بی بی کد the other room

سلام
اول از همه از داوود حامد و بهزاد معذرت می خوام چون یکی از موضوعاتشون رو انتخاب کردم واسه ساختن صحنه sorry guys :rose:
این صحنه رو همین جوری ساختم و عکس رفرنسش تو تاپیک حامد تو wip هست که عکس روز ولی من تقریبا یک نورپردازی دیگه رو به کار بردم و صحنه رو هدف دار تر کردم و دوربینو پن کردم به چپ
تقریبا میشه گفت فردی که تو این اتاق نشسته روزنامه هایی رو که خونده با عصبانیت اونو مچاله کرده :mad:
یک پازل هم گذاشتم واسه فورگراند و :oops:
والبته زمان کمی واسه رندرش گذاشتم 2 ساعت و نیم
پست پرو رو هم کمی اغراق کردم می خواستم آرتیستیک تر بشه
اگه بد شده هم به بزرگی خوذتون ببخشین :wink:

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام سعید جان خوب شده
اما ایراد زیاد داره.
قبل از اینکه ایرادای کارت بگیرم تبریک میگم بهت بخاطر سرعت بالات و این سرعت بالات بخاطر تجربه زیادت هستش:clap:
اما ایرادا
1.اونا فرشه یل میخ؟خیلی سیخ ایستادن.
2.متریال مبل خوب نشده
3.تکسچر کف اصلا دیده نمیشه
4.اگه میخواستی ارتیستیک بشه باید کمی هدفمندتر عمل میکردی
برای مثال یک نگاه به این عکس بنداز و ببین شدت و ضعف نور کنترل شده و با دقت انجام شده.
1329509083c2.jpg

اما از یک چیز لذت بردم اونم کتبه روی دیواره که مدلش کردی.
اگر برات امکانش هست مدلش بزار
بازم ممنونم استاد بخاطر کار خوبت و سرعت عالیت.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

behrang2

Member
واوه هلاک کاراتم:د
هلاک عکستم هستم:د
من خودم عاشق اون تفاوت نور روی زمین که باعثش نور ورودی از پنجره ها وختی که هوا روشنه هستم:د اونو تو کارت بیشتر میکردی دیگه منو نابود
میکردی:د
این کامنتم ب سبک دهه 50 بود :د

سلام.خسته نباشی.فوق العاده شده.1جور توهمی شده.
مرسی دوست عزیز
درود

استاد تلاشت قابل تقدیر...اجازه ما هم دسته شماست...

موفق باشی

علی علی
مرسی حامد بازم sorry
سلام سعید جان خوب شده
اما ایراد زیاد داره.
قبل از اینکه ایرادای کارت بگیرم تبریک میگم بهت بخاطر سرعت بالات و این سرعت بالات بخاطر تجربه زیادت هستش:clap:
اما ایرادا
1.اونا فرشه یل میخ؟خیلی سیخ ایستادن.
2.متریال مبل خوب نشده
3.تکسچر کف اصلا دیده نمیشه
4.اگه میخواستی ارتیستیک بشه باید کمی هدفمندتر عمل میکردی
برای مثال یک نگاه به این عکس بنداز و ببین شدت و ضعف نور کنترل شده و با دقت انجام شده.

اما از یک چیز لذت بردم اونم کتبه روی دیواره که مدلش کردی.
اگر برات امکانش هست مدلش بزار
بازم ممنونم استاد بخاطر کار خوبت و سرعت عالیت.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:
سلام محمد ولی من نظرم اینه که ما باید از خط قرمز ها بگزریم که این خلاف آرمان هامون ولی اگه قانون های طبیعت رو کمی زیر پا بذاریم شاید بتونیم به زیبایی بیشتری برسیم امروز دیگه فکر نکنم هنر دیجیتال هدفش رسیدن به مقوله ی رئالیسم باشه بلکه فراتر از اون نمی دونم این نظرمه این وابسته به این که ارائه نهاییت بتونه بیشترین حس زیبایی رو به مخاطبت تزریق کنه البته این متد فکری بیشتر از همه روی مشتری های خودمون تاثیر داره
و پاتکس ذهنیه یک خونه فراتر از واقیعت و رویایی رو درش ایجاد کنه
منبع ویکی پدیا :green: البته این استدلال من بود و میتونه هر کسی با درکی که خودش داره جور دیگه کارشو پرزانته و ارائه کنه و نظرت کاملا محترمه
این حرفا واسه توجیه طرحم نیست و در آخر می دونم کارم خیلی خوب نیست ولی راهی رو باید طی کرد (اگه راهرو خونه شما هم کثیفه طی می کشم)
واوه هلاک کاراتم:د
هلاک عکستم هستم:د
من خودم عاشق اون تفاوت نور روی زمین که باعثش نور ورودی از پنجره ها وختی که هوا روشنه هستم:د اونو تو کارت بیشتر میکردی دیگه منو نابود
میکردی:د
این کامنتم ب سبک دهه 50 بود :د
عاشقتم بهی

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــه. من با متریال مبل حال کردم
ولی شدت نور از پنجره و اون کوزه طلاییه خیلی خیلی زیاده. آدم فضایی ها حمله کردن؟!. در کل کاره قشنگیه و یک حالت نقاشی داره جالبه.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام سعید رندر خوبی گرفتی فقط من کمی با متریال مبل مشکل داشته کثیف شده چرا؟

این نور رومیز نزدیک کتاب ها رو میگ کمی چشم رو اذیت میکنه باقی چیزا خوبه و سرعت کارات بالاست.

فرش یادم نبود خیلی سیخ شده البته اینو محمد گفت ولی خوب نمیتونستم نگم.

آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
سلام به استاد گرامی ...
بیشتر نظرات دوستان و مخصوصا اون یادداشت خودت درباره ی نظر max vray قابل تامل بود ...
از آبجکت هایی که توی این کار استفاده کردی خیلی خوشم اومد...
ولی این کار نسبت به کارای قبلی تا حدودی ایرادات بیشتری داره که به نظر من اساتید کاملا توضیح دادن و این به هیچ عنوان از ارزش های کارات کم نمیکنه ...
در آخر هم فقط اینو بدون که حضرت آقا، شما هر کاری بذاری من یکی در بست شیفته ی کاراتم...
با سپاس فراوان...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به این میگن بلوغ در سه بعدی.رندرهای 2 ساعته هم چشم گیر هست.دلیلش اینه که چشمت ناخودآگاه عادت کرده که رنگ و فرمها رو خیلی مرتب و منظم کنار هم بچینی.
زیاذی آرتیستیک شده .اما شیدرها معلومه خیلی قوی کار شده.
زاویه خیلی خوب شده.
نگفتی با وی ری گرفتی؟؟

سلام سعید رندر خوبی گرفتی فقط من کمی با متریال مبل مشکل داشته کثیف شده چرا؟

این نور رومیز نزدیک کتاب ها رو میگ کمی چشم رو اذیت میکنه باقی چیزا خوبه و سرعت کارات بالاست.

فرش یادم نبود خیلی سیخ شده البته اینو محمد گفت ولی خوب نمیتونستم نگم.
مرسی بهزاد
سلام به استاد گرامی ...
بیشتر نظرات دوستان و مخصوصا اون یادداشت خودت درباره ی نظر max vray قابل تامل بود ...
از آبجکت هایی که توی این کار استفاده کردی خیلی خوشم اومد...
ولی این کار نسبت به کارای قبلی تا حدودی ایرادات بیشتری داره که به نظر من اساتید کاملا توضیح دادن و این به هیچ عنوان از ارزش های کارات کم نمیکنه ...
در آخر هم فقط اینو بدون که حضرت آقا، شما هر کاری بذاری من یکی در بست شیفته ی کاراتم...
با سپاس فراوان...
مرسی حسین جان کار عجله ای شد و متاسفانه ضعف کار زیاد که رابطه عکس دارن باهم این دوتا

سلام.به این میگن بلوغ در سه بعدی.رندرهای 2 ساعته هم چشم گیر هست.دلیلش اینه که چشمت ناخودآگاه عادت کرده که رنگ و فرمها رو خیلی مرتب و منظم کنار هم بچینی.
زیاذی آرتیستیک شده .اما شیدرها معلومه خیلی قوی کار شده.
زاویه خیلی خوب شده.
نگفتی با وی ری گرفتی؟؟
مرسی عارف جان نظر لطفت متاسفانه زمانم خیلی کم بود و شاید باورت نشه جوگیر شدم یک صحنه هنری بسازم همین که شروع کردم مشتری زنگ زد :green: بعد با سرعت مدل و متریال کردم باز رفتم سر کارو بارا که شب زدم رندر اگه یکم زمان بیشتری می زاشتمو آبجکتای خوب می ساختم دیگه حرف نداشت واسه همه لذت بخش تر بود
رندرینگ هم با مکسول بود ولی چون از مولتی لایت استفاده کردم نیاز به پردازش زیادی داشتم که 2 ساعت کافی نبود ان شاالله کار هنری بعدی :green:

سلام
خوبه برای یه کار 2 ساعته :rose:
یعنی باید بگم اگر در یک مسابقه داخلی زمان تعیین کنن و بخوان چیزی رو پیاده کنن قطعا شما نمره بالایی میگیرید:)
این سیستمتون رو هم قطعاتشو عنوان کنید اگر امکانش باشد؟
یا حق

سلام
خوبه برای یه کار 2 ساعته :rose:
یعنی باید بگم اگر در یک مسابقه داخلی زمان تعیین کنن و بخوان چیزی رو پیاده کنن قطعا شما نمره بالایی میگیرید:)
این سیستمتون رو هم قطعاتشو عنوان کنید اگر امکانش باشد؟
یا حق
سلام داوود جان مرسی سیستم سی پی یو core i7 2630 sandy bridge و ram 8 gig و graphic 1 :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا