Stabilize Motionوtrack motion

میشه این دو تا قسمت در آفتر افکت را توضیخ بدیدن مار باهاش چطوریه
Stabilize Motionوtrack motion

با Trackmotion میتونین رد یه چیزی رو در تصویر بگیرین و حالا مثلا یه چیزی هم بهش وصل کنید.
اول یک null object درست کنین
حالا Trackmotion رو انتخاب کنین و محدودتون رد Track کنین
حالا Targer رو null object انتخاب کنین
حالا هر لایه ای که میخواین به null لینک کنین

با Stablize هم میتونین لرزشهای دوربین رو برطرف کنین

البته این نکته رو هم باید بگم که معمولا Stablize و Track در خود افتر خیلی خوب کار نمیکنن و پیشنهاد میکنم از Mocha که همراه افتر نصب میشه استفاده کنین.

دوست خوبم از پاسخت ممنونم
من آفتر رو کامل بلدم به جز قسمت اسکریپت نویسی
میتونی سی دی یا کتاب آموزشی رو به من معرفی کنه که همه چیز رو در مورد آفتر گفته باشه چون من قبلا تا الان که پاسخ شما رو دارم میدم از خود هلپ آفتر استفاده میکردم و ان رو ترجمه میکردم ولی متاسفانه زبانم ا ون قدر قوی نبوده که بتونم مطالب رو مثل فر فره ترجمه کنم و مثلا ترجمه یک صفحه زمان زیادی از میگیره
در مورد مچا که کلا اصلا این نرم افزاررو و کار نکردم
راستی میشه کاری موش ترک و مچ موی هم با این نرم افزار مچا و افتر انجام داد تا دیگه نیاز ی به نرم افزار هایی مثلا bonjo و نوک نباشه ]]چون من با این نرم افزار ها به دلی گره ای بودن نمیتونم کار کنم و زبن انگلیسی من هم ضعیفه الیته فقط موشن ترک رو نمیتونم با ها شون انجام بدم و لی افکت گذاری میتون در نرم افزار های گره ای انجام بدم

سلام
باید بگم که موکا کار MatchMoving رو انجام نمیده و در هر صورت شما به یک برنامه Matchmover مثل Boujou نیاز خواهید داشت. nuke هم که یک برنامه جداگانست برای کامپوزیت و ابزار کمکی نیست.

آموزشهای فارسی خیلی خوبی در این زمینه اومده. پیشنهاد میکنم یه سری به سایت...... بزنید.

من با نرم افزار بونجو کار کردم و تا حدی هم پیش رفتم و لی نمیتونم موشن ترک رو انجام بدم متاسفانه زبان انگلیسی من در حدری نیست که بتونم پی دی اف اون رو ترجمه کنم و به کار ببندم آموزشی راحت و جامع برای این نرم افزار سراغ داری و خودتون با این نرم افزار کار میکنید

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
بانک خیلی خوبی هم از آموزش نرم افزارهای جلوه های ویژه در امضا من موجوده
موفق و پیروز

جدیدترین ارسال ها

بالا