Wallpaper های مذهبی

سلام دوست عزیز ،
در مورد کار شما در مورد حضرت مریم (س) ، گویا بیانگر این است که حضرت مریم مسیح مصلوب را آورده ... اما به اعتقاد مسلمانان ، شخصی شبیه به حضرت مسیح (ع) مصلوب شده و خود حضرت مسیح به آسمان عروج کرده و البته این در انجیل هم وجود دارد . لذا پوستر تنها مطابق با عقیده مسیحیان است ... و مخالف با عقیده مسلمین . :)

از کارهای زیبایتان بسیار سپاسگزارم .
یا حق

besmeallah.png

سلام علیکم
آموزش ساخت نور

پیوست ها

• Amoozesh_zoom.jpg
    Amoozesh_zoom.jpg
    158.6 کیلوبایت · بازدیدها: 73
آخرین ویرایش:
بابا خیلی دمت گرم می خواستم از Thanks استفاده کنم اما دلم راضی نشد فقط به همین بسنده کنم ادامه بده
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
واقعا عالیه!!! جای تقدیر و تشکر داره. راستی اینطوریکه معلومه شما خودت عکسهای مورد نیازت رو هم تامین میکنه و خودش عکسبرداری میکنی درسته؟ این واقعا خوبه.

از صمیم قلب ارزوی موفقیت برات میکنم. سایت به وجود افرادی مثل شما واقعا نیاز داره.

موفقیت باشی!

samin.

Member
راستي عاشورا ميشه بگي اون عكس يا ابا عبدالله رو چطوري درست كردي ( با چه نرم افزار هايي) بعدشم لطفا بگو اون با چه فونتي هستش . ممنون

sprants

Member
عاشورا جان
همه دوستان ازت تشکر کردن و من دیگه نمی دونم چی بگم . کارهات فوق العاده است و خیلی دوست داشتنی و دلنشین ...

دوست عزیز بیا یه زحمت بکش آموزش هات رو به صورت مقاله در بیار و در بخش مقالات قرار بده چون فکر می کنم همه ما خیلی دوست داریم از تکنیک هات استفاده کنیم ... البته ببخشید من فوضولی میکنم !

بازم ممنون

besmeallah.png

سلام علیکم

پیوست ها

• Nasrollah.jpg
    Nasrollah.jpg
    130.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • Hezbollah_3.jpg
    Hezbollah_3.jpg
    95.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Haaj_Hemmat2.jpg
    Haaj_Hemmat2.jpg
    144.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • Qamar-Banihashem2.jpg
    Qamar-Banihashem2.jpg
    143.8 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Aba_Abdellah2.jpg
    Aba_Abdellah2.jpg
    132.7 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

mashreghi

Member
طرح هایی که از شروع صفحات نام برده شده رو من نتونستم ببینم . تو یه کامپیوتر دیگه هم همینطور میشه یکی راهنمایی کنه . و اگر امکان داره یه جایی دیگه آپ کنید .بابا دهنمون آب افتاد .

جدیدترین ارسال ها

بالا