آغاز كار گروهي براي مسابقه جهاني cgchallnege

gold_cat

Active Member
سلام!
خسته نباشيد!آقايون اگه ممكنه منم مي خوام با شما باشم!
فقط اگه ممكنه بگيد تا كي وقت داريم كارو حاضر كنيم؟

naseri6310

Member
gold_cat گفت:
سلام!
خسته نباشيد!آقايون اگه ممكنه منم مي خوام با شما باشم!
فقط اگه ممكنه بگيد تا كي وقت داريم كارو حاضر كنيم؟
خيلي ممنون كه شما هم همكاري مي كنيد تقريبا يك ماه و نيم ديگه فرصت هست.

سلام به دوستان خوبم
چند تا نكته رو ميخواستم اينجا بگم :
اين مسابقه ي cgtalkخيلي حرفه اي برگزار ميشه و در ضمن موضوع داره. يعني موضوع رو ميدن بايد طبق همون موضوع كار ارائه بدي .
خلاصه اين كه حرفه اي هاي دنيا توش شزكت دارن.
اگه كاري ميخواين انجام بدين بايد طرح اوليه بدين و همه جمع بشن و هر كسي يه گوشه ي كار رو بگيره
من هم حاضر به همكاري هستم .
يه يا علي بگين ايشالا كه به يه جاهايي ميرسيم.

naseri6310

Member
hoda kamalian گفت:
سلام به دوستان خوبم
چند تا نكته رو ميخواستم اينجا بگم :
اين مسابقه ي cgtalkخيلي حرفه اي برگزار ميشه و در ضمن موضوع داره. يعني موضوع رو ميدن بايد طبق همون موضوع كار ارائه بدي .
خلاصه اين كه حرفه اي هاي دنيا توش شزكت دارن.
اگه كاري ميخواين انجام بدين بايد طرح اوليه بدين و همه جمع بشن و هر كسي يه گوشه ي كار رو بگيره
من هم حاضر به همكاري هستم .
يه يا علي بگين ايشالا كه به يه جاهايي ميرسيم.
از شما هم خيلي متشكرم.و در رابطه با موضوع مسابقه:
مسابقه پرجلوه ترين از 5 سمپتامبر 2005 تا 5 دسامبر 2005
مسابقه شما تمركز كردن و ساختن تصويري است كه به صورت نيرومندي بتواند قسمتي از تاريخ آينده را نشان دهد
به صورت تصوير شكوه مندي كه نفس بيننده را در گلو حبس كند و نبض وي را سريع كند و ترس و هيجان را با هم به وجود آورد
چه چيزي يك تصوير را شكوه مند مي كند؟سؤال خوبي است.همچنين كليدي است براي مشهور شدن و ثروت مند شدن اگر بتوانيد ياد بگيريد كه چطوريك تصوير شكوهمند را واقعا بوجود آوريد.دليل آن اين است كه يك تصوير پر بيننده از بهترين ها و ارزشمند تري مي باشد.اين قسمتي از طبيعت انسان است كه با پربييندگي و شكوهمندي سرگرم شود.
اولين و بهترين كارها بدين طريق قضاوت مي شوند:
1.قدرت احساس و محيط مناسب داستان.
2.عالي بودن مسايل تكنيكي
عمق احساس وتوان رابطه اجزاء تصوير براي نمايش دادن در الويت مي باشد پس افراد شركت كننده بايد به وضوح احساست و افكار خود را در كار نهايي اعمال نمايند.هنرمندان با شيوه ها و فكرهاست كه تشويق مي شوند پس قدرت تخيل خود را انعطاف دهيد و كاري را جديد و اريجنال انجام دهيد.
هر شركت كننده بايد متني را براي بيان و شرح داستان و روابط و احساسات شخصيت هاي تصوير ارائه دهد هر چند كه يك كار خوب داستان را با اجزاء خود يعني تركيب بدنه زبان نور فضا و حالت صورت شخصيت ها نشان مي دهد.

چه چيزی ميتونه نفس رو در سينه حبس کنه ؟ وهشت از آينده . بابا جون سد بار بهتون گفتم که بهتره درباره ی هکومت ربات ها بر بشر عکس درست کنيم

Lifer

Active Member
بچه ها شرمنده که نبودم.
من هر طرحی رو تو ذهنم مرور کردم دیدم بدون یه چهره یا یه آدم بی معنیه.
به بچه های جدیدی که به ما پیوستم خوشآمت می گم.
در جواب یکی از دوستان باید بگم شاید بهتر باشه برید و کارهای اونها روببینید اصلا اونطور که فکر می کنید حرفه اینیست و ما خیلی شانس داریم فقط وقت رو داریم هدر میدیم.

من يک ايده دارم ميگم يه صحنه درست کنيم که در ان يک انسان در يک قفس مانند قفس های
باق وهش است و ربت ها برای تماشای آن و حيوان ها که در قفس های ديگرند آمده اند

من اينو واسه اين گفتم که در طرحه قبلی بايد اناتميه صورت رو کاملا اجرا ميکرديم امّا اينجا ميشه ازجرای کامل آناتومی صرف نظر کرد

Lifer

Active Member
سلام به دوستان قدیم و جدید.
Ali.Kheradmand جان طرحت خوبه فقط اول باید شما یه نقش2بعدی از طرحت بدی ، بهتره با دست باشه.
دوم اینکه هر موقع کسی تونست یک انسان رو به طور قابل قبول و بدون هیچ مدل آماده و یا برنامه ای غیر مجاز ارائه بده ما شروع بکار می کنیم.
همون انسان هم کافیه و فکر نکنم نیاز به حیوان باشه.

Lifer گفت:
سلام به دوستان قدیم و جدید.
Ali.Kheradmand جان طرحت خوبه فقط اول باید شما یه نقش2بعدی از طرحت بدی ، بهتره با دست باشه.
دوم اینکه هر موقع کسی تونست یک انسان رو به طور قابل قبول و بدون هیچ مدل آماده و یا برنامه ای غیر مجاز ارائه بده ما شروع بکار می کنیم.
همون انسان هم کافیه و فکر نکنم نیاز به حیوان باشه.
متاسفانه من نميتونم بکشم خودتون يه کاريش بکنيد . در ضمن اگر شما يک مدل شبيه انسان واقعی بخواهيد من نميتونم امّا اگر کلا يک انسان خواستيد که حالا زياد هم شبيه واقعيت نباشد من حاضرم

جدیدترین ارسال ها

بالا