Silver Spoon Logo (;

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوستان
این کار مربوط میشه به یک رستوران نزدیکای اصفهان.
منتظر نظراتتون هستم.

پیوست ها

• SilverSpoon.jpg
    SilverSpoon.jpg
    113.6 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • New Age men5.jpg
    New Age men5.jpg
    120 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
كار خوبي شده
خسته نباشيد

يه چنگال هم اضافه ميشد فكر ميكنم جالب تر و كلاسيك تر ميشد
تركيب رنگ جالبي هم داره

منتها چند تا نكته بهنام جان از نظر من :

اول اين كه لوگو براي مهر شدن مشكلي نداره ؟ اگر fill بشه ديگه قاشق و اون حالت بشقاب و .. فكر نميكنم مشخص باشه...

و نكته ي بعدي : چرا از فارسي استفاده نشده ؟‌همه ي مشترياي اين رستوران شايد نتونن بخونن لوگو رو .. بالاخره برند يه مجموعه هست
و بايد با مخاطباي اطرافش بتونه بيشترين ارتباط رو داشته باشه

موفق باشيد

SajadCG

کاربر فعال
فوق العاده زیبا شده .:paint:
ولی به نظرم یکمی به عنوان یک لوگو زیادی شلوغه.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام بهنام جانـ
مثل همیشه طرح خوبی شده ، خوشمان آمد
فقط البته فکر میکنم بیشتر بدرد اندازه های بزرگ میخوره ، مثل چاپ روی بنر ، یا اندازه های بزرگتر از 15*15 سانتی متر روی جاهای دیگه
چون الان که کوچیک هست زیاد مشخص نیست
موفقیتـ

behprint

Member
سلام دوست خوبم
طرحی که برای لوگو زدی خیلی شلوغه
اگه به این طرح یک چنگال اضافه کنی و گودی بشقاب رو با یه سایه نشون بدی میتونی به عنوان پوستر برای داخل رستوران استفاده کنی ولی برای لوگو باید کمی خلوت و ساده ترش کنی
موفق باشی

Active Member
مرسی از دوست خوبم گیلاس و بقیه ی دوستان
اول اینکه رستوران دو لوگو داره که متناسب با همه ! یکی لوگوی اداریه که خیلی ساده تره اینه ولی همین تایپو و همین
فرم رو داره یکی هم لوگوی تزیین شده ایست که می بینین یکم شلوغه و قراره به صورت 3 بعدی جلوی رستوران نصب
بشه ! ( اسمش دقیق یادم نیست ولی همین جنس های پلاستیک فشرده فک کنم باشه که داخلش هم لامپ روشنه)
این الان فرم دوم هست.

در مورد چنگال عمدا استفاده نکردم که متفاوت بشه با کار بقیه ! الان همه ی لوگو های رستورانا یک قاشق و یک چنگال !
دوم اینکه اسم خود رستوران هم قاشق نقره ای هست واسه همین اضافه کردن چنگال کار جالبی نمی شد.

در مورد لوگوی فارسی هم من همیشه اول فرم انگلیسی یک لوگو رو میسازم و بعد فارسی . قطعا تایپو فارسی و ورژن فارسی
هم داره که اصلی تره!

مرسی از دوستان
موفق و شاد باشید ^.^

sh1 graphic

Well-Known Member
خیلی زیباست
ایده ت جالبه
رنگهایی که استفاده کردی بسیار جذاب و شیکن
+ نظرات دوستان
موفق باشی

MOSTAFA

کاربر فعال
کار زیبایی شده، کاش بقیه ورژن های طرح رو هم میذاشتید
کاری هم که گذاشتید یکم ریز هست اگه میشد preview بزرگتری بذارید بهتر بود
یه پیشنهاد: اون قسمت بالایی S که به شکل یک لکه گرد در انتهای S هست رو میتونیستید به جای نقطه ی i هم استفاده کنید فکر میکنم جالب تر بشه
یه نکته که به ذهنم رسید رنگبندی طرح هست، برای یک رستوران یکم رنگ بندی سرد هست و بنفش یکم مرده هست، به نظرم میتونستید رنگ بنفش رو بیشتر به قرمز و نارنجی ببرید و به جای رنگ سیاه از یک تن سرخابی تیره که از اون حالت سیاهی درش بیاره و یکم بیشتر رنگ رو نشون بده استفاده کنید، چون رنگبندی گرم و جذاب در طرح های مربوط به رستوران و سالن های غذا خوری خیلی تاثیر داره...البته شاید این رنگبندی به خاطر دکوراسیون خاص به کار رفته در رستوران باشه که دیگه کاریش نمیشه کرد:wink:
اما در کل خوب شده و از دیزاینش هم خوشم اومد، بر خلاف نظر برخی دوستان در مورد شلوغی فکر میکنم مناسب باشه و جذابترش کرده
موفقیتـ:rose:

Mj

Well-Known Member
خوشگل شده
در مقابل نظر گیلاس به نظر من اگه یه چنگال اضافه بشه شاید کمی سبک کار تکراری و قدیمی به نظر برسه
من از این بیشتر خوشم اومد
خیلی خوشگل شده
خسته نباشی بهنام جان:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
نمیدونم چرا نمیتونم به عنوان یک لوگو باهاش ارتباط برقرار کنم!
اما از لحاظ یک طرح تبلیغاتی برای رستوران میتونه موفق باشه.
موفق باشی

Active Member
مرسی از همه ی دوستای گلم.
ببخشید اگه کلی جواب میدم و تک تک جواب نمیتونم بدم.. یه وقت به حساب بی ادبی نگذارید وقتم کمه. شرمنده

در مورد رنگبندی کار :
تنها رنگبندی که من تو اصفهان ندیدم واسه ی رستوران و کمتر دیدم این رنگبندی بود..البته رنگبندی دکور متفاوت هست که من
مجبور شدم تغییراتی داخلش بدم...طرح تغییر داده شده رو هم پیوست کردم. میتونین ببینین.

در مورد شلوغی کار باز هم می گم بعضی اشیا یکم حالت تزیین دارند و لوگوی اصلی حساب نمی شوند! از جمله زمینه ی مربعی
که حالت زیر بشقاب رو داره.

در مورد فارسی یا انگلیسی بودن این سبک کار من اصولا هم من جایی ندیدم بگن اول فارسی دوم انگلیسی واسشون مهم اینه که
2 تا لوگو رو ببینین و نظرشونو بدن حالا اینکه من اول کدومو میسازم سلیقه و سبک کاریم محسوب میشه!! نه دلیل بر این میشه که
کدوم مهم تره نه ... ! ولی یک لوگو اول باید به زبان جهانی ساخته بشه بعد به زبان محلی ! اگه کار حرفه ای باشه ! که در مورد شرکت ها هم همینطوره !

در مورد پیکتوگرام قاشق و چنگال که دوست خوبم اشاره کردن اگه دقت کرده باشید این مفهوم جزو تابلو های راهنمایی رانندگی برای بین
راه استفاده میشه و هیچ لزومی نداره در داخل لوگوی یک رستوران به کار گرفته بشه ! اصلا خیلی رستوران ها لوگو پیک ندارن لوگو تایپن!
پس این کاملا یک مورد سلیقه ای هست دوست من !
و فک می کنم با نماد بشقاب و اون زیر بشقاب و نوشته کسی فک نکنه کارخونه ی قاشق سازی :دی

ممنون
موفق و شاد باشید ^.^

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا