hakamn
Member
همونطور که گفتم افرادی مثل teal مایه ننگ ایرانی ها توی نت هستند.
چطور به خودتون اجازه میدید این حرفها رو بزنید.
شما چرا میخواید همیشه متفاوت از همه رفتار کند.
ملت که بیکار نیستن بیان یه کاری رو انجام بدن وشما مفت ازش استفاده کنید.
خودت حاضر هستی این کار رو بکنی.
البته فردی مثل تو ارزش پاسخ دادن هم نداره.چون طرز تفکرت از اول اشتباه بوده و خواهد بود.
هدف از کپی رایت رو شما اصلا میدونید چیه؟ به جرات میتونم قسم بخورم که نمیدونی.
هدف از کپی رایت فقط انتشار و گسترش استفاده از یه برنامه اوپن سورسه. این کار به من و امثال من کمک میکنه که بتونیم با انگیزه بیشتری کار ساپرت رو انجام بدیم و به نویسندگان برنامه کمک میکنه که با دید باز تری برنامه اشون رو توسعه بدن.
چی فکر میکنید؟ فکر میکنید چون مفت دراختیار شما قرار داده شده هر کاری دلتون میخواد میتونید بکنید.
شما موقع دانلود مای بی بی با توافقنامه موافقت کردید که از این برنامه با رعایت شرایط گفته شده استفاده کنید.وگرنه به هیچ وجه حق استفاده ندارید.
به خیال خودت فکر میکنی اینایی که کپی رایت رو رعایت میکنند بی شعورن دیگه.
نه خیر آقا جان. ما داریم توی دنیای متمدنی زندگی میکنیم. باید حقوق مولف رو بهش احترام بگذاریم همانطور که دیگران میگذارن.
در مورد صحبتی که در مورد مجید آنلاین کردی. آقا جون اون موقع که تو پستونک دهنت بود ما عضو مجید آنلاین بودیم و توی نت فعال.
حالا امثال تو میاد و این حرفهای بچه گانه رو پیش میکشه.
بسته زبان فارسی رو به دلیل کارهای امثال شما هنوز نگذاشتن.
شما از خیلی چیزها خبر نداری عزیزم.
به جرات میتونم بگم امنیت مای بی بی رو Imei از خود کریس مدیر تولید مای بی بی هم بهش واقف تره.
به خاطر همین عدم کپی رایت ها توسط ایرانی ها هنوز ایشون رو عضو تیم سکیوریتی مای بی بی نکردن.
امیدوارم که روزی برسه که ایران عضو تجارت جهانی بشه تا امثال تو اسم ایران رو لکه دار نکنن.
چطور به خودتون اجازه میدید این حرفها رو بزنید.
شما چرا میخواید همیشه متفاوت از همه رفتار کند.
ملت که بیکار نیستن بیان یه کاری رو انجام بدن وشما مفت ازش استفاده کنید.
خودت حاضر هستی این کار رو بکنی.
البته فردی مثل تو ارزش پاسخ دادن هم نداره.چون طرز تفکرت از اول اشتباه بوده و خواهد بود.
هدف از کپی رایت رو شما اصلا میدونید چیه؟ به جرات میتونم قسم بخورم که نمیدونی.
هدف از کپی رایت فقط انتشار و گسترش استفاده از یه برنامه اوپن سورسه. این کار به من و امثال من کمک میکنه که بتونیم با انگیزه بیشتری کار ساپرت رو انجام بدیم و به نویسندگان برنامه کمک میکنه که با دید باز تری برنامه اشون رو توسعه بدن.
چی فکر میکنید؟ فکر میکنید چون مفت دراختیار شما قرار داده شده هر کاری دلتون میخواد میتونید بکنید.
شما موقع دانلود مای بی بی با توافقنامه موافقت کردید که از این برنامه با رعایت شرایط گفته شده استفاده کنید.وگرنه به هیچ وجه حق استفاده ندارید.
به خیال خودت فکر میکنی اینایی که کپی رایت رو رعایت میکنند بی شعورن دیگه.
نه خیر آقا جان. ما داریم توی دنیای متمدنی زندگی میکنیم. باید حقوق مولف رو بهش احترام بگذاریم همانطور که دیگران میگذارن.
در مورد صحبتی که در مورد مجید آنلاین کردی. آقا جون اون موقع که تو پستونک دهنت بود ما عضو مجید آنلاین بودیم و توی نت فعال.
حالا امثال تو میاد و این حرفهای بچه گانه رو پیش میکشه.
بسته زبان فارسی رو به دلیل کارهای امثال شما هنوز نگذاشتن.
شما از خیلی چیزها خبر نداری عزیزم.
به جرات میتونم بگم امنیت مای بی بی رو Imei از خود کریس مدیر تولید مای بی بی هم بهش واقف تره.
به خاطر همین عدم کپی رایت ها توسط ایرانی ها هنوز ایشون رو عضو تیم سکیوریتی مای بی بی نکردن.
امیدوارم که روزی برسه که ایران عضو تجارت جهانی بشه تا امثال تو اسم ایران رو لکه دار نکنن.