GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با میلاد موافقم! موضوع تایپوگرافی چیزی برای آموزش نداره و اصلا مفهوم خود تایپوگرافیه. شما وقتی مفهومش رو متوجه بشی خودت میتونی کارای خوبی رو با توجه به اصول که یاد گرفتی ایجاد کنی.
خوشنویسی مستقیم به هیچ عنوان قابل دفاع به عنوان تایپوگرافی نیست ولی به عنوان یک نوع خط ابزاری عالی برای رسیدن به مقصد است چه اینکه بسیاری از فونت های موجود فارسی نویس های ما براساس خطوط خوش ایرانی شکل گرفته است و همان آقای عابدینی که شاید پدر خوانده این رشته در مملکت ما باشد دراین مورد می گوید :بعضیا خوشنویسی و خطاطی رو هم به اسم تایپوگرافی میشناسن . اگر اینطور بود اسم کتابای آموزش خوشنویسی رو هم میشه گذاشت آموزش تایپوگرافی
"باید برای خط فارسی اتمسفر فارسی درست کرد، نباید غربی باشد. باید به اندازه غربیها اطلاعات جمع کرد و بعد آنها را ایرانی کرد."
البته این نکته رو بگم من هرتاپیکی زدم اگر سوالی هم شده فورا گفتم که من در اول راهم و دارم تاتی تاتی می کنمفکر میکنم بهتره که معنی تایپوگرافی رو هم بفهمیم . همینطور نمونه کار نگذاریم و بگیم به به و چهچه
تایپوگرافی علم نیست، اصلا گرافیک علم نیست. در حقیقت تلاش برای هرگونه تصویری کردن کلمات یعنی تایپوگرافی، که به طور طبیعی خواناییاش هم کم میشود
تعریف کاملا بجاییه. همونطور که گفته شده تایپوگرافی اصلا علم نیست و در گرافیک هم علم نیست که قرار باشه آموزش داده بشه. کلا کسی که وارد موضوع گرافیک میشه نباید اونو به چشم یه علم ببینه. کلا نه تنها گرافیک بلکه هنر در اصل یه پلی برای ارتباط بین تفکر انسان و اون چیزی که قراره دیگران ببینن یا بشنون هستش. حالا این پل میتونه گرافیک باشه یا موسیقی یا ...تایپوگرافی علم نیست، اصلا گرافیک علم نیست. در حقیقت تلاش برای هرگونه تصویری کردن کلمات یعنی تایپوگرافی، که به طور طبیعی خواناییاش هم کم میشود