قالبو برای بلاگفا طراحی کردم.
ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

arashsoft

Well-Known Member
دوستان منم منتظرم
اگر میشه کسانی که دست اندر کارن کمک کنن
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا