rapidshare ف ی ل ت ر شد!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Saeed-masih

Member
آقا سلام داستانش چیه؟؟؟؟ آخه چراااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

nevisande

Active Member
دوست من.
چرا شايعه پراكني ميكني؟ۀ
كي گفته فيلتر شده؟
من كه همين الان رفتم توش؟
شايد اون آي اس پي شما اونو فيلتر كرده.
بهت پيشنهاد ميكنم كارتتو عوض كني

Saeed-masih

Member
نه دوست من!!!!!
من وایرلس دارم!!!با اکانت های مختلف هم چک کردم،فیلتر بود!؟

Mandana

Active Member
اینجا مشهد، گلد نت.فیل* تر نمی باشد
bigstar.gif

دوست جان این بخش مربوط به نظرات و پیشنهادات مزتبط به انجمن هستش.با اجازه منتقل می کنم به بخش مربوطه
wiggle.gif

موفق باشی

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

vrwh

Member
برا منم فیلتر نشده ولی اگرم فیلتر شده باشه می تونید لینکها رو توسط این سایت و بدون محدودیت دانلود
کنید

http://irapidshare.net/

البته الان کار نمی کنه !!! نمی دونم چه بلایی به سرش اومده
ولی شاید در آینده کار کنه !!

YTERROR

Active Member
والا تا جایی که من می دونم و دیدم اومدن کلمات رو فیلتر کردن مثلا آخر لینکهای راپید اگه از کلمات s*e*x یا K*R یا .... استفاده بشه لینک فیلتر شده نه سایت !!!!!

باری رد شدنشم می تونید از سایتهای مثل :

یا ..... استفاده کنید

موفق و پیرزو باشید

siavashmusic

Active Member
طبق آخرین خبرها شاتل فیلتر کرده بچه ها زنگ زدن و گفتن که مخابرات این کار رو انجام داده تا امشب معلوم میشه اگه مخابرات اعمال کرده باشه فاتحه همه خودندس
اما شاتل سابقه این جور جلو جلو زدن ها رو داره

Mandana

Active Member
والا تا جایی که من می دونم و دیدم اومدن کلمات رو فیلتر کردن مثلا آخر لینکهای راپید اگه از کلمات s*e*x یا K*R یا .... استفاده بشه لینک فیلتر شده نه سایت !!!!!

باری رد شدنشم می تونید از سایتهای مثل :

نه.کل رپید شیر و پی سی سون فیل*تر شدن
در طی یک حرکت ضربتی!!!
اما آی اس پی ها به صورت جدا جدا و با فاصله های زمانی فیل*تر می کنن این سایت رو تا صدای همه به یکباره در نیاد!!!
تا دیروز فقط بچه های شاتل گله مند بودن، بعد اش چند تا از بچه های پارس آنلاین هم شاکی شدن.بعلاوه ی اینهاچند تا سایت موسیقی هم به کل بسته شدن، به دلیل اینکه موسیقی های لس آلنجلسی!!!! توشون گذاشته شده بوده!!!!!!!!!

بهر حال.این متن مخابرات:

ba salam
hargoneh:

1-music haye LosAngelesi va tablighe anha
2-Foroushe film, Music, software ke mahdoodiate ghanooni darand (COPY RIGHT)
3-linkbox ya link be mavarede ingooneh
4-linkbox ya linkhaye haye bi mohtava, jahate balabordane amare bazdidkonandegane site
5-axe khanandegan ya honarmandan ya covere mahsoolat ba poosheshe namonaseb

گویا ایران هم قوانین کپی رایت رو رعایت می کنه و ما خبر نداشتیم!!!! :)

بهر حال، همون طور که گفتم باید به زودی منتظر یک لیست از سایتهایی که فقط می تونیم وارد اونها بشیم ، بمونیم :)
ازین به بعد هم دوستان لطف کنن بجای اعلام سایتهایی که فیل*تر شدند، اونهایی که هنوز فیل*تر نشدند رو اعلام کنند! فکر کنم راحت تر باشه!!!!!

واقعن متاسفم.اما تابحال اعصابم انقدر داغون نشده بود.

Saeed-masih

Member
ازین به بعد هم دوستان لطف کنن بجای اعلام سایتهایی که فیل*تر شدند، اونهایی که هنوز فیل*تر نشدند رو اعلام کنند! فکر کنم راحت تر باشه!!!!!

واقعا جای تأسف هم داره...
نمیدونم اینا چیکار میخوان بکنن!!!! ایشالا تا 2-3 سال دیگه فقط دسترسی به سایت های قرآنی مقدور میشه!!!!! به امید آن روز......
از همگی هم ممنونم.
به نظرتون نمیشه کاری کرد؟!

navidba

Well-Known Member
با سلام
نگران نباشید اینجوری که بوش میاد فکر کنم این مجید آنلاین رو هم فیلتر کنن.
بابا بعضی سایت ها رو خارجی ها برای ایرانی ها فیلتر می کنن مثل سایت نانسی عجرم
بعضی ها هم ایرانی ها...
....
و ادامه دارد

Mandana

Active Member
واقعا جای تأسف هم داره...
نمیدونم اینا چیکار میخوان بکنن!!!! ایشالا تا 2-3 سال دیگه فقط دسترسی به سایت های قرآنی مقدور میشه!!!!! به امید آن روز......
از همگی هم ممنونم.
به نظرتون نمیشه کاری کرد؟!

چرا نشه کاری کرد؟
به هر کس میگی، میگه کاریش نمیشه کرد
تا موقعی که بگیم کاریش نمیشه کرد، همین بساط رو داریم...

Mrx

Active Member
چرا نشه کاری کرد؟
به هر کس میگی، میگه کاریش نمیشه کرد
تا موقعی که بگیم کاریش نمیشه کرد، همین بساط رو داریم...

ما که نمیتونیم کاریش بکنیم :sad: اما میشه ازش فرار کرد :neutral: اما همه دوستان یادتون باشه می خیلی وقته داد میزنم که اینجوری میخوان فعالیت بیشتر مردم با اینترنت بیشتر بشه ؟ مگه رپیدشیر چی داره و داشت ؟ می کلی نرم افزار دانلود میکنم ازش و این کار ها نشون دهنده عقل و فهم ی هست که بالا بالا ها دارن و فکر میکنن کار درستی میکنن ! اما مثل بقیه کاراشون ه

برید جاهای دیگرو درست کنید ! گیر دادین به فیل*تر هر چی میری فیلتر !

سایت های موزیک فیل*تر و سایت های دانلود و کرک های نرم افزار ! جمع کنیم بریم همون اینترانت دیگه نه ؟

دنیای عجیبی شده دوست من :wink:

مهران

enigma2

Member
بچه های اسیا تک و داتک که قرار شده همه یا سرویس ها شون را یا پس بدن یا نصف کنن

من خودم شخصا برای این برج نصف می کنم برج بعدی هم به جمع دوستان سابق دیل اپی اضافه میشم

adsl نگفرتم که بشینم چت کنم - پول تو جیبیبم زیاده نکرده بود برم اکانت راپید بخرم !!!!!

از داتک هم خبر رسیده صبخ اینقدر شلوغ شده که دیگه داشته کار به درگیری فیزیکی می رسیده

یکی از دوستانک که اسیا داشته همین امروز رفته قرار داد 6 ماه 512 خودش را فسخ کرده

بیچاره ها به غلط کردن افتادن یه 64 بهش زوری دادن گفتم می خواهیم به مجلس نامه بزنیم

من هم که فردا می ریم نصف می کنم

دیگه بسه هر چی کوتاه اومدیم

Mrx

Active Member
/

اخرین خبر :

پس از روزهاي متوالي تحقيق و بررسي متوجه شديم سايتهاي موزيک ايراني توسط يه شخص خائن که خودش هم سايت موزيک داشته قبلا لو رفته و ليست صد و سي و يک سايت موزيک ايراني توسط شخصي با نام << م . ه >> تقديم به فيل*ترينگ مخابرات شده است . !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا