كارهاي قشنگي ولي vbبولتن اينجوري مگه تمپش
ممنون نيما جان ، لطف داري.احسنت.. نوید معلومه تو اینجور کارا خیلی تبهر داریا.
همیشه کارات مورد پنسد من بوده.
مرسی
مرسي عليرضا جان...خیلی عالی و بینظیره --- دست و پنجت درد نکنه
خیلی قشنگه ولی باید با متن و تصویر صفحاتش رو پر کنی تا معلوم بشه چی از آب در میاد.
موفق باشی
مرسي دوست من ، متاسفانه هنوز سايت رو بالا نياوردن يعني كاراش تموم نشده ...خیلی خوب بود واقعا میشه آدرس سایت رو هم به ما بدید تا ما هم خود سایت رو ببینیم
مرسي ماني لطف داري ، همين كه دوستان كاراي منو قابل مي دونن و پست مي زنن واسم كافيه...خیلی قشنگه نوید.قبلا هم بهت گفته بیدم :دی
فکر کنم شیرانی عزیز اشتباها "وبی" رو خوندن وی بی
حیف من دسترسی به گالری بالای انجمنها ندارم والا اینو هم میذاشتم.چون خیلی ازین سبکها خوشم میاد
حالا سارا که اومد زحمتشو می کشه :دی
موفق باشی
خیلی عالی بود
منتظر کار های بعدیت هستم
موفق باشی
ممنون سعيد جانسلام نوید داداش.
صفحه اولش با این براشایی که جدیدا استفاده میکنی واقعا زیبا شده.
آرزومند آرزوهایت
سعید
مرسي از نظرات خوبت سارا...من اين تاپيك رو چرا نديده بودم آيا!؟![]()
مثل هميشه عاليه. البته يه چيزي بگم نويد. تو هم مثل من و خيلياي ديگه عاشق يه سبك بخصوص هستي. مثلا من خودم به شخصه كاراي فانتزي رو خيلي دوست دارم و تو اين سبك رو. ولي من كه به اين نتيجه رسيدم كه خودم رو محدود نكنم به يه سبك و سراغ سبكاي جديدتري هم برم.![]()
ولي در مورد اين كارت واقعا عالي شده. هيچ نقصي نداره. اگر تونستي بخش فارسي تمپ سايت رو هم بذار ببينيم چه شكلي ميشه. به نظر من كه براي فونتاي بخش فارسي از كلك استفاده كني خيلي عالي ميشه.![]()
موفق باشي.![]()
ممنون ، فول فلش نبود ولي بعضي قسمتها قرار بود كه فلش كار بشه ، من فقط گرافيك كار رو طراحي كردم و فلش رو كس ديگه اي قرار بود انجام بده...آفرین
زیبا و کم نقس کار کردی
سایت فول فلش بوده همینطوره؟
ممنون ، شما لطف داري...سلام آقا نويد اين تمپليت ريواس نيست ؟
من كار شما رو خيلي قبول دارما
استاد مايي شما
خیلی خوب بود واقعا میشه آدرس سایت رو هم به ما بدید تا ما هم خود سایت رو ببینیم
منم با این دوستمون موافقم، اگه ازش در سایتی استفاده کردی و آدرسشو بدی تا توی کار ببینیم چجوری شده بهتر بو
ایشالا همیشه تو کارات بدرخشی