Wallpaper های مذهبی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
تمام کارهایی که در این تاپیک به اسم عاشورا انجام شده صلواتیه

پس من با اجازت چندتاشو استفاده میکنم.:)
کارهای جالبی داری آرشیو عکست هم قویه ،این عکسارو از کجا میاری؟

آخرین ویرایش:
ashoura

besmeallah.png

سلام علیکم

:paint: آموزش ساخت نور

پیوست ها

• Radial Blur.rar
    377.2 کیلوبایت · بازدیدها: 64
آخرین ویرایش:

khak313

Member
سلام
دمتون گرم
عاشورا حالا كه اين جوري من هستم فقط چون هنوز خاك تازم بايد كمك كنين ، ايرادام رو بگين، چجوري گذاشتن عكس ها رو تو اينجا بگين و...

يا علي

khak313

Member
سلام
حالا يه چن تا توضيح در مورد چطوري درست كردنش تو فتو شاپ بگين بلدم نه اينقدر مثلا همين عكس بالايي
داداش عاشورا يا آقا احسان

[EHSAN]

Well-Known Member
و اما درجواب دوست عزيزمون عاشورا:

اصلا مهم نیست که کارهای من و شما کلیشه ای و تکراری یا هر چی که دوستان اسمشون میزارن باشه مهم اینه که وقتی تو google تایپ میکنی شیعه اون قدر مطلب و تصویر در مورد شیعه و اسلام و ... بیاد که سایت قاطی کنه
اتفاقا خيلي هم مهم هست و دليلش رو كامل براتون توضيح ميدم.. تا حالا شده فكر كني چرا طراحي مذهبي اينقده كم طرفداره؟!.. خودت ببين بهترين طراحي هاي خارجي هم اگر كليشه اي بشه ديگه اون جذابيتش رو از دست ميده و يكي از اون دلايلي هم كه طراحي مذهبي طرفدار نداره همين نداشتن جذابيته كه با كارهاي ناشيانه و شديدا كليشه اي ساخته شده كه بعضا هم فقط اسم گرافيك رو يدك ميكشه اما هيچ هنري نداره.. شما كه گرافيك ميخوني بايد بدوني كه بايد يك كار نو انجام بدي وگرنه با بقيه كه گرافيك نميخونن چه فرقي ميكني؟!

متاسفانه دوستان کم لطفی میکنن و کار مذهبی با تمام استعدادی که دارن انجام نمیدن بازهم متاسفانه
چیزهایه دیگه ای برای بعضی از دوستان جذاب تره تا کارهای مذهبی وقتی این تاپیک تو 25 روز 900 بازدید
کننده داره و یه تاپیک دیگه که تصاویر یه زن هنرپیشه خارجی رو قرار میده تو یک هفته به همین تعداد میرسه !
تا حالا فكر كردي چرا؟!.. خود زن به تنهايي زيبايي داره و حتي اگر گرافيست ناشي باشه زيبايي زن زشتي كاررو درخودش حل ميكنه.. الان من خيلي هارو ميبينم براي اينكه به كارشون زيبايي بدن از چهره زن استفاده ميكنن.. ولي توي طراحي مذهبي كه ما زن نداريم چي بايد حرف اول رو بزنه؟!.. خب معلومه گرافيكي كه از يك فكر نو برخاسته باشه.. و اونقدر جذابيت داشته باشه كه غير شيعه ها رو هم جذب كنه..

من یه دوست دارم واقعا غول فتوشاپه ولی هیچ وقت ازش نتونستم تو این موضوع کمک بگیرم چون میدونم
مسخرم میکنه جالبه اونم یه مسلمونه و حتی یه شیعه این باید قبول کنیم این جو تو جامعه هست.
من به یکی از دوستام این کارهارو نشون دادم گفت : نکنه تو هم . . . شدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزار يه چيزي بهت بگم.. نميگم استادم و هنرمندم نه فقط ميخوام اينو بگم من اين كارهارو به هركسي كه نشون دادم لذت برده و هيچ ايرادي نگرفته حتي به اونهايي كه اصلا براي كارهاي مذهبي كليشه اي ارزش قائل نيستن.. از كارهاي جديد لذت بردن.. تو خودت ببين اگر يه طرح نو ببيني كه اصلا به مذهب ربطي نداشته باشه شديدا قبولش ميكني و از فكر نوي خالقش لذت ميبري.. راستي چرا اين فكر نو توي كارهاي مذهبي نباشه كه من غير مذهبي هم ازش استقبال كنم؟؟!.. دين ما دين زيبايي هست نه دين طرحهاي خسته كننده و بعضا..... .

من جای دیگه تاپیک دارم دوستان خیلی خوب همکاری میکنن ولی اینجا :cry:
اينجا هم طرفدار داره.. خيلي هم داره.. اما يه قانون توي مجيد آنلاين هست كه اونم اينه: طرح بايد نو باشه و ايده جديد و خلاقانه.. (هر چند كه اين قانون نا نوشته هست.!!!!)

اصلا مهم نیست که آموزش بدی من و دوستان دیگه اینکار رو بتونیم انجام میدیم انشاالله که موفق باشی
یکبار تو یه پست که فرستادم گفتم برای شیعه هر کاری بکنید کم کردید چون دشمناش خیلی زیادن
تا حالا فكر كردي دشمنان براي حمله از چي استفاده كردن؟!.. دشمنان اومدن از طرح بهتري و زيباتري استفاده كردن كه همه رو به طرف كارهاي خودشون جذب كنن.. الان زمونه عوض شده ديگه كسي دنبال طرح كليشه اي نميگرده.. چون دشمن داره طرح نو ارائه ميده..

بزار يه چيز ديگه هم بهت بگم يه دوست اگر حرفي ميزنه كه ناراحت ميشي خوبيت رو ميخواد. اما كسي كه بدي تورو بخواد ازت تعريف ميكنه.!!

يادمه بچه تر كه بودم اون موقع كه كامپيوتر نداشتم. طرحهايي رو ميديدم كه واقعا زشت بودن ولي جرات نميكردم بگم زشتن.. چرا؟! چون يادمه يكي از بچه ها ميگفت چون توش اسم امام(ع) رو نوشتن طرحش قشنگه!!!! قشنگ معلوم بود كه طرف از اون طرح خوشش نيومده ولي جرات نميكنه بگه. و مشكل ما جرات نكردنه و وقتي يكي پيدا ميشه كه به قول خودت دين درست و حسابي نداره راستشو بهمون ميگه و زشتي كار رو برامون شرح ميده ما بهش برچسب بي ديني ميزنيم!!
طرح بايد جوري باشه كه هركي ديد بگه: واقعا قشنگه... و واقعا قشنگ باشه. اون طرحه كه مردم رو به دين جذب ميكنه نه طرح كليشه اي كسل كننده..

اين سايت رو ببين كارهاش مذهبيه و طرحهاي جالبي داره و مهمتر هم اينكه طرفدارهاي خاص خودش رو!! :

http://al-fadle.deviantart.com/gallery/

http://mekaeel.deviantart.com/gallery/?order=5

سعي كن تمام صفحاتش رو ببيني.

موفق باشي
ياعلي

آخرین ویرایش:

Kintaro

Member
حاجي دنبال كلمه ولا تحسبن الذين قتلو .....مي گردم
لطفا كمكم كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا