webshahr.com !! سوال در مورد

hakamn

Member
همونطور که گفتم افرادی مثل teal مایه ننگ ایرانی ها توی نت هستند.
چطور به خودتون اجازه میدید این حرفها رو بزنید.
شما چرا میخواید همیشه متفاوت از همه رفتار کند.
ملت که بیکار نیستن بیان یه کاری رو انجام بدن وشما مفت ازش استفاده کنید.
خودت حاضر هستی این کار رو بکنی.
البته فردی مثل تو ارزش پاسخ دادن هم نداره.چون طرز تفکرت از اول اشتباه بوده و خواهد بود.
هدف از کپی رایت رو شما اصلا میدونید چیه؟ به جرات میتونم قسم بخورم که نمیدونی.
هدف از کپی رایت فقط انتشار و گسترش استفاده از یه برنامه اوپن سورسه. این کار به من و امثال من کمک میکنه که بتونیم با انگیزه بیشتری کار ساپرت رو انجام بدیم و به نویسندگان برنامه کمک میکنه که با دید باز تری برنامه اشون رو توسعه بدن.
چی فکر میکنید؟ فکر میکنید چون مفت دراختیار شما قرار داده شده هر کاری دلتون میخواد میتونید بکنید.
شما موقع دانلود مای بی بی با توافقنامه موافقت کردید که از این برنامه با رعایت شرایط گفته شده استفاده کنید.وگرنه به هیچ وجه حق استفاده ندارید.
به خیال خودت فکر میکنی اینایی که کپی رایت رو رعایت میکنند بی شعورن دیگه.
نه خیر آقا جان. ما داریم توی دنیای متمدنی زندگی میکنیم. باید حقوق مولف رو بهش احترام بگذاریم همانطور که دیگران میگذارن.
در مورد صحبتی که در مورد مجید آنلاین کردی. آقا جون اون موقع که تو پستونک دهنت بود ما عضو مجید آنلاین بودیم و توی نت فعال.

حالا امثال تو میاد و این حرفهای بچه گانه رو پیش میکشه.
بسته زبان فارسی رو به دلیل کارهای امثال شما هنوز نگذاشتن.
شما از خیلی چیزها خبر نداری عزیزم.
به جرات میتونم بگم امنیت مای بی بی رو Imei از خود کریس مدیر تولید مای بی بی هم بهش واقف تره.
به خاطر همین عدم کپی رایت ها توسط ایرانی ها هنوز ایشون رو عضو تیم سکیوریتی مای بی بی نکردن.

امیدوارم که روزی برسه که ایران عضو تجارت جهانی بشه تا امثال تو اسم ایران رو لکه دار نکنن.

4bagh

Member
ما که کپی رایت رو رعایت کردیم داداش!
الانم کپی رایت مای بی بی رو کامل کردم

hakamn

Member
بهر حال همه اونایی که طبق قوانین عمل نکردند خودشون جوابشون رو تا چند روز دیگه خواهند گرفت که رعایت نکردن کپی رایت چه عواقبی داره!

بله ماشاالله ایران چیزی که داره گزارشگر!!!
من فكر نكنم كا خير كردنم بد باشه !
همونطور که گفتم افرادی مثل teal مایه ننگ ایرانی ها توی نت هستند.
چطور به خودتون اجازه میدید این حرفها رو بزنید.
شما چرا میخواید همیشه متفاوت از همه رفتار کند.
ملت که بیکار نیستن بیان یه کاری رو انجام بدن وشما مفت ازش استفاده کنید.
خودت حاضر هستی این کار رو بکنی.
البته فردی مثل تو ارزش پاسخ دادن هم نداره.چون طرز تفکرت از اول اشتباه بوده و خواهد بود.
هدف از کپی رایت رو شما اصلا میدونید چیه؟ به جرات میتونم قسم بخورم که نمیدونی.
هدف از کپی رایت فقط انتشار و گسترش استفاده از یه برنامه اوپن سورسه. این کار به من و امثال من کمک میکنه که بتونیم با انگیزه بیشتری کار ساپرت رو انجام بدیم و به نویسندگان برنامه کمک میکنه که با دید باز تری برنامه اشون رو توسعه بدن.
چی فکر میکنید؟ فکر میکنید چون مفت دراختیار شما قرار داده شده هر کاری دلتون میخواد میتونید بکنید.
شما موقع دانلود مای بی بی با توافقنامه موافقت کردید که از این برنامه با رعایت شرایط گفته شده استفاده کنید.وگرنه به هیچ وجه حق استفاده ندارید.
به خیال خودت فکر میکنی اینایی که کپی رایت رو رعایت میکنند بی شعورن دیگه.
نه خیر آقا جان. ما داریم توی دنیای متمدنی زندگی میکنیم. باید حقوق مولف رو بهش احترام بگذاریم همانطور که دیگران میگذارن.
در مورد صحبتی که در مورد مجید آنلاین کردی. آقا جون اون موقع که تو پستونک دهنت بود ما عضو مجید آنلاین بودیم و توی نت فعال.

حالا امثال تو میاد و این حرفهای بچه گانه رو پیش میکشه.
بسته زبان فارسی رو به دلیل کارهای امثال شما هنوز نگذاشتن.
شما از خیلی چیزها خبر نداری عزیزم.
به جرات میتونم بگم امنیت مای بی بی رو Imei از خود کریس مدیر تولید مای بی بی هم بهش واقف تره.
به خاطر همین عدم کپی رایت ها توسط ایرانی ها هنوز ایشون رو عضو تیم سکیوریتی مای بی بی نکردن.

امیدوارم که روزی برسه که ایران عضو تجارت جهانی بشه تا امثال تو اسم ایران رو لکه دار نکنن.

امن هك جون بهتر نبود يه كمي بهتر حرف مي زدي ؟
ولي كلا منم جاي شما بودم ناراحت مي شدم !
بهر حال همه اونایی که طبق قوانین عمل نکردند خودشون جوابشون رو تا چند روز دیگه خواهند گرفت که رعایت نکردن کپی رایت چه عواقبی داره!

اجازه دارم ، عواقبش رو بگم ؟

4bagh

Member
حالا ما که کپی رایت مای بی بی رو درست کردیم ولی خداییش ما که کپی رایت رو حذف نکرده بودیم لینک هم داشت!

Ray9.net

Member
دوست عزيز شما مختاريد ماي بي بي در مورد فروم هاي ايراني هيچ گونه تعهد پشتيباني ندارد شما هم مي توانيد كل كپي رايت را پاك كنيد خيلي راحت footer >>>delete

انجام بدهيد فقط فرقش به حال من و شماست .

چرا سر بسته صحبت می کنید؟!
خوب بگو چی می خوای بگی؟!

4bagh

Member
این کل کپی رایت منه بگید کجاش مشکل داره درستش کنم!

Powered By MyBB
Copyright © 2002-2007 MyBB Group

Persian Language By Webshahr
Theme By Clickrast

تمامی حقوق این سایت محفوظ است و استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز است.
Best View 1024 * 768 With Mozila FireFox

Ray9.net

Member
فقط مشكل با مال زبان است چون فايل زبان وب شهر مال ماست !!!
اگر نمي خواهيد اين را رعايتش كنيد بهتره كل كپي رايت را پاك كنيد.

آخرین ویرایش:

4bagh

Member
دوست من اگه فارسی ساز شما بهتر از وبشهر بشه من از اون استفاده می کنم!

TAEL

Member
آدم ها معمولا" توي اين طور مواقع شخصيت مادريشون رو نشون ميدن ، از طرز گفتار شما معلومه كه توي خانواده ي كاملا" بي فرهنگي رشد پيدا كرده ايد . (رشدي همچون رشد علف هاي هرز بيابان)

اونقدرها وقت ندارم با آدمهاي بي شعوري كه اينجا رو با خونه خودشون و روابط خانوادگيشون اشتباه گرفتن بحث كنم ، خوش باشيد با خيالات خودتون.

براتون نذر كردم خدمت امامزاده شاه عبدالعظيم .
(جواب ابلهان خاموشي است !)

چقدر بحث می کنید
این مای بی بی روی کپی رایتش خیلی گیر میده
توی سایت خودش در این آدرس یه چیز هایی در مورد کپی رایت نرم افزارشون نوشته

http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=9386

تو اون صفحه نوشته کسی حق نداره کپی رایت رو دستکاری کنه
حداقل باید اون بخش کپی رایت به این شکل باشه

"Powered by MyBB. Copyright © 2006 MyBB Group"

کلمات mybb و myBB Group هم باید لینک بشه به سایت ما بی بی
اگر این رو زیر صفحه داشته باشید هیچ اتفاقی برای شما نمیافته
ولی اگر اون بخش رو حذف کنید چی میشه ؟

با مدیر اون سایت از طرف سایت مای بی بی تمامس می گیرن و بهش 3 روز مهلت میدن تا کپی رایت رو بزاره سر جاش. اگر مدیر سایت توجه نکنه 4 روز صبر می کنند و بعد با هاست شما تماس می گیرن تا هاست رو مجبور کنن که مای بی بی رو از روی سرورش پاک کنه و اگر هاست هم توجهی به این مسئله نکنه مدیر سایت رو مورد پیگرد قانونی قرار میدن (البته اگر دستشون به اون طرف برسه )

این مای بی بی هم فکر میکنه نوبرش رو آورده
phpbb رو میتونید کپی رایتش رو کلا حذف کنید و فقط با این کار ممکنه ساپورتش رو در سایت رسمی از دست بدید که اگر خودتون برنامه نویسی بلد باشید یا آدرس سایتتون برای ساپورت لازم نباشه هیچ مشکلی نخواهید داشت

Ray9.net

Member
جواب ابلهان خاموشي است !
من برايت شاهچراغ نذر كردم

امير عباس عزيز از شما بعيد بود؟؟
باشه حالا كه اين طوري هست ما هم ديگه بحث نمي كنيم هركه مي خواهد كپي رايت قرار بده هركه نمي خواهد نگذارد.

اين طوري خيلي بهتره!اصلا" چي به من مي رسد كه كپي رايت بگذاري يا نگذاري!!

چقدر بحث می کنید
این مای بی بی روی کپی رایتش خیلی گیر میده
توی سایت خودش در این آدرس یه چیز هایی در مورد کپی رایت نرم افزارشون نوشته

http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=9386

تو اون صفحه نوشته کسی حق نداره کپی رایت رو دستکاری کنه
حداقل باید اون بخش کپی رایت به این شکل باشه

"Powered by MyBB. Copyright © 2006 MyBB Group"

کلمات mybb و myBB Group هم باید لینک بشه به سایت ما بی بی
اگر این رو زیر صفحه داشته باشید هیچ اتفاقی برای شما نمیافته
ولی اگر اون بخش رو حذف کنید چی میشه ؟

با مدیر اون سایت از طرف سایت مای بی بی تمامس می گیرن و بهش 3 روز مهلت میدن تا کپی رایت رو بزاره سر جاش. اگر مدیر سایت توجه نکنه 4 روز صبر می کنند و بعد با هاست شما تماس می گیرن تا هاست رو مجبور کنن که مای بی بی رو از روی سرورش پاک کنه و اگر هاست هم توجهی به این مسئله نکنه مدیر سایت رو مورد پیگرد قانونی قرار میدن (البته اگر دستشون به اون طرف برسه )

این مای بی بی هم فکر میکنه نوبرش رو آورده
phpbb رو میتونید کپی رایتش رو کلا حذف کنید و فقط با این کار ممکنه ساپورتش رو در سایت رسمی از دست بدید که اگر خودتون برنامه نویسی بلد باشید یا آدرس سایتتون برای ساپورت لازم نباشه هیچ مشکلی نخواهید داشت

امير عباس عزيز از شما بعيد بود؟؟
باشه حالا كه اين طوري هست ما هم ديگه بحث نمي كنيم هركه مي خواهد كپي رايت قرار بده هركه نمي خواهد نگذارد.

عزیز اون چیزی که نقل قول کردی از پست من نبود
اونو TAEL گفته بود. من کی گفتم برات شاه چراغ نذر کردم ؟

من این پست رو از اول تا اینجا خوندم همش کل کل کردن بود. تو یه پست نوشته شده بود چون کپی رایت رو یکی از بچه ها حذف کرده بود یه سایت ساپورت ایرانی اون کاربر رو بن کرده بود.
خوب سایت ساپورت ایرانی مسئول این کار نیست. اون سایت در نهایت میتونه مورد تخلف رو گزارش کنه نه اینکه اون کاربر رو بن کنه به علت اینکه کپی رایت رو دستکاری کرده. سایت ایرانی که صاحب نرم افزار نیست. مثل این هستش که الان مجید آنلاین بیاد کاربران رو بن کنه چون دارن از VB نال شده استفاده می کنن. مجید آنلاین که مسئولیتی در این قبال نداره ؟

منظور من این بود

Ray9.net

Member
مشكل همين است ديگه ؟؟
چون ايران كپي رايت را قبول نكرده چندتا از دوستان كه براي ماي بي بي زحمت كشيدن نتونستن وارد تيم بشوند
من خودمم چند بار با اين مشكل برخوردم نه فقط براي ماي بي بي!!!

hakamn

Member
آدم ها معمولا" توي اين طور مواقع شخصيت مادريشون رو نشون ميدن ، از طرز گفتار شما معلومه كه توي خانواده ي كاملا" بي فرهنگي رشد پيدا كرده ايد . (رشدي همچون رشد علف هاي هرز بيابان)

اونقدرها وقت ندارم با آدمهاي بي شعوري كه اينجا رو با خونه خودشون و روابط خانوادگيشون اشتباه گرفتن بحث كنم ، خوش باشيد با خيالات خودتون.

براتون نذر كردم خدمت امامزاده شاه عبدالعظيم .
(جواب ابلهان خاموشي است !)

از حرف زدنتون کاملا مشخصه که خطاب این حرفها احتمالا شخص خودتون هستید.
درسته.:lol:

Ray9.net

Member
قبل از هرچيزي كه بحث تمام بشود بهتره اين است كه شما ابتدا به سايت ماي بي بي برويم و ببينم فارسي ساز مربوط به كدام سايت است
http://www.mybboard.net/downloads_languages.php
http://www.mybboard.net/downloads/49.zip
اين در مورد فايل هاي زبان علاوه بر آن ما حاضر هستيم اثبات كنيم كه فارسي ساز وب شهر همان فارسي ساز خود ماست
دوم از همه دوستاني كه فكر مي كنند كه
http://community.mybboard.net/member.php?action=profile&uid=3268
حامد وب شهر است كاملا" در اشتباه هستند اين آي دي خود بنده است
http://community.mybboard.net/member.php?action=profile&uid=1902
اين نيز آي دي آقاي imei عزيز است
لازم به ذكر است كه بگم هر كسي شكي دارد كه وب شهر قانون شكن است با آقاي hakamn عزيز صحبت كنند.

4bagh

Member
ببینم مشکلی نداره من فایلهای زبان رو یکم تغییر بدم ولی کپی رایت شما رو بذارم!؟
آخه بعضی جاهاش واقعا بد ترجمه شده!

جدیدترین ارسال ها

بالا