آموزشی های فارسی

شما بیشتر به کدام یک از گزینه زیر علاقه دارید ؟

• مجموع رای دهندگان
    156

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خوب شد كه مدلينگ بيشتر راي آورد ، چون به اون هم ميخواستم راي بدم !!!:d

pouria_ddd

Active Member
تو تمام کتاب های آموزشی و سایتهای آموزشی اعم از فارسی و انگلیسی آموزش های مدلینگ نسبت به بقیه موضوعات بیشتر پیدا میشه
به نظر من بهتره که از چیزای دیگه شروع کنیم چیزای مثل Rigging وanimation و paraticle

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
تو تمام کتاب های آموزشی و سایتهای آموزشی اعم از فارسی و انگلیسی آموزش های مدلینگ نسبت به بقیه موضوعات بیشتر پیدا میشه
به نظر من بهتره که از چیزای دیگه شروع کنیم چیزای هیجان انگیز تری مثل Rigging و Lighting و Renderin
راي و انتخابات و دموكراسي ديگه......!!
البته هنوز معلوم نيست... بستگي داره ملاك براي تهيه كننده چند راي باشه...

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
خوب راي ها بايد چند تا بشه تا آموزشها شروع بشه ؟
من كه شديدا منتظرم ...:sad:

3DTotal

Well-Known Member
خوب راي ها بايد چند تا بشه تا آموزشها شروع بشه ؟
من كه شديدا منتظرم ...:sad:

خب هر چه بچه ها رای بیشتری بدند بهتر است . به نظر من هر دوهفته یکبار شروع به ساخت آموزشی ها بکنیم .
البته بچه های دیگه هم توی این زمینه پیشنهاد خودشون را بدند .
ابتدا ما باید یک سرور FTP ایجاد کنیم که دیگه نیازی به Upload فایل های آموزشی هم نباشه .

تا حالا که بیشترین رای را Modeling آورده است فکر کنم باید بسم الله را از همین موضوع شروع کنیم .
البته یک کار دیگه هم می شه کرد البته باید بچه های دیگه هم همکاری کنند . سه گزینه ایی که به ترتیب از گزینه های دیگه رای بیشتری را آرودند آموزشی ها در اون زمینه آماده بشوند .
هر کسی که توی اون زمینه ایی که رای بیشتری را آورده است می تونه آموزشی ایی بزاره , آمادگی خودش را اعلام کنه .

پس آموزشی ها را از موضوعات زیر شروع می کنیم :

بیشترین رای :
Modeling
رای های مساوی :
Aniamtion
Particle Flow
Rigging

خب بچه ها توی هر کدام از این موضوعات می توانند کمک کنند خودشون را معرفی کنند تا سریع شروع به ساخت آموزشی ها بکنیم .

موفق باشید .

hosienmax100

3D Artist
سلام

بچه ها یک سوال منظور شما از انیمیشن (خودم رای دادم) چیه یعنی بیشتر رو چه چیزی تمرکز میکنه

اینا :Auto Key animation****Set Key Animation ****morphing animation****looping aniamtion****controllers

این بخش morphing animation من میتونم یه آموزش براش درست کنم البته اگه شما اجازه میدین

نکته : بخش مدلینیگ به نظر من اصلا جالب نیست دلیلش اینه که همه توی خونه آموزشی ویدئیشو دارن یا توی سایت های خارجی دیدن و خلاصه خیلی مدلینگ تمرین کردن پس نیازی نداره که آموزش مدلینگ درست بشه این نظر من بود استاد شمایین

آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
بچه ها یک سوال منظور شما از انیمیشن (خودم رای دادم) چیه یعنی بیشتر رو چه چیزی تمرکز میکنه

اینا :Auto Key animation****Set Key Animation ****morphing animation****looping aniamtion****controllers

این بخش morphing animation من میتونم یه آموزش براش درست کنم البته اگه شما اجازه میدین

درسته هر کدام از این موضوعات زیر شاخه هایی دارند دوستان دیگه توی هر کدام از این شاخه ها می توانند آموزشی درست کنند آسین ها را بالا بزنند . :wink:

نکته : بخش مدلینیگ به نظر من اصلا جالب نیست دلیلش اینه که همه توی خونه آموزشی ویدئیشو دارن یا توی سایت های خارجی دیدن و خلاصه خیلی مدلینگ تمرین کردن پس نیازی نداره که آموزش مدلینگ درست بشه این نظر من بود
این هم حق باشماست ولی دیگه بیشترین رای را آورده است . :sad:

موفق باشید .

hellboy3d

Member
سلام
منم خودم دوست داشتم انیمیشن یا ریگ بیشترین رای بیاره
اما خب مدلیگ اورد اما مهم نیست بلاخره به اونها هم می رسیم
:tavajo::>>: مهم اینکه شروع کنیم
امیدوام موفق باشیم!!!

3DTotal

Well-Known Member
پس بچه ها زود آمادگی خودشون را اعلام کنند تا آموزشی ها را هر چه زودتر آماده کنیم .

موفق باشید .

کاربر باتجربه
دوستان دليلي وجود نداره برا صبر كردن ، اگر هم قراره كه راي ها بيشتر بشه به اين زوديا بيشتر نميشه

کاربر باتجربه
3DTotal جان نكنه ميخوايد وايسيد تا راي ها يه چند هزارتايي بشه ؟؟!!
انتخابات مجلس كه نيست !!!

Sherlock_Holmes

Active Member
من پيشنهاد ميكنم يه عددي رو بعنوان راي اصلي مشخص كنيد وقتي بهش رسيد انتخاب بشه و بعد كنتر نظر سنجي صفر بشه تا برا آموزش بعد راي گيري بشه..(البته اگه امكان صفر كردن موجود باشه...)

3DTotal

Well-Known Member
3DTotal جان نكنه ميخوايد وايسيد تا راي ها يه چند هزارتايي بشه ؟؟!!
انتخابات مجلس كه نيست !!!

ما که حرفی نداریم آموزشی ها را شروع کنیم بچه ها گفتند تعداد رای ها بالا بره ما هم گفتیم باشه .

من پيشنهاد ميكنم يه عددي رو بعنوان راي اصلي مشخص كنيد وقتي بهش رسيد انتخاب بشه و بعد كنتر نظر سنجي صفر بشه تا برا آموزش بعد راي گيري بشه..(البته اگه امكان صفر كردن موجود باشه...)

به قول شرلوک هم ما باید یک عددی مشخص کنیم تا وقتی که رای ها به اون عدد رسید شروع کنیم .

جدیدترین ارسال ها

بالا