Super PHP-Nuke 7.4 فارسي IranianITC آماده دريافت...

بلاخره اين كار هم به ياري و كمك دوستان مخصوصا مدير اين انجمن به پايان رسيد..
من فقط يه توضيح مختصر در رابطه با اين نسخه ناك بدم :
1) امكان تايپ فارسي براي تمام ويندوز ها ( حتي اگر كاربر فارسي ساز نداشته باشد)
2) امكان كنترول كد امنيتي توسط مدير
3) داراي اديتور html
4) امنيت بالا ( آخرين Patch امنيتي )
5) داراي تعدادي بلوك جديد
6) داراي تعدادي ماژول جديد
7) داراي سيستم جديد مديريت ماژول ها
8) لودر
9) امكان حذف ايميل فعال ساز توسط مدير
10) و................................
شما مي توانيد اين نسخه را از آدرس زير دانلود كنيد..
http://www.iranianitc.com/nuke/SuperPHP-Nuke7.4IranianITC.rar
با تشكر از همه دوستان
Farzin - Re
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا اين پس از دانلود كردن Super PHP-Nuke 7.4 اين فايل را نيز دانلود كنيد و جايگذين فايل هاي قبلي Super PHP-Nuke 7.4 بكنيد..
http://www.iranianitc.com/nuke/Service-pack-3.rar
مشكلاتي كه با كپي كردن اين فايل (Service-pack-3.rar) بر روي فايل هاي قبلي,حل خواهد شد مربوط است به :
1) نشان ندادن كد امنيتي
2) وارد نشدن كاربر به محيط كاربري
3) مشكل در قسمت مطالب برنامه ريزي شده
4) عدم دسترسي مدير به كنترول پنل ماژول گالري عكس
5) مشكل در تاريخ شمسي مربوط به ماژول هاي : دريافت فايل و لينكستان و مقالات
6) مشكل در قسمت آرشيو مطالب

mehrnet

Member
آقا دستت درد نکنه
ولی اگه یه demo بود اول ببینیمش خیلی عالی میشد

ara

Member
يه جا نصبش كن و user و password مديريت را بده تا استفاده كنيم ببينيم چيه اين super php nuke شما

راستي چرا حجمش اين قدر زياد شده ؟

راستي تو اين super php nuke آيا امكان اين هم وجود داره كه بشه از صفحات Html هم استفاده كرد يا نه ؟
نمي دونم متوجه شديد يانه يه جوري كه بلوك هاي سمت چپ و راست سر جاشون باشن و در قسمت وسط از يه صفحه Html استفاده بشه

iranianitc جان من نصبش كردم اما :
1- هنگامي كه با يوزرنيم و پسورد ادمين مي خوايم لوگين كنيم كد امنيتي رو نشون نميده و نمي تونيم وارد كنترل پنل بشيم
2- من بلوك search google رو يه نوك ديگه تست كردم ديدم كه دكمه كه روش نوشته google به اشتباه نوشته شده googlee_

ara

Member
واسه كد امنيتي ميتونيد وارد فايل config.php شويد و كلمه gfx_chk = را پيدا كنيد و مساوي با 0 (صفر) قرار دهيد و فايل را save كنيد
اينم يك مثال
$gfx_chk = 0;

nasser110

Member
سلام
ممنون از از زحمتتون ، من 1 مشكل در اين ناك ديدم ، حالا نمي دونم فقط مال همين ناك يا ناك هاي 7.4 ديگه هم همين مشكل رو دارند : اون مشكل هم اينه كه بلوك فهرست اصلي (سمت راست ) پايين تر از باقي منوها قرار مي گيره و تم صفحه رو كمي زشت مي كنه

مورد دوم اينكه چجوري ميشه يه ناك 7.3 رو به ناك 7.4 ارتقا داد ، البته فايل آپگريد 7.3 - 7.4 رو ديدم ولي طريقه استفادش رو نمي دونم

ممنون مي شم جواب بديد
مخلصيم :wink:

ara گفت:
واسه كد امنيتي ميتونيد وارد فايل config.php شويد و كلمه gfx_chk = را پيدا كنيد و مساوي با 0 (صفر) قرار دهيد و فايل را save كنيد
اينم يك مثال
$gfx_chk = 0;

تشكر آرا جان

ara

Member
ashkanjoon گفت:
ara گفت:
اينم يك مثال
$gfx_chk = 0;

تشكر آرا جان
خواهش ميكنم
آقا شما كه نصب كرديد بلوك يا ماژول به درد به خور ديگه اي داره يا نه ؟؟؟ :?:

izone

Active Member
آقا دست شما درد نكنه و خسته نباشيد.

من چند تا مشكل دارم با اين نوك:

1- به هيچ عنوان به كاربر اجازه نميده بياد وارد بشه. من هم بعنوان كاربر ادمين خواستم وارد بشم كه دوباره ميفرسته روي صفحه لوگين. كدهاي امنيتي هم نشان داده نميشن.

2- شما كه اينقدر زحمت كشيديد كاشكي يك اديتور فارسي يا امكان فارسي نويسي مانند همينكه روي اين سايت هست را هم براي انجمنها ميگذاشتيد.

3- من وقتيكه ميخوام در بخش انجمنها از اون لوگيني كه پايين صفحه است وارد بشم منو ميفرسته روي يك سايت ديگه كه اونجا ميگه روي اين سايت اين كاربر وجود نداره. (يك سايت انگليسي زبان)

اگه ميشد كه بخش انجمنهاي مشهد تيم را با بخش مديريت شما ادغام كرد ديگه ميشد بهترين نوك 7.4 فارسي!

بهر حال خسته نياشيد و اميدوارم كه بتونيد مشكلات را زودتر حل كنيد. (به ويژه مشكل ورود به سايت را).

خوب سعي ميكنم به سوالات پاسخ بدم
1) سوال كرده بوديد كه چرا حجمش زياده؟؟؟
به خاطر اينكه تعدادي زيادي ماژول و بلوك جديد روش نصب شده
2)سوال كرده بوديد كه چرا دمو نداره؟؟
شما مي توانيد وارد سايت www.IranianITC.com بشويد
3)سوال كردين كه كد امنيتي نشون داده نميشه؟
اين مشكل از هاست شماست... براي حذف وارد فايل config.php بشويد و مقدار gfx_chk= را به 0 تغير بديد
4)سوال كردين كه بلوك google را روي يه ناك ديگه نصب كردين و ....
به خاطر اينكه شما روي نوك خودتون فايل هاي زبان را نصب نكردين ( فايل هاي زبان مربوط به اين بلوك)
5) سوال كردين كه چطوري ناك را آپگريد كنيد؟
اگر تو انجمن بگردين پيدا مي كنين
6)سوال كردين كه چرا امكان فارسي تايپ كردن براي انجمن ها نيست؟
چرا امكانش هست براي اين كار شما فايل Fourm را در شاخه Aeolus كه خود در شاخه Themes قرار داره را باز كنيد و تمام فايل ها را به غير فايل Images را پاك كنيد... حالا انجمن شما از تم Subsilver استفاده ميكنه و امكان فارسي تايپ كردن هست...
7)سوال كرده بوديد كه كاربر نميتونه وارد بشه...
من چك كردم و درست بود.. شما يك بار آدي جديد ثبت كنيد ( اي دي كه تا به حال ثبت نكرده ايد)
و شما لاگين ميشيد ... اون مشكل شما فكر كنم از كوكي شما باشه و يا از كش ...
با تشكر از شما
Farzin - Re

nasser110

Member
سلام
مرسي برا من كه خوب كار مي كنه ، فقط من هنوز نفهميدم چرا اين بلوك فهرست اصلي (سمت راست) پايين تر از بقيه است
مرسي

nasser110 گفت:
سلام
مرسي برا من كه خوب كار مي كنه ، فقط من هنوز نفهميدم چرا اين بلوك فهرست اصلي (سمت راست) پايين تر از بقيه است
مرسي
دوست عزيز شما وارد مديريت بلوك ها بشويد و بلوك فهرست را به سطر اول انتقال دهيد
شرمنده كه جواب سوال شما دير دادم

spsgorgan

Active Member
آي تي سي جان من نصب كردم . بد نبود ! من هم همين مشكل كه كاربر وارد نميشه رو دارم . شايد بايد حتما رو هاست واقعي باشه ؟ والا نميدونم . در ضمن چرا ماژول سكشن رو نذاشتي .

جدیدترین ارسال ها

بالا