Very Low shutter picture

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه
مجموعه ای از عکس های شاتر پایین با دوربین خودم (550d ) رو میذارم .
واقعا دنیای نور ، دنیای عجیبیه و پر از خلاقیت و ...:paint:
تمام این عکس ها بدون روتوش و دستکاری نرم افزاری هست .
یه نکته جالبی که واسه خودم عجیب بود اینه که هر بار عکس می گرفتم تنایج واقعا متفاوت و جالبی میدیدم
در کل خیلی پیچیده هست این دنیای نور / :-?:green:

نورهای استفاده شده هم به نوبه ی خودش جالبه .
چراغ قوه ی nokia 1100 و نور خودکارهایی که تهش چراغ داره . :green:
نورهای مقطع برای 1100 هست .
بیشتر این عکس ها با سرعت شاتر 1/30 sec گرفته شده .:wink:
امیدوارم حداقل برای یک بار هم که شده این عکاسی رو تجربه کنید . :rose:
عکس های بیشتر رو پیوست کردم .

_MG_5850.jpg

_MG_5769.jpg

پیوست ها

• low shutter pic by hosein.rar
    562.3 کیلوبایت · بازدیدها: 92

Flashium

Member
چه زیبا.. من هم قبلا مطالبی راجع به اینکار خوانده بودم دوست داشتم انجام بدم. بخش شاتر توی دوربین های دیجیتال هم هست اگر بتوانید کمکم کنید یک دنیا تشکر.

hosein0251

اگه دوربینتون قابلیت تنظیم سرعت شاتر به مقدار خیلی پایین رو داشته باشه میشه راحت عکس گرفت .
معمولا برای عکس های معمولی سرعت شاتر روی 60 یا 120 یا ... هست . ولی تو این عکاسی سرعت شاتر بسیار بسیار پایینه .
یعنی مثلا این عکسی که در بالا می بینید سرعت شاتر 1/30 ثانیه داره یعنی وقتی دستم روی شاتر دوربین رفت ، دوربین به مدت 30 ثانیه شروع میکنه هر نوری رو که به سنسور دوربین میرسه در یک عکس ثبت کنه . شما تو این 30 ثانیه می تونید با نور بازی کنید و همه رو تو یه عکس داشته باشید .
حتی می تونید با نور یه نوشته رو تو هوا بنویسید و خیلی کارای خلاقانه که محدودیت نداره .

اگه دوربینتون سرعت شاتر 1/10 هم داشته باشه هم مشکلی نیست . این یعنی 10 ثانیه بیشتر فرصت ندارید تا شکل مورد نظر با ایدتون رو پیاده کنید .

:wink:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره منم دوست دارم این نوع عکاسی رو،قبلا با یه دوربین دیجیتال معمولی چندتا عکس اینجوری گرفته بودم که یکیشو میزارم اینجا،دیدنش خالی از لطف نیست

پیوست ها

• IMG_0705.jpg
    IMG_0705.jpg
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 32

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
حسین جان دستت درد نکنه
در مورد قیمت و امکانات این دوربین 550d
اگه ممکنه یه مقدار بنویس
ممنونم

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
حسین جون تجربه جالبیه عکاسی با سرعت پایین. تو عکسای تو اون عکسای 5770 5773 رو بیشتر پسندیدم . ولی در کل 3تا از عکسات حرفه ایی کار شده.
عکاسی از نور همینطور عکاسی از آب . عکسای پایین همگی تو سرعت های پایین گرفته شده.
حالت رویایی ، موشن بلور ، نرم ، وهم آلود و ذهنی مشخصه ی چنین سرعت شاتریه.
23.jpg

3.jpg

32.jpg

hosein0251

حسین جان دستت درد نکنه
در مورد قیمت و امکانات این دوربین 550d
اگه ممکنه یه مقدار بنویس
ممنونم

قیمت دوربین حدود 1.300 هستو یه پله پایینتر از 7d و هم سطح 600d .
نمونه ویدئو های دوربین ها و عکس هاش تو vimeo و یوتیوب هست .

سرعت شاتر پایین, البته یه مقدار خلاقیت ، مهمترین چیز تو خلق این عکس هاست .

----

علی ممنون از نظرت و همینطور نمونه عکسها .:rose:
به نظر من بهترین عکاس تو این ضمینه jan leonardo ، عکاس آلمانی هست که واقعا کارای دیوانه کننده ای داره . :shock:
اینم سایتشه

نمونه عکسها
phoca_thumb_l__mg_5048-01_grosszimmern_ziegelfabrik_lapp_sitzenderblack.jpg

تو سایتش پشت صحنه ی کاراش هم هست که دیدنش خالی از لطف نیست .

shirani

انجمن عکاسی هم داریم ها :green:

ولی کلاً بازی کردن با دوربین خیلی حال میده :rose: عکس ها هم خیلی خوب شده ( عکس خوب باید بدون ادیت باشه :cool: )

massomeh1

Member
جالبتر از اینها وقتی هست که بجای دوربین عکاسی با دوربین فیلمبرداری در حالت سرعت شاتر پایین فیلم بگیریم خیلی زیبا میشه کلا به نظرمن حرکت که اضافه بشه این تکنیک جالبتر هم میشه من هم درزمان دانشگاه وقتی واحد عکاسی رو می گذراندم از این تکنیک خوشم می آمد اما الان فیلمش رو که خطوط نورانی همراه با حرکت ثبت میشن بیشتردوست دارم.البته هرکدوم جایگاه خودش رو داره از این نوع عکاسی برای گرافیک چاپی میشه استفاده کرد درحالیکه از نوع متحر ک آن در کار ساخت کلیپ و تیزر و گرافیک متحرک و یا به عنوان جلوه ویژه در فیلم میشه بهره برد.اگر دوستان دوربین فیلمبرداری با شاتر قابل تنظیم در سرعتهای پایین دارند پیشنهاد می کنم تجربه کنند و نمونه کار اینجا بذارن من که خیلی دوست دارم خودم انجام بدم ولی امکانش رو ندارم.

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
جالبتر از اینها وقتی هست که بجای دوربین عکاسی با دوربین فیلمبرداری در حالت سرعت شاتر پایین فیلم بگیریم خیلی زیبا میشه کلا به نظرمن حرکت که اضافه بشه این تکنیک جالبتر هم میشه من هم درزمان دانشگاه وقتی واحد عکاسی رو می گذراندم از این تکنیک خوشم می آمد اما الان فیلمش رو که خطوط نورانی همراه با حرکت ثبت میشن بیشتردوست دارم.البته هرکدوم جایگاه خودش رو داره از این نوع عکاسی برای گرافیک چاپی میشه استفاده کرد درحالیکه از نوع متحر ک آن در کار ساخت کلیپ و تیزر و گرافیک متحرک و یا به عنوان جلوه ویژه در فیلم میشه بهره برد.اگر دوستان دوربین فیلمبرداری با شاتر قابل تنظیم در سرعتهای پایین دارند پیشنهاد می کنم تجربه کنند و نمونه کار اینجا بذارن من که خیلی دوست دارم خودم انجام بدم ولی امکانش رو ندارم.

یه توضیحی می دی سرعت پایین شاتر تو فیلمبرداری؟ مگه تو فیلمبرداری می شه از 1/25 سرعت شاتر رو پایین تر اوورد؟ در صورتی که این عکس ها با سرعت های شاتر بالای 5 ثانیه گرفته شده. من فکر می کنم اشتباه کردیا!!!
در پایین ترین حالت سرعن شاتر تو فیلمبرداری فقط یک مقدار موشن بلوری تو حرکت ها و نرمی بیشتر دیده می شه و هیچوقت نمی توان تو مود فیلمبرداری سرعت شاتر رو از فریم ریت پایین تر آورد که چنین افکتایی شکل بگیره. اون چیزی که احتمالا باعث شده به اشتباه بیفتی عکاسی پی در پی هست که وقتی اینارو بغل هم می ذارن یه چورایی حس جرکت می ده. :cool:

massomeh1

Member
یه توضیحی می دی سرعت پایین شاتر تو فیلمبرداری؟ مگه تو فیلمبرداری می شه از 1/25 سرعت شاتر رو پایین تر اوورد؟ در صورتی که این عکس ها با سرعت های شاتر بالای 5 ثانیه گرفته شده. من فکر می کنم اشتباه کردیا!!!
در پایین ترین حالت سرعن شاتر تو فیلمبرداری فقط یک مقدار موشن بلوری تو حرکت ها و نرمی بیشتر دیده می شه و هیچوقت نمی توان تو مود فیلمبرداری سرعت شاتر رو از فریم ریت پایین تر آورد که چنین افکتایی شکل بگیره. اون چیزی که احتمالا باعث شده به اشتباه بیفتی عکاسی پی در پی هست که وقتی اینارو بغل هم می ذارن یه چورایی حس جرکت می ده. :cool:
ببینید من از موقعی به این مسئله پی بردم که فکر می کنم در تیزری که از تلویزیون پخش شد دیدم که شخصی موبایل رو حرکت می داد و رد نورش در فیلم ثبت شده بود یا یک چیزی شبیه این حالا نمی دونم شاید در این تیزر از جلوه های ویژه و افترافکت برای شبیه سازی رد نور استفاده شده ولی اگر با دوربین بشه اینکارو کرد احتمالا دوربینش خیلی گرونقیمته که اینکار رو انجام می ده ولی باید بیشتر تحقیق کنم شما درمورد چیزی که می گین یقین دارید ؟

hosein0251

massomeh1 تکنیک Time Lapse با شاتر پایین رو میگی که عکس ها رو به صورت image sequence در میارن که شبیه ویدئو میشه .
اون ویدئویی که میگی رد حرکتش ثبت میش تو post production و با استفاده از افکتای نرم افزاری هست .
andrew cramer یه ویدئوی آموزشی داره که با استفاده از پلاگین particular همچین افکتی رو میسازه .

اگه وقت خالی پیدا کردم یه تست time lapse میگیرم اینجا میذارم .

جدیدترین ارسال ها

بالا