rapidshare ف ی ل ت ر شد!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

[REZA]

Member
این دیگه چیه!!!!!
رپید فیل*تر شده؟!
ای کاش حداقل یه دلیل منطقی واسه کارشون میاوردن!

saeidpc

Member
منم اگر درست نشه سرويسم رو 64 ميكنم. فحش و دري وري هم حاضرم بدم :دي . امضاي مشترك هم حاضرم بزارم.

آخرین ویرایش:

emad_67

Member
ما که 64 هستیم چه کمکی از دستمون بر میاد؟ اصلا میخواین من برم با آنالوگ کانکت شم :d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله واقعا که این خبر هممون رو شوکه کرد.

منم خبر رو تو پی تی خوندم. واقعا جای تاسف داره.

من که به شخصه 70-80 درصد دلیلم برای گرفتن اینترنت دانلود کردن بود که اونم جلوشو گرفتن.

واقعا دلیل این همه فشار و محدودیت چیه نمیدونم!

بقول بچه ها دانلود کردن که مشکلی نیست! با استفاده از Vpn یا خیلی راههای دیگه میشه دانلود کرد.

ولی مگه ما این همه پول به Isp ها دادیم که تازه بیایم دورشون بزنیم!!؟

واقعا جای تاسف داره. حداقل برای خودم متاسفم!

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این ها همش فیلم وگرنه کدوم کپی رایت ...

1 سال دیگه صبر کنید :wink:

nevisande

Active Member
چه يك سال، چه 100 سال ديگه .
وضع همين هست كه هست.
تا موقعي كه تو همه زمينه ها محدوديت داريم، همين اشه و همين كاسه

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
برای من متاسفانه هنوز که باز :)

سالی دیگه کلاً تعطیل میشه این اینترنت ایران

Mrx

Active Member
برای من متاسفانه هنوز که باز :)

سالی دیگه کلاً تعطیل میشه این اینترنت ایران

مگه ندیدی گفتن میخوان اینترنت ملی بدن ! ( اینترانت ) که بعد برن تو یکسری سایت محدود

هر روز گندتر از دیروز :wink: ( اینجوری دارن میگن پیشرفت میکنیم ! )

مهران

navidba

Well-Known Member
بابا جان ما که هیچی، همه هم اعتصاب کنن هیچی نمیشه...
°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°
استغفر الله

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Dr_King

Member
دوستان به نظر من اینجور کاراها به درد نمی خوره چون یه دست صدا نداره و بیشنر بچه ها قرار دادشون را فسخ نمی کنند . ما باید یه کاری بکنیم که اینا به غلط افتادن بیوفتن تو یکی از فرومها بحث ساخت بمب گوگولی هست

چطوري مي‌شه اين بمب گوگل رو درست كرد؟

بمب گوگل رو با لینک دادن زیاد به یه صفحه مشخص میشه درست کرد, اگه تمام کسانی که اینجا اعتراض کردن توی وبلاگ و سایتشون یه لینک کوچیک بدن بمب ما آماده میشه.

در مورد کلمات کلیدی به نظر من "مخابرات ایران" خوبه, اگه چند نفر دیگه هم همینجا موافقت کنن صفحه رو بسازیم.

البته من هم زیاد سر در نمی یارم

و دوستان هکر برن و به این سایتهای isp حمله کنند

یا به اینجا زنگ بزنیم و اعتراض کنیم

اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 و یا ایمیل [email protected] مربوط به دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات ارسال و از طریق تلفن 88114508 021 پیگیری فرمایید.
در مقابل اگر سایت غیر اخلاقی یا ضد انقلاب دیدید می‌توانید نشانی آنرا برای بررسی بیشتر به اینجا ارسال کنی

--------------------------------------------------------------
دوستان از شانس گند ما تا اکانت رپید گرفتم اینا بستن . از ف یلتر شکن که استفاده می کنم نمی تونم با DAP دانلود کنم . آیا فقط با VPN می شه دانلود کرد ؟

Dr_King

Member
من با حرف آقا نوید خیلی خیلی موافق هستم مملکت ما چیش درسته که اینش درست باشه

حالا ببنید دانشمندان ایرانی اونور آب چی کارها نمی ککن . واسه همینه هیچ دانشمندی تو ایران نمی ماند

ابداع استاد ايراني دانشگاه پنسيلوانيا : انتقال داده با سرعت 100 گیگابیت در ثانيه با کابلهای مسی!!!

پروفسور محسن کاوه راد از اساتید برجسته و طراز اول مهندسی برق در دانشگاه پنسیلوانیا و از چهره های شناخته شده این عرصه از علوم در آمریکا گفت : با همکاری شرکت NEXANS که کابلهای مسی مورد استفاده در شبکه های رایانه ای و اتصال سیستم هاس رایانه ای و اینترنتی به بکدیگر را تولید می کند، امکان ارسال داده های دیجیتالی با سرعت 100 گیگا بیت بر ثانیه در 100 متر از کابلهای مسی نوع 7 را بررسی کرده ایم.

kaveh.jpg

[REZA]

Member
از این قبیل گله و شکایات همیشه هست و دامن زدن بهشون جز بالا رفتن صفحات این تاپیک ثمر دیگه ای نداره!!!!!
قرار بود یه راه حل پیدا کنیم،قرار نبود صورت مسئله رو پاک کنیم که!

nevisande

Active Member
تو اين گير و وير من يه چيزي رو ياد آوري كنم تا خوب آتيش بگيرين.

قضيه اين اينترنت ملي رو شنيدين؟
روزي 3:30 ساعت حق استفاده از اينترنت رو داري. كه نيم ساعتش براي چك كردن ميل‌ها و مسنجر و آفه.
3 ساعت ديگه مربوط به كارهاي اينترنتيه كه فقط تو يك سري سايت‌هاي خاص وارد ميشه و بقيه سايت‌ها فيلتر.

اينم از طرح سهميه بندي اينترنت. انشالله در آينده نزديك شاهد دزدي كارت‌هاي اينترنتي و فروش آزاد آنها خواهيم بود.
و انشالله سال بعدش كشورهاي بدبخت‌تر از ايران ميان و از طرح سهميه‌بندي اينترنت ايران كپي برداري ميكنن.

به اميد آن روز

navidba

Well-Known Member
آقا جان (دکتر کینگ ) جان
این بمب گوگلی که می گی شما همون بمب کردن یه سایت هست که اون سایت مثلا هین مجید آنلاین رو یک دفعه دو میلیون بازدید کننده میان توش که یک دفعه سیستم هنگ می کنه که آسیب پذیری اون می ره بالا حالا اگه شما یه isp رو به طور متوالی ping کنی isp برای مدتی از کار می افته ...
به همین راحتی...
حالا کی پایه هست همه ی isp های پایتخت رو ping کنیم؟؟
برای بحث در این باره به این مبحث بروید...

ولی این سایت ها هم که فیل*تر شدن یه فیل*تر شکن دوای کارش هست...
حالا هر کی در رابطه با کار اولی پایه هست بسم الله...

Mandana

Active Member
آقا نوید شرمنده مجبور شدم پستتون رو ادیت کنم.هر چند خودم باهاش موافقم
153fs315435.gif

بداع استاد ايراني دانشگاه پنسيلوانيا : انتقال داده با سرعت 100 گیگابیت در ثانيه با کابلهای مسی!!!

پروفسور محسن کاوه راد از اساتید برجسته و طراز اول مهندسی برق در دانشگاه پنسیلوانیا و از چهره های شناخته شده این عرصه از علوم در آمریکا گفت : با همکاری شرکت NEXANS که کابلهای مسی مورد استفاده در شبکه های رایانه ای و اتصال سیستم هاس رایانه ای و اینترنتی به بکدیگر را تولید می کند، امکان ارسال داده های دیجیتالی با سرعت 100 گیگا بیت بر ثانیه در 100 متر از کابلهای مسی نوع 7 را بررسی کرده ایم.

خوبه دیگه.5 مگابایت طی دو ساعت
birgits_snill.gif
زیاد عقب نیستیم
78.gif

می امروز زنگ زدم به آی اس پی ای که ازش ای دی اس ال گرفته بودم.گفتم آقا چه وضعشه می گالری کارهام برام فیل*تر شده.یکم این ور اون ور اش کرد بعدش گفت خانوم از ما کاری بر نمیاد.از تهران بسته میشن ما که دست نمی زنیم.روزی هم حداقل حداقل 30 نفر تماس میگیرن میگن چرا فلان سایت برامون فیل* تر شده!!!!
میگفت خودمون هم شاکی ایم
birgits_snill.gif

YTERROR

Active Member
می امروز زنگ زدم به آی اس پی ای که ازش ای دی اس ال گرفته بودم.گفتم آقا چه وضعشه می گالری کارهام برام فیل*تر شده.یکم این ور اون ور اش کرد بعدش گفت خانوم از ما کاری بر نمیاد.از تهران بسته میشن ما که دست نمی زنیم.روزی هم حداقل حداقل 30 نفر تماس میگیرن میگن چرا فلان سایت برامون فیل* تر شده!!!!
میگفت خودمون هم شاکی ای

اگه دقت کرده باشید هر سایتی که مخصوصا ایندکسشو بخواین باز کنید برای 2 الی 4 ثانیه هیچ چیزی لود نمیشه ( دلیلش چک کردن سایت هست که این زمان رو می بره از تهران برای مطالب اون سایت )

همه چی درست میشه به مرور زمان ایران همین جوریه 1 ماه یکی میشه مدیر کل چیزا رو خراب می کنه 1 ماه بعدش زیر آب شو می زنن یکی دیگه میشه باز همه چیز رو درست می کنه و ........

موفق و پیروز باشید

nevisande

Active Member
من كه با اون بمب گوگلي موافقم.
اگه بزنيم چند تا از اين شركت‌هاي بزرگ و اصلي رو براي چند ساعت هم خطوطش رو اشغال كنيم خودش كليه.
اينجوري ميفهمن كه اينقدرها هم مملكت بي صاحب نيست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا