Wich your question!?

MAJOR

Well-Known Member
خوب شده ولی دقت کن اگه از یک طرف نور بیاد اون طرف روشن میشه البته تو عالم طبیعی و لی کار شما توی گوی هات دو طرف مشکی هست

mostafa_cs

Well-Known Member
کاملا حق با شماست ولی من بالای گویها یه افکت نور دادم یعنی بس نیست!؟
73.gif

كار خيلي جالبيه فقط ميتونستي به جاي علامت سوال چيز ديگه اي بذاري مثلا آيكون يه برنامه
باي

MAJOR

Well-Known Member
نه شما ایجاد سایه کردید از قسمت افکت ها این افکت رو که برات تو تصویر گذاشتم انتخاب کن و باهاش ور برو البته باید روی لایه اصلیت اینکار رو بکنب اینجوری دیگه احتیاج به ایجاد لایه جدید نداری و خیلی راحت تره

پیوست ها

• sdfsdf copy.jpg
    sdfsdf copy.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Mandana

Active Member
های گرافمکس
145.gif

طرحات جالبه اما اگه میخوای گویها رو وکتور در بیاری باید از بالا به پایین گرادیانت تیره به روشن بدی.اگه هم میخوای طبیعی بشه دیگه اون نور روشن تر رو اونجوری روی توپ نمی تونی بذاری.چون به طرحت حالت وکتور میده.اگه میخوای طبیعی بشه باید از lighting effect استفاده کنی
1656.gif

این مدلیا حدودا
1658.gif

که صد البته مدل وکتورش خیلی باکلاس تره.میتونی بهش دیتیل هم اضافه کنی اونوخت کلی خوشگل تر میشه
happy.gif

موفق باشی
821.gif

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی خیلی ممنون که من رو راهنمایی کردید!
به هر حال آماتور هستم از این مشکلات پیش میاد!

Payam30

Active Member
از کارای من خیلی بهتر بود دستت درد نکنه
های ابتین کجا بودی جیگر. کم پیدا یی؟

Mandana

Active Member
نه گرافمکس جان همچین آماتور هم نیستی.اما توی کار حرفه ای ها هم گاهی مشکل بوجود میاد.بهر حال ببخشید بابت فضولی ام
shy.gif

های پیام
hi.gif
چاکر برادر.چطوری؟ماکه همین ورا زیر سایه ی شماییم.یه مدت کم میومدم که سعی می کنم جبران کنم.البته الان هم فقط شب میام
sad.gif

در حال کسب علم و دانش ام
821.gif

چخلصم
آبتین
2303.gif

arashonline

Well-Known Member
همگي ممنون !
گراف مكس خوب بود ولي نكات بچه ها مخصوصا آبتين گل رو رعايت كن !

MAJOR

Well-Known Member
همین که شروع کردی به کار گذاشتن خودش خیلی خوب هست خوب کمی دقت به کار ببری می تونی کار های قویی بدی بیرون

جدیدترین ارسال ها

بالا