آغاز كار گروهي براي مسابقه جهاني cgchallnege

shayad in aks ba-ees shavad shoma fekr konid model khoob ast
face in max.jpg

amma hala mibinid ke ziad ham khoob nist
model ra nesfe dar avardam chon nesfe aan
face ren.jpg

maloom ast model be joziate bishtar niazmand ast
fane in max 4 view.jpg

khob hala mibinid ke man nesbat be vaghti ke dar ekhtiar daram behtar az in model nemitavanam dorost konam.hala mikhahid ke man file .max ra apload konam ya na?

Lifer

Active Member
ali جان اولین نفری که باید راضی باشه خودتی.
هر وقت خودت راضی بودی ما هم راضییم.

naseri6310

Member
خيلي خوب.مدل را من گير آوردم.كي رو texture اون كار مي كنه؟

پیوست ها

• model.jpg
    model.jpg
    48.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Lifer

Active Member
بدش من یه کاریش می کنم .
فقط یه ذره قیافش با موضوع جور در نمیاد.

naseri6310

Member
علي آقا اين مدل ناقص هست و ببخشيد كه اينو ميگم ولي اصلا شبيه يك مجسمه نيست.حداقل اگر مي توني كاملش كن بعد بفرست؟

ToFaN

Well-Known Member
فکر ميکردم بيشتر از اينا کوشا باشين بد اين همه وقت لا عقل يه بچه طرحی ميزدين
به هر حال موفق باشين ما باز مونتظريم

modjtaba

Member
آقا
ما که نفهميديم کارتونو
اصلاً اسکچتون چی شد
اگه فلسفه ی کارتون رو به من بگين ميتونم برای اين مرحله خدمتتون باشم
کوچيک همه رفقا

naseri6310

Member
اقا ايمان كه طرح رو دادند كه ما را ول كردند و رفتند ما مونديم و آقا پويان و علي آقا.كس ديگري هم همكاري نمي كنه.البته مي دونم كه آقا مجتبي هم اگه لازم بشه همكاري مي كنند.ولي واقعا فكر نمي كردم كه اين قدر نا مهربانانه با اين موضوع برخورد بشه.من روي كمك همه شما حساب مي كردم.وقتي آدم مي بينه كه هيچ كس نيست كمك كنه نااميد مي شه.
يعني واقعا ما همين 3 يا 4 نفريم كه نوي اين سايت كار مي كنيم!!!!! من وقتي كار بعضي از بچه ها را ديدم دلگرم شدم و روي همه اون ها حساب باز كردم.ولي حالا وقتي مي بينم كسي نيست كمك كنه واقعا ناراحت شدم.آيا واقعا خيلي درخواست زيادي كه از شما بخواند كه با هم همكاري كنيم و يه كار حساب شده را براي مسابقه آماده كنيم. .چه خوبه كه ما يك روز كار گروهي را ياد بگريم و واقعا با شوق و ذوق اين كار را انجام بديم و اون وقت ببنيم كه در بين كار كردن چه اشتياقي در ما ايجاد خواهد شد.من دوست داشتم كه با اين كار با همه دوستاني كه در ضمينه اين نوع هنر كار مي كنن آشنا بشم و دوست.
به هر حال من هنوز هم اميدوارم به ياري شما دوستان.انشا ا.. كه با همكاري شما كار درست پيش بره.

naseri6310

Member
من مي گم بياييد طرح رو عوض كنيم.چون آقا ايمان كه رفته ما هم اصلا گيج هستيم و نمي دونيم مي خواهيم چكار بكنيم.فرضا كه مدلينگ مجسمه تموم شد.بعدش چي؟معلوم نيست كه بايد چكار بكنيم و چه جوري پيش بريم.
وجود كسي كه طرح رو ميده تا پايان كار لازمه.اين جوري هيچ كاري پيش نمي ره.
بيايد يك استارت ديگه بزنيم اين بار قوي تر و محكم تر با همكاري بيشتر دوستان عزيز.
از همه از ته قلبم خواهش مي كنم كه كمك كنند.خواهش خواهش خواهش............

Lifer

Active Member
naseri جان منم موافقم فقط میشه بگب چقدر مونده؟
لطفا این دفعه که طرح دادین آدم توش نباشه.
چون واقعا تو کشیدنش ضعیفیم.

طرح باید یه حالت فلسفی داشته باشه. چون ما حداقل می تونیم توی موضوع از اونا جلو بزنیم.

modjtaba

Member
naseri6310 گفت:
من مي گم بياييد طرح رو عوض كنيم.چون آقا ايمان كه رفته ما هم اصلا گيج هستيم و نمي دونيم مي خواهيم چكار بكنيم.فرضا كه مدلينگ مجسمه تموم شد.بعدش چي؟معلوم نيست كه بايد چكار بكنيم و چه جوري پيش بريم.
وجود كسي كه طرح رو ميده تا پايان كار لازمه.اين جوري هيچ كاري پيش نمي ره.
بيايد يك استارت ديگه بزنيم اين بار قوي تر و محكم تر با همكاري بيشتر دوستان عزيز.
از همه از ته قلبم خواهش مي كنم كه كمك كنند.خواهش خواهش خواهش............

موافقم
و در خدمتم

modjtaba

Member
من فکر ميکنم تو اين موجی کر همه يه تصوير خشن از پايان دوره ی بشريت نشون ميدن ما
يه جهش در ايده داشته باشيم و بعد از تشکيل آرمانشهر رو نشون بديم.

naseri6310

Member
آقا مجتبي اين طوري كه نمي شه.شما بايد صحنه اي كه در ذهنتونه را كامل براي ما توضيح بديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا