تا اون موقع چیکار کنیم؟!سال دیگه صبر کنید
این ها همش فیلم وگرنه کدوم کپی رایت ...
1 سال دیگه صبر کنید
برای من متاسفانه هنوز که باز
سالی دیگه کلاً تعطیل میشه این اینترنت ایران
چطوري ميشه اين بمب گوگل رو درست كرد؟
بمب گوگل رو با لینک دادن زیاد به یه صفحه مشخص میشه درست کرد, اگه تمام کسانی که اینجا اعتراض کردن توی وبلاگ و سایتشون یه لینک کوچیک بدن بمب ما آماده میشه.
در مورد کلمات کلیدی به نظر من "مخابرات ایران" خوبه, اگه چند نفر دیگه هم همینجا موافقت کنن صفحه رو بسازیم.
اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 و یا ایمیل [email protected] مربوط به دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات ارسال و از طریق تلفن 88114508 021 پیگیری فرمایید.
در مقابل اگر سایت غیر اخلاقی یا ضد انقلاب دیدید میتوانید نشانی آنرا برای بررسی بیشتر به اینجا ارسال کنی
بداع استاد ايراني دانشگاه پنسيلوانيا : انتقال داده با سرعت 100 گیگابیت در ثانيه با کابلهای مسی!!!
پروفسور محسن کاوه راد از اساتید برجسته و طراز اول مهندسی برق در دانشگاه پنسیلوانیا و از چهره های شناخته شده این عرصه از علوم در آمریکا گفت : با همکاری شرکت NEXANS که کابلهای مسی مورد استفاده در شبکه های رایانه ای و اتصال سیستم هاس رایانه ای و اینترنتی به بکدیگر را تولید می کند، امکان ارسال داده های دیجیتالی با سرعت 100 گیگا بیت بر ثانیه در 100 متر از کابلهای مسی نوع 7 را بررسی کرده ایم.
می امروز زنگ زدم به آی اس پی ای که ازش ای دی اس ال گرفته بودم.گفتم آقا چه وضعشه می گالری کارهام برام فیل*تر شده.یکم این ور اون ور اش کرد بعدش گفت خانوم از ما کاری بر نمیاد.از تهران بسته میشن ما که دست نمی زنیم.روزی هم حداقل حداقل 30 نفر تماس میگیرن میگن چرا فلان سایت برامون فیل* تر شده!!!!
میگفت خودمون هم شاکی ای