LiveDic - دیکشنری چند زبانه آنلاین

parsiteam

Member
نسخه 1.0.0 نرم افزار دیکشنری تحت وب livedic منتشر شد!
از امکاناتی منحصر به فردی که در این نسخه به سیستم افزوده شده، میتوان به قابلیت ترجمه متون به زبان های مختلف و قابلیت تعویض تم اشاره نمود.
همچنین باگهای گزارش شده توسط کاربران نیز به طور کامل fix شدند و نسخه stable منتشر شد.

عالی بود امیر جان . تبریک میگم . فقط یک پیشنهاد که میتونه خیلی در روند رشد سایت و بازدید کمک کنه . یک api بنویس که این امکان رو بده که ما به راحتی بتونیم از سایت خروجی بگیریم . الان حتی رپیدشیر هم همچنین api ای داره با اون عظمتش . اینطوری باعث میشه که کاربران برای وبسایتت کلاس های متفاوت بنویسند و به قولی معروف روی وبسایتت کار کنند . البته اجراش دیگه بر میگرده به خودت داداشی .

در هر صورت عالیه . موفق باشی .

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
عالی بود امیر جان . تبریک میگم . فقط یک پیشنهاد که میتونه خیلی در روند رشد سایت و بازدید کمک کنه . یک api بنویس که این امکان رو بده که ما به راحتی بتونیم از سایت خروجی بگیریم . الان حتی رپیدشیر هم همچنین api ای داره با اون عظمتش . اینطوری باعث میشه که کاربران برای وبسایتت کلاس های متفاوت بنویسند و به قولی معروف روی وبسایتت کار کنند . البته اجراش دیگه بر میگرده به خودت داداشی .

در هر صورت عالیه . موفق باشی .
سلام

من برای نسخه های مختلف برنامه ریزی کردم و سعی میکنم در هر نسخه جدید یک امکان جدید رو معرفی کنم! این نسخه برای ترجمه متن ها و قابلیت تغییر تم سیستم بود. در نسخه بعدی قصد نوشتن همون api رو دارم .
باید قبلش روش خوب فکر کنم تا بتونه همه نیازهارو برطرف کنه.

ممنون از نظری که دادی

موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
LiveDic به نسخه 2.0.2 آپدیت شد!
در این نسخه قابلیت تلفظ کلمات انگلیسی به دو لهجه انگلیسی و امریکایی به سیستم افزوده شد!
پست 1 بروز شد!

parsiteam

Member
عالی بود امیر جان . مجددا تبریک میگم . جالبیش برای من این بود که فایل Mp3 رو قشنگ میخوند آخه بعضی از این پخش های تحت وب سریع مثلا IDM میاد اون فایل mp3 رو Grab میکنه و میزاره واسه دانلود . راستی به نظرم امکان Pause نمیتونه مفید باشه چون کلا تلفظ کلمه 4 الی 5 ثانیه طول میکشه و حتی آدم فرصت نمیکنه بخواد روش کلیک کنه . :D

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
تو background قضیه از یک فایل فلش استفاده شده که توسط js کنترل میشه به خاطر همین فایل mp3 مستقیم با مرورگر ارسال نمیشه.
واسه بعضی از کلمه ها خیلی بیشتر از 4 یا 5 ثانیه هست مثلا برای "as" دو تا تلفظ مختلف میگه یا برای بعضی دیگه مثال هم میزنه بعد از تلفظ.

ممنون از نظر
موفق باشی

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام

دیکنشری به نسخه 3.2.1 بروزرسانی شد.

امکانات افزوده شده در این نسخه:
- امکان انتخاب سورس تلفظ کلمه از منوی configuration
- قابلیت تلفظ کلمات انگلیسی از دو منبع گوگل و Howjsay
- افزوده شدن keyboard مجازی با پشتیبانی از زبان های مختلف
- افزوده شدن سه زبان به گلاسری های دیکشنری

*درضمن اکستنشن لایودیک هم به نسخه 1.0 ارتقا یافت.
دانلود اکستنشن لایودیک برای فایرفاکس

موفق باشید

D.A.V.O.O.D

Member
سلام

دیکنشری به نسخه 3.2.1 بروزرسانی شد.

امکانات افزوده شده در این نسخه:
- امکان انتخاب سورس تلفظ کلمه از منوی configuration
- قابلیت تلفظ کلمات انگلیسی از دو منبع گوگل و howjsay
- افزوده شدن keyboard مجازی با پشتیبانی از زبان های مختلف
- افزوده شدن سه زبان به گلاسری های دیکشنری

*درضمن اکستنشن لایودیک هم به نسخه 1.0 ارتقا یافت.
دانلود اکستنشن لایودیک برای فایرفاکس

موفق باشید

ایول !
امیر با صاایران نسبتی نداری !؟

آخه الان دقیقا مثل صاایران شدی ، هر روز بهتر از دیروز ! :green:

خیلی خوب شده ، تو فکر راه اندازی api هم باش ، اینطوری خیلی زودتر سایت معروف میشه ...

k2-4u

Well-Known Member
بسیار . از نظر Client Side زیبا و عالی درست شده
فقط 2 تا مشکل داره
1. من اومدم توش نوشتم "ساخت" و .. چند تا کلمه دیگه
جواب درست نداد

2. سرعت بارگذاریش یکمی کند است (میگم می شد از سرور traslate.google.com استفاده کرد (با سوکت یا Curl ) )

غیر از این 2 مورد بسیار عالی بود !!

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
بسیار . از نظر Client Side زیبا و عالی درست شده
فقط 2 تا مشکل داره
1. من اومدم توش نوشتم "ساخت" و .. چند تا کلمه دیگه
جواب درست نداد

2. سرعت بارگذاریش یکمی کند است (میگم می شد از سرور traslate.google.com استفاده کرد (با سوکت یا Curl ) )

غیر از این 2 مورد بسیار عالی بود !!
سلام

ممنون از نظرت
در مورد اول باید بگم که متاسفانه هنوز یک glossary فارسی به انگلیسی خوب پیدا نکردم که این مشکلو حل کنم! در مورد ساخت هم شاید بهتر بود مصدر کلمه یعنی "ساختن" رو تست میکردی!

سرعت بارگذاری خود سایت کمه یا سرعت جستجوی معنی لغت؟
اگه منظورت معنی لعته باید بگم چون دیتابیس یکمی سنگین شده این مشکل به وجود آمده و translate.google.com هم definition کامل رو نمیده و فقط لغت رو با یک لعت ترجمه میکنه!
البته برای نسخه های بعدی قصد دارم چند تا منبع آنلاین هم به جواب ها اضافه کنم.

بازم ممنون
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا