نرم افزار illustrator یکی دیگه از قدرتمندترین نرم افزارهای Adobe هست که در نسخه ی cs 3 تفاوت اساسی کرده. اگه شما به طراحی علاقه دارید کار با این نرم افزار رو به شدت بهتون پیشنهاد میکنم ... چرا که کار در فضای این نرم افزار و استفاده از ابزار حرفه ای و آسون اون برای شما خیلی لذت بخش خواهد بود. شاید بشه گفت این نرم افزار پرقدرت رقیب سر سخت نرم افزار پر طرفدار Corel Draw هست و باید این رو دونست که شرکت Corel هیچ موقع قدرت شرکت Adobe را نداشته و شرکت Adobe با ساخت این نرم افزار تونسته رقیب سرسختی برای Corel باشه.
شما به وسیله ی این نرم افزار میتونید طراحی های مختلفی از جمله کارت های پستال و ... انجام بدید.
شاید براتون جالب باشه که بدونید به وسیله ی این نرم افزار میتونید طراحی های سه بعدی هم بکنید !!!!!
مثلا یه مربع میکشید و توسط افکت سه بعدی کننده اون رو سه بعدی میکنید و به راحتی میتونید اون رو بچرخونید ... انگار که یه box رو در نرم افزار مکس دارید میچرخونید !
یکی از خصوصیات این نرم افزار خاصیت Vector بودنه. Vector بدین معنیه که شما میتونید در نرم افزار کارهایی که خودتون درست میکنید رو تا حد دلخواهتون Zoom کنید بدون این که در تصویر تیرگی و تاری ایجاد بشه ! که این کار توی طراحی خیلی میتونه به شما کمک کنه.
در نهایت من این نرم افزار رو به همه ی کسایی که به طراحی با کامپیوتر علاقه دارن پیشنهاد میکنم، مخصوصا کسایی که با Corel Draw کار میکنن و دنبال یه نرم افزار با امکانات بیشتر هستن !
نا گفته نمونه که برای نصب نسخه ی cs 3 باید حداقل 1 گیگابایت رم داشه باشید.