خواش میکنمدوست عزیز من منظوری نداشتم همینجا از شما و تک تک دوستان عذر می خواهم . منظوری نداشتم نظرم بود .
ولی شما لطف ( با عذر خواهی ) کنید اسم پنج کمپانی بزرگ رو همراه با لینک برایم من بفرستید تا قبول کنم max نرم افزار قوی هستش ( max پایه نه پلاگین هاش)
من اسم weta رو آوردم . این حرف من نیست حرف دنیا است .
خواش میکنم
کمپانی Blur و Blizzard ، انیمیشن سیاره 51 ، یک کلیپــ VFX که اسش یادم نیست حتما برات میفرستم که اسکار گرفت ... ، بازی های UBISOFT ، و ...
شما هیچی تحقیق نکردی راحت همین هارو میتونی گیر بیاری یک هفته هم شرط میبندم کار نکردی ، اصلا شرط میبندم یک کاره ساده هم با مکس نمیدتونی بزنی فقط یک سری چیز دیدی اومدی برامون از مکس صحبت میکنی دوست عزیز بخوای مقایسه کنی
نمیتونی بگی حتی 1 درصد مایا از مکس بالا تره یا برعکس ...
به هیچ وجه ، و اینکه Lightwave هنوز هم تو رندر به قدرت مکس نمیرسه و اینکه رندر من هم مثل اینکه قراره نسخه مکس بده پس دیگه خواهشن توهین هارو بزار کنار !
واقعا خندیدم ، اصلا با افرادی مثل شما بحث کردن بی فایدست چون در سطح فکری ای زدنگی میکنید که هستید و دوست دارید زحمات خودتون رو به رخ بکشید !در واقعه میشه گفت max 2014 ترکیب نرم افزار های زیر در سال 2020 می باشد :
maya
houdini
lightwave
renderman
cinema4d
Naiad
حرف شما کاملاً صحیح تنظیمات رندرینگ برای رندر تولید در مایا خیلی سخت تر از هودینی . البته mantra هم واقعاً پر قدرت . من سیستم شبیه سازی ساده مانند دود و آب ( با جزییات کم ) رو با fluid effetcs پیاده می کنم ( با res بین 50 تا 100 ) به نظر من تنظیماتش خیلی مهه حتی توی رندر خروجی به ویژه تنظیمات opacity و texture و quality در ضمن من جایی خوندم کارت گرافیکم تاثیر داره ( کارت من ati fire pro v7800 هستش که به نظرم با لپ تاپم خیلی فرق داره ) fume fx من شنیدم خیلی دوست دارم باهاش کار کنمما نمیدونم شما با سیستم Fluid مایا کار کردید یا خیر،اینکه مایا توی انفجار یا دود و آتش و Embers و غیره خوب و سریع جواب میده شکی نیست،همینطور اونطرف توی مکث با پلاگین هایی که بچها اسم بردن، اما باید قبول کرد که رندر خروجی که از مایا برای یکی از این کارهایی که اسم بردم در مقایسه با Houdini تفاوت هایی وجود داره توی Texture یا Sample هایی که برای Fluid مایا generate میشه بعضی وقتا به وضوح میشه ایراد رو دید(نمیگم بد،نه،من عاشق مایا هستم) اما این یکی دو روزی که دارم تست میزنم توی Houdini تفاوت رو بعضی جاها احساس میکنم. (حالا نمیدونم نظر دوستان درباره مکث تو این زمینه چیه، آیا اونجا هم همینطوره یا نه ؟! )
بسیار متشکرم . واقعاً حرف زیبایی زدید . میشه گفت ساز نیست که مهمه بلکه موسیقی است که موسیقیدان می زند . باز هم تشکراگه یکی استاد باشه بهش یک مداد هم بدن میتونه یک اثر خیلی زیباییو خلق کنه
سلام به همه . اول از همه بگم مایا کار عزیز . مکس کار عزیز . و هر نرم افزار دیگه ایی . خواهشاً یک بار هودینی را امتحان کنید و تنها با fx آشنا شوید . آیا می دونید که هودینی روی یک سیستم عادی به راحتی می تونه 10 میلیون particle ایجاد کنه . ( خطاب به realflow و naiad که نصف این مقدار رو روی سیستم مشابه به سختی ایجاد می کنند تازه بدون mesh ) ( مایا یا مکس می تونن با زور 1 میلیون particle فقط خالی ایجاد کنن )سلام دوستان واسه کارای VFX , dynamics , fluids و ... نظرتون راجب به Houdini fx چیه؟
بنظر شما houdini بهتره یا حالا نرم افزار های دیگه،قدرت و کاربرد کدوم بشتره؟
هودینی که قدیمی تره . منبعش هم ویکی پدیا . ما یه عمر 3d کار کردیم بعد به همون میگن مایا قدیمی تره . هودینی از مکس هم قدیمی تره . حالا کی 10 سال دیگه میاد این پست رو بینه . ممکنه هودینی رو autodesk بخره همون طور که maya و naiad را خریدمایا یک نرم افزار بسیار قدیمی
حرف شما کاملاً صحیح تنظیمات رندرینگ برای رندر تولید در مایا خیلی سخت تر از هودینی . البته mantra هم واقعاً پر قدرت . من سیستم شبیه سازی ساده مانند دود و آب ( با جزییات کم ) رو با fluid effetcs پیاده می کنم ( با res بین 50 تا 100 ) به نظر من تنظیماتش خیلی مهه حتی توی رندر خروجی به ویژه تنظیمات opacity و texture و quality در ضمن من جایی خوندم کارت گرافیکم تاثیر داره ( کارت من ati fire pro v7800 هستش که به نظرم با لپ تاپم خیلی فرق داره ) fume fx من شنیدم خیلی دوست دارم باهاش کار کنم
هودینی روی یک سیستم عادی به راحتی می تونه 10 میلیون particle ایجاد کن
vfxproduction عزیز برای اینکا با شما تند صحبت کردم عذر خواهی میکنم ...
mixepilm عزیز از شما هم بخاطر بحثی که شد عذر خواهی میکنم .
hvo عزیز ، اینکه قدیمی تره دلیلی واسه بد بودن اون نیست دلیل برتری که با تجربه چندین سال دارن کار میکنن ، هودینی هم قوی اما به ریل فو و نایاد خطاب نکنید ، یک نگاهی به RealFlow 2013 بندازید ، که هیچ رقیبی واسش نمیزاره حتی هودینی ...
Naiad هم صد در صد خودش قوی تر میشه اما به نظر من که اتودسک هرچی رو میخره به گن میکشش ، مثل همین مکس ، من یادمه اومد CORE های مایا رو به کل عوض کرد اما مکس رو نه و اینجا یک نامردی خیلی بزرگ به مکس کار ها کرد ...
مطمئنید رو لینوکس مکس اجرا میشه من دیدم ها فقط کرک نشده ؟
ممنون شهریار جان 100 درصد قبول ( باشه تا از این فک ها) اما بازم houdini تو همه چیز که اوکی نیست ، یازم به مکس ، مایا زیبراش و ... نیازی خواهد بود اینو نمیشه پنهان کرد ...
![]()
آقا در مورد VEX آموزش خوبی وجود داره . لطفاً معرفی کنید . تازه چرا هودینی انقدر پیچیده است . بعضی از node ها رو هر چقدر واردش میشیم انتها ندارن . لطفاً اگه کسی یک آموزش حرفه ایی برای هودینی داره معرفی کنه . gnomon که یه آموزش خیلی قدیمی داره digital هم آموزش های هودینیش خیلی جذاب نیست . تازه هودینی 12 خیلی تغییر کرده خیلی از آموزش ها رو نمیشه باهاش ارتباط داد . مثل آموزش pyro از fxphdHoudini قابلیتهای بیشماری داره که اونو از نرم افزار های دیگه متمایز میکنه،مهمترینش VEX هست که یه محیط کد نویسی به صورت سیستم گره ای هست که در تمام
بخش های Houdini کاربرد داره و قدرتشون رو چند برابر کرده.