من و امیدک قرار گذاشتیم تو این بخش چیزی نگیم. ولی وقتی من پیام شما رو دیدم، تصمیم گرفتم حمایت از چیز خاصی نکنم ولی نذارم افکار دوستان منحرف بشه یا بحث اشتباه و بد جلو بره.
php یک زبون کامله، هم for داره و هم ...... لطفا در مورد برناتمه ای که در مورد اطلاعاتی ندارید، نظر ندیدEalireza گفت:ولی فکر نکنم کسی که بخواهد از 0 شروع کنه بره سراغ PHP چون هم خیلی مسخره هست
نه For داره و به نظر من فقط کسانی که علاقه مند به استفاده از انجمن هستند میرن و هاست PHP میگیرند
این هیچ دلیلی نیست، شما می تونید بگید پس چون یاهو و گوگل روی سرور های unix-base هستند، پس انتخاب درست تری نسبت به بانک ملی داشتند. در ضمن خیلی کارهای مملکتی درست و حسابی و از روی حساب کتابه که شما به اینها توکل کنید و اونها رو سند قرار بدید (سایت بانک محترم کشاورزی بس نبود؟؟)Ealireza گفت:وگرنه مطمئن باش مسئولان مملکت بیشتر از ما ها به فکر امنیت هستند اگه PHP خیلی خوب بود نمیرفتند سایت صدا سیما و...و...و... رو با سرور ویندوز پیاده سازی کنند
این دیگه چه حرفیه لطفا دیگه اینو نگو، باور کن زشته. فلسفه open source رو درک کن، بفهم، بخون، قطعا عاشقش می شی.Ealireza گفت:البته اینم هست که هر قدر پول بدی همن قدر آش میخوری پس وقتی داری یک سرور ویندوز میخری از بخاطر قیمتش نرو لینوکسی شو
همچنین.Ealireza گفت:امید وارم که از صحبت های من ناراحت نشده باشی