آغاز كار گروهي براي مسابقه جهاني cgchallnege

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام من از اعضاي جديد اين سايت هستم .خوشحالم كه يه همچين سايت ايراني هست.
در مورد مسابقتون هم اطلاعات كافي ندارم . ولي دوست دارم كمكتون كنم. لطفا يه توضيح كوتاهي در موردش بدين و انيكه كار به كجا رسيده.
در مورد نمونه كار هم بگم كه نمونه كار دارم ولي نميدونم چه جوري بزارم اينجا . آخه ازم آدرس Url مي خواد . منم كه تا حالا كارم رو تو هيچ سايتي نزاشتم پس اگه ميشه يه نفر كمكم كنه كه نمونه كارمو بزارم.
اگر هم مشگلتون شخصيت انسانه من ميتونم كمكتون كنم . يعني سعي ميكنم كمك كنم.

Lifer

Active Member
living_for_cg گفت:
سلام من از اعضاي جديد اين سايت هستم .خوشحالم كه يه همچين سايت ايراني هست.
در مورد مسابقتون هم اطلاعات كافي ندارم . ولي دوست دارم كمكتون كنم. لطفا يه توضيح كوتاهي در موردش بدين و انيكه كار به كجا رسيده.
در مورد نمونه كار هم بگم كه نمونه كار دارم ولي نميدونم چه جوري بزارم اينجا . آخه ازم آدرس Url مي خواد . منم كه تا حالا كارم رو تو هيچ سايتي نزاشتم پس اگه ميشه يه نفر كمكم كنه كه نمونه كارمو بزارم.
اگر هم مشگلتون شخصيت انسانه من ميتونم كمكتون كنم . يعني سعي ميكنم كمك كنم.

شما میتونید برای گذاشتن کارهاتون به لینک زیر برید و کارتون رو آپلود کنید و یه URL به شما میده که کافیه آدرس رو کپی کنی توی پستی که می خوای بدی.

http://img.majidonline.com

Lifer

Active Member
hadi جان حتما از کمکهای شما استفاده می کنیم. و خوشحال میشم با ما همکاری کنید.

gold_cat

Active Member
چي شد؟چرا طرح نمي ديد يعني همون طرح باغ وحش رو اجرا كنيم؟
اگه مي شه يه مدير تعيين كنيد تا از اين سر در گمي در بيايم!!

طرح منو قبول کرديد يا نه من پسر خالم کاريکاتريست (احسان خردمند) اون يه طرح شبيه اين که گفتم کشيده اگه بخوايد تا 2 هفته ديگه براتون بزارم

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
ali4.gif
[/url][/IMG]
سلام .
lifer خيلي ممنون از مكمت. من كارهايي كه گفتي رو انجام دادم. نميدونم كار ميكنه يا نه. ولي بهر حال اين يكي از كارهاي من كه روي تصوير خودم كار كردم. لطفا اگر تونستيد ببينيد نظرتون رو بگين.

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
خب اينم يكي ديگه. البته خيلي بايد روي جزيياتش كار كنم ولي فعلا نمونه كار خوبيه... خلاصه اينكه اينها كارهاي منه اگر كمكي از من بر مياد در خدمتيم.
3.gif
[/url][/IMG]

Lifer

Active Member
living_for_cg عزیز کارات خیلی زیباست و توی کشیدن انسان معلومه که استعداد داری.
خوب حالا که می تونیم روی کشیدن آدم و یا مانند انسان روی شما حساب کنیم از بچه ها می خوام اگه طرحی دارن بگن تا اینکه رای بگیریم و اگر طرحی نیست بهتره سر طرح علی جان یه رای بگیریم.

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
من طرح علي رو خوندم.جالبه البته اگر خوب روش كار بشه!
من ميتونم روي شخصيت انسانش كار كنم.
راستي اين مسابقه اي كه ميگين اگر لينكي مربوط بهش رو بديد خيلي ممنون ميشم.
يك سري هم به اينجا بزنيد!
http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=289386
موفق باشيد.

خوب خوبه فقط اين دفعه نبايد بی برنامه کار کنيم آقا ی living_for_cg برای انسان.
يک نفر بايد برأی ربت کار کنه يک نفر صحنه ی باغ وهش يک نفر material و يک نفر lighting

Lifer

Active Member
دوستان من یادتون رفته این تاپیک برای چیه.
داره دیر میشه ها . شوخی نداریم جدی باید تو مسابقه شرکت کنیم.
مشکل آدم هم حل شد.
فقط هر کسی از طرحمون یه تصویر دوبعدی بکشه و بزاره.
سعی کنید ربوتها از تقریبا اندامشون شبیه آدم باشه.
ببینم چیکار می کنید.

mamali132002

Active Member
dorost nist too karetoon dekhalat konam vali fekr konam modiriate karetoon kheyli zaeefe ... aval az hame bayad hamatoon ba ham hama hang beshin.

erlen88

New Member
من مي توانم در كار طراحي اجسام به شما كمك كنم و در امور ديگر شما مي تونيد از من هم استفاده كنيد خوشحال مي شم با شما همكاري كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا