yas_d
Member
سلام خدمت دوست های خوبم
اینکار رو که اینجا واستون امروز گذشتم آخرین کار من هستش و تقریبا همین امروز تموم شد
اگه یادتون باشه سری قبل کار ""MiLL"" رو که گذشته بودم واسش یک BreakDown هم تهیه کردم و خوشبختانه دوستان راضی بودن
این شد که تصمیم گرفتم اینبار یک Making Of ویدئویی تهیه کنم ازش که فکر میکنم 13 دقیقه باشه تا جایی که تونستم کامل مراحل رو شرح دادم اما خوب حیف شد که Mic نداشتم و بدون صدا هستش
امیدوارم که مفید واقع شه اگه حتا به درد ۱ نفر هم بخور برای من کافیه
اینبار به صورت جداگانه آپلود میکنم فایل هارو
-------------------------------------------
کار با نرم افزار های:
Cinema4D، After Effects وPhotoshop
بسته شده
یک سری از آبجکتها مدل آماده هستن مثل شمع که مدل آماده هستش میتونین از سایت جناب GrayScale دانلود کنید
راجبه کار هم فکر میکنم توی Making Of کامل شرح داده باشم ولی خوب بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
امیدوارم که موفق و پیروز باشید
DOWNLOAD SNOWY NiGHT Server1
DOWNLOAD SNOWY NiGHT Server2
DOWNLOAD SNOWY NiGHT S3 PersianGiG
---------------------------------------------------------------------
MAKiNG OF -- SiMPLE TUTORiAL
MAKiNG OF -- SiMPLE TUTORiAL Server 2 PersianGiG
اینکار رو که اینجا واستون امروز گذشتم آخرین کار من هستش و تقریبا همین امروز تموم شد
اگه یادتون باشه سری قبل کار ""MiLL"" رو که گذشته بودم واسش یک BreakDown هم تهیه کردم و خوشبختانه دوستان راضی بودن
این شد که تصمیم گرفتم اینبار یک Making Of ویدئویی تهیه کنم ازش که فکر میکنم 13 دقیقه باشه تا جایی که تونستم کامل مراحل رو شرح دادم اما خوب حیف شد که Mic نداشتم و بدون صدا هستش
امیدوارم که مفید واقع شه اگه حتا به درد ۱ نفر هم بخور برای من کافیه
اینبار به صورت جداگانه آپلود میکنم فایل هارو
-------------------------------------------
کار با نرم افزار های:
Cinema4D، After Effects وPhotoshop
بسته شده
یک سری از آبجکتها مدل آماده هستن مثل شمع که مدل آماده هستش میتونین از سایت جناب GrayScale دانلود کنید
راجبه کار هم فکر میکنم توی Making Of کامل شرح داده باشم ولی خوب بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
امیدوارم که موفق و پیروز باشید
DOWNLOAD SNOWY NiGHT Server1
DOWNLOAD SNOWY NiGHT Server2
DOWNLOAD SNOWY NiGHT S3 PersianGiG
---------------------------------------------------------------------
MAKiNG OF -- SiMPLE TUTORiAL
MAKiNG OF -- SiMPLE TUTORiAL Server 2 PersianGiG
آخرین ویرایش: