Wallpaper های مذهبی

[EHSAN]

Well-Known Member
اين طرح رو ديروز براي دوست عزيرمون عاشورا ساختم:

نيخه جديد همين طرح كه بيشتر براش وقت گذاشتم اينه:

Ali_by_ehsangraph.jpg

براي مشاهده سايز اصلي اينجا كليك كنيد.

و لازمه بگم كه من هيچوقت طرحي كه روش يك روز كار كرده باشم براي عموم نميزارم(مثل همين طرح يك روزه).. بايد حتما طرح دل خودم رو بدست بياره و از فيلتر اساتيد هم گذر كنه تا بزارمشون اينجا.. (يعني اينبار خلاف قوانين خودم عمل كردم تا حرفي رو به دوستي بگم و براشون توضيح بدم... اگر احيانا طرح مورد پسندتون نبود به بزرگي خودتون ببخشيد كه هنوز نيمه كاره هست و جاي كار داره..)
و اما من براي اين طرح خيلي وقت صرف نكردم.. فقط خواستم بگم كه عاشورا جان خودت اين طرح رو ببين ممكنه ازش خوشت بياد اما براي من اين كار خيلي كليشه ايه شده و بايد توش يه ايده جديد باشه تا بتونه منو راضي كنه!!.. توي اين كارهاي كليشه اي خطاط حرف اول رو ميزنه و هرچي زيباتر بنويسه طراح هم كارش قشنگ تر ميشه ولي منو ببخش كه نوشته مورد پسندم رو توي كامپيوترم نداشتم..

در پيرو بحث قبلي بايد بگم كه ما به اصطلاح مسلمونا براي طرح مذهبي خيلي كم پيش مياد حرف راست بزنيم اگر قشنگ باشه ميگيم قشنگه ولي اگر خوشمون نياد نظري نميديم و دهنمون رو ميبنديم!! چرا؟! چون فكر ميكنيم براي اينكه توش نوشته مذهبي داره اهانت ميشه!!.. و همين دهن بستن ها و انتقاد نكردن هاست كه موجب شده طراحي ها هيچ تغييري نكنه.. الان خودت به كساني كه توي اين چند صفحه ات نظر دادن ببين يا تعريف كردن و يا درخواست ابزار داشتن ولي ترسيدن نظر بدن(يكيش خود من).. از چي؟! از اينكه برچسب بخورن و ما اگر برچسب نزنيم به كسي خيلي ميتونيم پيشرفت كنيم..!!
بزار يه مثال ملموس تر برات بزنم.. شما الان تاريخ عضويت منو توي مجيد آنلاين ببين.. اون موقع من هيچي بلد نبودم ولي الان براي خودم ميتونم محتاج كمتر كسي باشم.. تازه توي اين مدت حدود يكسال و نيمش هم درگير خدمت و كار بودم و نتونستم با فتوشاپ كار كنم كه كلي از نكته ها از يادم رفته.. ميخوام اينو بگم اون موقع جو مجيد آنلاين با الان خيلي فرق ميكرد.. اون موقع واقعا حس ميكردي بين كلي استاد قرار گرفتي هركس هرجوري بود كمكت ميكرد و خيلي همه باهم دوست بودن... اتفاقاتي افتاد انجمن بهم ريخت و بچه ها پراكنده شدن الان محيط خيلي بد شده قديم خيلي بهتر بود.. و يكي از مهمترين دلايلي كه من به مجيد آنلاين نميام همين مسئله هست.!

نظرت رو در مورد اين طرح بگو حتي اگه انتقاد داري ازش. خوشحال ميشم.

موفق باشي
التماس دعا
يا علي

آخرین ویرایش:

khak313

Member
سلام
آقا احسان دمت گرم
همه ي حرف هات رو دارم
در ضمن منظورم همون كارهايي هست كه ميذارين واسه همه(ديدن)

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
آقا احسان دمت گرم
همه ي حرف هات رو دارم
در ضمن منظورم همون كارهايي هست كه ميذارين واسه همه(ديدن)
ممنونم عزيز شما لطف داري..
ميگم اين دقيقا مثل متن اون يكي احسان نوشتي ها!! :D :D
احسان دباغي رو ميگم.:D

ارادتمند
احسان

ای بابا فک کردم فقط واسه من زدی ...
پس نمیتونم حرفم رو در ملا عام بگم ... تو pm واست میزنم ... آقا اصلا اینجا کجاس من دارم پست میکنم ... چرا همه چی قاطی شده ...
آقا از همه شرمنده ... من نمیدونم اینجا کجاس ...

آخرین ویرایش:

khak313

Member
سلام
اينم يه جورشه
جان من برا هر كارتون يه توضيح بدين (چطوري دست كردين،حالا حال نداشتين خلاصه بنويسين)
دمتون گرم
[آقا احسان اون پست قبلي اشتباه افتاده بود اونجا والا من اونجا از هيچي سر در نياوردم]

يا علي

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام به همه و بخصوص عاشوراي عزيز

در مورد موسيقي سنتي و مدرن.. بله هنوز كساني هستند كه به سنتي علاقه دارن چون موسيقي سنتي ايرانيه و با روحيه شون سازگاري داره و موسيقي مدرن غير ايرانيه..
تازه من نميگم سنت رو زير پا بزاريم ما بايد تلفيقي از سنت و مدرنيته رو باهم داشته باشم كه اصطلاحا بهش ميگن: پست مدرن.!
و اصولا مذهب چيزي هست كه با سنت گره خورده.

بزار يه مثال براتون بزنم نقاشي هاي قهوه خانه اي رو حتما ديدين.. هنوز هم كساني هستند كه از اون نقاشي ها ميكشن و هنوز هم علاقمنداني دارن ولي تعداشون اصلا ميشه گفت ديده نميشن.. و يه طرحي هست كه كم كم داره جايگاه خودش رو با طرحهاي جديد عوض ميكنه و اين ماييم كه بايد طرحي رو بياريم كه همه پسند باشه.

و اما منظور از كليشه اي همون طرحهايي هست كه بر روي گل و بته كار ميشه و فقط زيبايي گله كه دل رو بدست مياره و اگر من در پست قبليم گفتم كه كارم براي خودم كليشه ايه منظورم اينه كه دوست ندارم همه كارهام مثل هم باشه دوست دارم كار بعديم متفاوت از كار قبليم باشه كه توي هر كدوم از كارهام يه حرف جديدي براي گفتن داشته باشم.. و چون شما كارهاي قبلي منو نديدي براتون كار بسيار جديده و من چون توي كارهاي قبلي طرح اين مدلي داشتم برام تكراري بود.. منظورم از كليشه اي براي خودم بود كه طرحم برام تكراري بود.. منظورم شما نبودي.. (اميدوارم اگر سوء تفاهمي بوده رفع شده باشه)

راستي آواتارم رو ببين.. من فقط همين يك مدل نوشته (علي) رو دارم ولي از اون نوشته كلي طرح جور واجور دارم كه همه اش اصلش يكيه ولي هر كدوم يه چيزي براي گفتن دارن و يكي از يكي قشنگ تر.. (البته به نظر خودم) من اصلا كار مذهبي رو با اين (علي) شروع كردم از كليشه ايش دارم تا مدرنش..

اما در مورد حجم كار خيلي سعي كردم كمش كنم ولي نشد يعني نميخواستم حتي يك ذره از رنگبندي كار خراب بشه تا بتونم منظور رو برسونم.. شرمنده شما.. اگر زنده بوديم و كارهاي بعدي دركار بود سعي ميكنم انشا الله جبران كنم.

ارادتمند شما
احسان

khak313

Member
سلام
آقا احسان خسته نباشي
اين حرفت كاملتر از قبليا بود در ضمن شما وبلاگ ندارين باهاتون راحت تر ارتباط داشته باشيم يا همه كاراتون رو ببينيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا علي

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
ممنونم
من وبلاگ دارم اما معمولا كارهامو جايي پخش نميكنم به جز يه چندتايي كه تو بعضي از سايتها هست و توي مجيد آنلاين هم هست.
ياعلي

آخرین ویرایش:
با [ehsan] راجب پست مدرن موافقم ولی در راه ... بیخیال ...
اینم بگم که موسیقی سنتی اینی که ما الان داریم به عنوان موسیقی سنتی میشناسیم چیز زیادی واسه گفتن نداره زیاد نمیشه روش حساب کرد ولی کارهای ارکسراسیون استادانی چون استاد دهلوی - صبا - صحبایی - حنانه - و شمس که جهانیان این اساتید رو کاملا میشناسن و احترام ویژه ای برای اینها قائلند میشه به عنوان موسیقی پست مدرن ایرانی ازش حرفی به میون آورد ... اینها موسیقی ایرانی رو در قالب ارکسراسیون در آوردند که اگر گوش بدید دنبالش رو میگیریدو تا آخر میرید ... منم نمیخوام بحث موسیقی بکنم ولی لازم بود بگم این جریان رو در ادامه بحث پست مدرن ...

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
اينم يه جورشه
جان من برا هر كارتون يه توضيح بدين (چطوري دست كردين،حالا حال نداشتين خلاصه بنويسين)
دمتون گرم
[آقا احسان اون پست قبلي اشتباه افتاده بود اونجا والا من اونجا از هيچي سر در نياوردم]

يا علي

خب بگو كجاش رو برات توضيح بدم تا بهت بگم..:wink:

khak313

Member
سلام

آقا احسان هر جاشو كه صلاح دونستي
مثلا تا يه هفته پيش من نور گذاشتن رو نميدونستم كه اونو صدقه سري داداش عاشورا فهميدم
شما هم از اين لطفا بكنين(هر چي عشقت بود):oops:
يا علي

[EHSAN]

Well-Known Member
خب با اينكه جناب عاشوراي عزيز قول داده بودن به جاي ما توضيح بدن با اين حال خودم توضيح ميدم:

1. لايه بكگراند عكس يه قرآن هست كه روش تكسچر كار شده و حالت ديوار بخودش گرفته.

2. نوشته ما از چهار تا لايه تشكيل شده كه به ترتيب(از پايين به بالا) دو لايه سفيد و دو لايه نارنجي (FFC20E#) كار شده.

3. حالت لايه ها به ترتيب از پايين به بالا (از لايه هاي سفيد به نارنجي):
1. Overlay
2. Normal با ميزان روشنايي Opacity: 21%
3. Pin Light
4. Pin Light كه اين لايه با فيلتر بلور كمي تار شده و از لبه كار زده بيرون.

يك لايه ديگر هم ايجاد ميكنم و فقط بر روي نوشته از افكت تلويزيون استفاده ميكنيم.

و يك سري ريزه كاري كه با استفاده از فيلتر بلور انجام دادم كه ميتونيد با استفاده از فايل اصلي كار به اون پي ببريد.
در مورد فايل اصلي هم شرمنده چون هركاري كردم كه حجمش كم بشه نتونستم جز اينكه كار رو قيچي كنم.

موفق باشيد
يا علي

پیوست ها

• ali_new2.rar
    311.3 کیلوبایت · بازدیدها: 120
آخرین ویرایش:

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام به دوست عزيز خودم
از اين طرحت خوشم مياد چون با بقيه كارهات فرق داره.. يه طرح جديده..
من خيلي كارهاي متفاوت رو دوست دارم.
منتظر كارهاي بعدي و متفاوت شما هستم.
درضمن براي آموزش قابلي نداشت. همه اش براي زحمتي كه شما ميكشي براي دوستان هيچه.
---------------
راستي امكانش هست اين فايلهاي فري هند رو به كورل تبديلش كنيم؟!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا