مرسیحسين جان كارت درسته ... خيلي زيباست .
مرسی ترساده و شیک
خیلی کاره پیچیده ای نیست ... فرصتش رو بکنم چشمgalagoola جان عزیز میشه آموزشو بذاری
مرسیهمینجوری کلمن یه دفه خیلی خوب کاری کردی ،
نزدیک الکامپه آخهکم پیدا شدی پسر
بلیچاپ هم شده ؟
شرمنده ... شلوغم ... کارتو دیدم ... دیر وقت بود خسته بودم نظر ندادم ... شرمنده بازدیگه تحویل نمیگیری .. !!!!
اینم ماله ماهه پیشه :دیآقا چه عجب یه کاری زدی!
ینی الان به پرسپولیسیا ف*ح*ش دادی؟ :دیصورتی-قرمزش نمیدونم چرا به دلم نمیشینه!
برای ایجاد پوزیشن مورد نظرم عکس رو یه مقدار از حالت طبیعیش خارج کردمنمیدونم چرا حس میکنم کیبردش از قسمت جنوب شرقی قوص برداشته
مملول پسرمولی کار زیبایی شده و قابل تحسین
اولا که این خودش سه تا نکته هستش نه یکی :بوق- فونتها اولا هم خیلی کوچیکن (نسبت به کل کار) و دوم متنها خیلی پراکنده شدن!
بنظرم اون کلمه ی suzuki میتونست بزرگتر باشه و بیشتر تو چشم بیاد.
این دوتا برگ پایه ثابت طراحی های سوزوکیه ... منم باید استفاده میکردم ... ولی دوسش دارم ... یو دوسش نداری ؟!!!اون 2 تا شاخه ها چیه این جنوب شرقی کار؟!
هیی...کسی که حالی از ما نمی پرسه .. نمی گن مردم ...زندم ... هیییکم پیدایی نواده ی دون کورلئونه!
اولا که این خودش سه تا نکته هستش نه یکی :بوق
دومن که برا این کوچیک کار کردم چون نمی خاستم هیچی تحت پوشش قرار بده عکسو ... در مورده پراکندگی تا حدودی باهات موافقم ... چرا تا حدودی برا اینکه این دو سه تا تکست باید جدا کار می شد و اون لوگوی سریر باید همون جا قرار می گرفت ... نکته چهارم هم اینکه ای بابا انقد بزرگتر بزرگتر نکن دیگه :دی دختره ضمخت :دی ... یکم ظرافت به خرج بده :دی:بوق:سوت:دس
این دوتا برگ پایه ثابت طراحی های سوزوکیه ... منم باید استفاده میکردم ... ولی دوسش دارم ... یو دوسش نداری ؟!!!
مُردی؟ زنده ای؟ :دیهیی...کسی که حالی از ما نمی پرسه .. نمی گن مردم ...زندم ... هییی
مرسی برا نظرات .. کلمن از این که تو سر و کله هم بزنیم خوشم میاد ... هر چند که اوندفه منو پیچوندی بهونه آوردی گفتی کار دارم
ولی باشه ... دن گالاگولا هم خدایی داره
قربوغ
الان باعث بالانس طرح نشده؟صحبت اینه که باید برای هر عنصری که توی کار استفاده میشه دلیل داشته باشه طراح
بی نمکمُردی؟ زنده ای؟
مکه چند دفه بودکدوم دفعه؟!