آغاز كار گروهي براي مسابقه جهاني cgchallnege

Lifer

Active Member
ایمان جان طرحت زیباست ولی راستشو بخوای اگه نمی دونستم چیه ازش هیچی نمی فهمیدم.

Lifer

Active Member
در مورد ساختمونها :
ساختمانهای جلو رو یه طرح ازش میدیم و یه متریال ساده زیاد روش مانور نمی دیم.
پشتشون هم تصویری تاریک مثل این تصویری که گذاشتم.

چند تا ساختمان خودم بهش اضافه کردم

آخرین ویرایش:

Lifer

Active Member
ایمان جان اونطور که من از طرحت فهیمدم اینه که بقیه صورت مجسمه نصفه کاره ول شده.
طرح زیباییه ولی باید صورت مجسمه رو با اوبوهت تر بسازیم. و در مورد گل بهتره اونو یه گل رز قرمز بسازیم.
ولی میشه بگی مجسمه روی چی قرار داره؟

Iman3D1982

Active Member
bache ha man jedan sharmande shodam
ye masaleye pish oomadeh ke fekr nemikonam betoonam betore mostaghim bahatoon hamkari konam
vali ta jaee ke az dastam bar byad dar khedmatam

be nazare man behtare ba poly soorat ro besazam bad be pach tabdilesh konam va ba pach modeling oon ro be khode badane bechasboonam chon har chi bashe mojasame ghelie

Lifer

Active Member
کار گروهیتون همین بود!!!
شنیده بودم تو ایران نمیشه کار گروهی کرد ولی باور نمی کردم. دمتون گرم.

ToFaN

Well-Known Member
Lifer گفت:
در مورد ساختمونها :
ساختمانهای جلو رو یه طرح ازش میدیم و یه متریال ساده زیاد روش مانور نمی دیم.
پشتشون هم تصویری تاریک مثل این تصویری که گذاشتم.

چند تا ساختمان خودم بهش اضافه کردم

جالب شده
اينو با plugin ساختي؟

Lifer

Active Member
آره توفان جان اون مستطیل ها با پلاگین وگرنه آدم باید خیلی بیکارباشه تا این همه مستطیل با هم بکشه.

Parham

Well-Known Member
Lifer گفت:
آره توفان جان اون مستطیل ها با پلاگین وگرنه آدم باید خیلی بیکارباشه تا این همه مستطیل با هم بکشه.

امکانش هستش که لینک برای دریافت پلاگین برای ساختن این ساختمان ها قرار بدی ... ممنون میشم دوست عزیز ...

Parham

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز... خیلی‌ نیاز داشتم به این پلاگین ... وگرنه مجبور بودم یک شهر درست کنم ! باز هم ممنون از کمکی‌ که کردی

lifer jan dorost ast vali bad shodane sar RABTI BE GHEIRE HERFE-EE BOODAN YA NA BOODAN NADARAD man vaght nadaram hamin alan man daram baraye chand jaye dighe ham kar anjam midam.taze dars va mashgh ham hast

albate man in modele naghes ro mitoonam bezaram ta shoma ha kamelesh konid. sar ham ke kafi ast nesfe sakhte beshe ke man modele koli sho sakhtam hala shoma mitoonid be oon joz-ee-yat ezafe konid hala be har hal

Lifer

Active Member
ali جان ببخشید اونطوری حرف زدم.
اون روز یکم عصبی بودم.

naseri6310

Member
خيلي شرمنده ام دوستان كه چند روزي نبودم.هر كس رشته معماري باشه مي دونه كه چقدر كارهاي دانشگاهي سنگيني داره.يك هفته كامله كه براي ساختن يه ماكت حتي روزي 3 ساعت هم نخوابيدم.
ali خان لطفا مدلي كه كار كردي را هر چند تصف . نيمه بزار.آقا lifer شما هم لطفا كاري كه براي ساختمون ها انجام داديد بزاريد.من هم اين آپارتمان رو سريع ساختم.

پیوست ها

• k5.jpg
    k5.jpg
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13

naseri6310

Member
خوب از همه عزيزاني كه در اين انجمن فعاليت مي كنن خواهش مي كنم كه براي مدلينگ سر يك مجسمه كمك كنند.من كارهاي همه شما ها را ديدم و مي دونم كه مي تونيد از عهده اون بر بيايد.خواهش مي كنم كه همگي كمك كنيد تا اين كار به نتيجه قابل قبولي برسه و مطمئنم كه همه شما در پايان خوشحال خواهيد شد كه همكاري كرديد.
و اينم بد نيست بدونيد كه اگه كاري را بخواييد انجام بديد حتما مي تونيد.
مرسي از همه شما ها.

kashki zoodtar mighoftid.oon modele ra avaz kardam hala be har hal mitoonid be onvane ye modele koli roosh hesab konid.faghat moshkel injast ke CHEJOORI APLOADE KONAM.chon inja ha fale .max ghabool nemikone

جدیدترین ارسال ها

بالا