iranianitc
Member
با سلام....
آقا دنبال phpnuke7.2 فارسي امن رايگان..... هستم.
آقا دنبال phpnuke7.2 فارسي امن رايگان..... هستم.
آآي ي ي گفتي عزيز... آقا اين آقا محمد چي شد..؟؟ خبر دارين ؟؟BeHnAm_akb گفت:اما هيچ كدوم نوك هاي فارسي نوك كه آقا محمد فارسي كرد نميشه
خواهش پس لااقل اسم استايلشو بگيد براي اطلاعات عمومي!sambol گفت:اون استايل توسط من فارسي شده شرمنده لينك دانلود نداره خصوصي هستش
ببينيد نوك تنها چيزي كه نداره قشنگيهعشق مدرن گفت:در مورد نیوک خواستم یه چیزایی بنویسم.
اولا من کاربر نیوک نیستم ولی از قول کسانی که سالها نیوک استفاده کردن میگم که این پورتال مشکلات اساسی داره
اولا موقع نصب کلی کانفیگ دستی داره که الان هیچ پورتال معتبری به این صورت نیست
دوما ممکنه بعد از نصب با یک صفحه جالب رو. به رو بشید ولی برای نصب یک ماژول خاص مثل گالری کار سختی پیش رو دارید
سوما از قول اونایی که کد های نیوک رو بررسی کردن میگم که کدهای این سی ام اس فقیرن یعنی بر اساس درستی نوشته نشدن و امکان دولاپ به راحتی توش میسر نیست
همین ورژن آخر یعنی ۷.۲ هم دارای حفره های امنیتی خیلی زیادیه
به نظر من نیوک از لحاظ ظاهر خودش رو جلوه داده ولی در باطن کارش میلنگه
بسیار مشتاق شنیدن حرفهای شما به خصوص کسانی که مدتها از نیوک استفاده میکنن هستم چون دوست دارم این سی ام اس بررسی جامعی بشه
BeHnAm_akb گفت:ببينيد نوك تنها چيزي كه نداره قشنگيهعشق مدرن گفت:در مورد نیوک خواستم یه چیزایی بنویسم.
اولا من کاربر نیوک نیستم ولی از قول کسانی که سالها نیوک استفاده کردن میگم که این پورتال مشکلات اساسی داره
اولا موقع نصب کلی کانفیگ دستی داره که الان هیچ پورتال معتبری به این صورت نیست
دوما ممکنه بعد از نصب با یک صفحه جالب رو. به رو بشید ولی برای نصب یک ماژول خاص مثل گالری کار سختی پیش رو دارید
سوما از قول اونایی که کد های نیوک رو بررسی کردن میگم که کدهای این سی ام اس فقیرن یعنی بر اساس درستی نوشته نشدن و امکان دولاپ به راحتی توش میسر نیست
همین ورژن آخر یعنی ۷.۲ هم دارای حفره های امنیتی خیلی زیادیه
به نظر من نیوک از لحاظ ظاهر خودش رو جلوه داده ولی در باطن کارش میلنگه
بسیار مشتاق شنیدن حرفهای شما به خصوص کسانی که مدتها از نیوک استفاده میکنن هستم چون دوست دارم این سی ام اس بررسی جامعی بشه
اما در مورد امنيت به دليل كد باز بودنه كه توش مشكلات امنيتي پيدا ميشه نه به دليل ضعف برنامه نويسي نوك تقريبا بهترين پرتال دنياست در مورد كانيگ كار زيادي لازم نيست انجام بديم كد هاشم خيليعالي و استاندارد طبقه بندي شده اضا كردن ماژول هم كاري نداره