LiveDic - دیکشنری چند زبانه آنلاین

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL

این دیکشنری که به صورت Online Desktop پیاده سازی شده است و از بانک اطلاعاتی MySQL بهره می برد امکانات بسیاری را در اختیار کاربر قرار می دهد که کاربر با استفاده از آنها می تواند در کمترین زمان ممکن معنی کلمات مورد نظر را به بیش از 10 زبان های مختلف از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، فارسی، ایتالیایی، روسی، آلمانی و عربی و... بیابد. بانک اطلاعاتی این نرم افزار با نصب Glossary یا همان لغت نامه ها تامین شده و هم اکنون بیش از 1,700,000 کلمه همراه با معنی در آن گنجانده شده است، همچنین در این نرم افزار یه Conversion (مبدل) قدرت مند وجود دارد که قابلیت تبدیل واحد های اندازه گیری، زمان ها و نرخ ارز کشورهای مختلف را دارا می باشد.قابلیت ترجمه متن نیز در نسخه 1.0.0 به سیستم افزوده شد و در آخرین آپدیت نرم افزار به نسخه 2.0.2 قابلیت تلفظ کلمات انگلیسی به آن افزوده شد!

از امکانات دیگر این نرم افزار میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

1- استفاده از Javascript به منظور سهولت در استفاده از نرم افزار و تبدیل آن به یک محیط Desktop
2 - قابلیت فعال/غیر فعال کردن لغت نامه های مورد نظر
3 - سیستم پیش بینی کلمه مورد نظر در هنگام تایپ کلمه
4 - قابلیت چک کردن املا کلمه مورد نظر و ارائه کلماتی که ممکن از مورد نظر کاربر باشد، در صورتی که جستجو نتیجه ای در بر نداشته باشد.
5 - ذخیره کلمات جستجو شده در قالب کوکی و ارائه آنها در مراجعات بعدی.
6 - قابلیت تنظیم فونت و سایز کلمات و معانی
7 - امکان جستجو یک کلمه بدون تایپ آن و تنها با Drag کردن آن توسط Mouse
8 - قابلیت جستجوی کلمات ف*یت*ر شده توسط مخابرات
9 - ارائه عکس همراه با معنی لغت در دیکشنری LongMan
10 - قابلیت افزودن بی شمار Glossary(لغتنامه) به بانک اطلاعاتی نرم افزار
11 - قابلیت تغییر تم سیستم
12 - تغییر زبان سیستم و نمایش گفتگوها به زبان های مختلف
13 - امکان افرودن بی شمار زبان مختلف
14 - نمایش phonetic(تلفظ) کلمه مورد جستجو در لغت نامه LongMan
15 - نمایش لودینگ قبل از لود شدن کامل نرم افزار
16 - قابلیت ترجمه متون به زبان های مختلف از جمله فارسی
17 - تلفظ کلمات انگلیسی به دو لهجه انگلیسی و آمریکایی
و بسیاری از امکانات دیگر.....

www.livedic.com

منتظر نظرات و پیشنهادها و انتقادات خوبتون هستم

موفق باشید​

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
راستی یه نکته ای که یادم رفت درباره موتورهای جستجو و index شدن LiveDic بود اینه که سیستم با توجه به user agent موتورهای جستجو اونها رو به یه صفحه plain هدایت میکنه که ایندکس ها در اونجا انجام میشه و اگر کاربر بروی لینک ایندکس شده در سایت گوگل یا هر سایت دیگه ای کلیک کنه به نسخه داینامیک LiveDic هدایت میشه.

موفق باشید

D.A.V.O.O.D

Member
عالیه ....
چقدر شبیه برنامه های تحت ویندوز شده ...
یا به قول دوستمون خودش یه بابیلونه ...

موفق باشی .

آخرین ویرایش:

arashsoft

Well-Known Member
عالیه

آقا من بگم به شما ، تا بدونین دیکشنری babylon تلفظ اش به فارسی میشه

ba - بهرام - دو حرف اول بهرام
by - بی - مثل بیتا
lon - لن - مثل لنی

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
عالیه

آقا من بگم به شما ، تا بدونین دیکشنری babylon تلفظ اش به فارسی میشه

ba - بهرام - دو حرف اول بهرام
by - بی - مثل بیتا
lon - لن - مثل لنی
ولی فکر کنم سیلاب آخرش "لان" تلفظ میشه!
ب-بی-لان

parsiteam

Member
فوق العاده بود . جدا بهتون تبریک میگم . فقط امیر جان یک لطفی میکنی این لودینگ اول سایت که مثل جیمیله رو یک توضیحی بدی ؟ جسارت نکردم فوضولی کنم توی سورس فایل های جاوا اسکریپتون . ممنون میشم .

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
فوق العاده بود . جدا بهتون تبریک میگم . فقط امیر جان یک لطفی میکنی این لودینگ اول سایت که مثل جیمیله رو یک توضیحی بدی ؟ جسارت نکردم فوضولی کنم توی سورس فایل های جاوا اسکریپتون . ممنون میشم .
سلام

ممنون از لطفت...
------------------------------
این چه حرفیه؟ من در طی نوشتن LiveDic خیلی چیزها در مورد js و php یاد گرفتم که به محض آزاد شدن وقتم همه اونهارو آموزش میدم.

در مورد این سوال هم باید بگم که چون تعداد imageهایی که باید لود میشد زیاد بود و خیلی صورت جالبی نداشت که پس از درخواست این عکس ها لود بشن من با استفاده از preload images همه عکس ها رو لود کردم و این لودینگ هم با لود شدن هر عکس به جلو میره! از یه propertyخاص که مربوط به تگ Img هست استفاده میکنه .
شاید گوگل از یه روش دیگه ای استفاده میکنه.

موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
با سلام مجدد

لغتنامه GNU/Linux بروی سیستم نصب شد از این پس میتوانید تمامی اصطلاحات مربوط به لینوکس و حتی خط فرمان ها را در LiveDic جستجو کنید.

49788281.jpg

دوستانی که مایل به نوشتن لغتنامه برای LiveDic هستند میتوانند با استفاده از نرم افزار babylon builder لغتنامه های خود را آماده نمایند و فایل bgl. را برای من بفرستند تا با نام خودتان در LiveDic نصب شود.
برای دانلود babylon builder اینجا کلیک کنید.

موفق باشید

sunrise

Member
کار واقعا زيبا و خارق العاده اي هست، واقعا بهتون تبريک مي گم.

بعنوان يک پيشنهاد، فکر کنم اگه اطلاعات يک واژه که يک بار گرفته از ديتابيس گرفته ميشه، بصورت موقتي کش بشه بد نباشه، مثلا من چند دفعه براي يک کلمه Find item رو مي زنم هربار چندثانيه طول ميکشه پاسخ ارائه بشه و اينطوري درخواست چندبار تکرار ميشه در صورتي که هميشه نتيجه يکسان هست.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
کار واقعا زيبا و خارق العاده اي هست، واقعا بهتون تبريک مي گم.

بعنوان يک پيشنهاد، فکر کنم اگه اطلاعات يک واژه که يک بار گرفته از ديتابيس گرفته ميشه، بصورت موقتي کش بشه بد نباشه، مثلا من چند دفعه براي يک کلمه Find item رو مي زنم هربار چندثانيه طول ميکشه پاسخ ارائه بشه و اينطوري درخواست چندبار تکرار ميشه در صورتي که هميشه نتيجه يکسان هست.
سلام

ممنون از لطفت!

یک کش داخلی تو خود mysql هست که نتیجه های جستجوی اخیر رو کش میکنه و در بازدیدهای بعدی سریع تر کوئری رو میگیره! ولی به دلیل تعداد بسیار زیاد رکوردها(حدود 1.6 میلیون) باز هم سرعت گرفتن کوئری قدری پایین است.
سعی میکنم در نسخه های بعدی آپتیمایز کنم.

بازم ممنون

موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
6 لغتنامه دیگر با نام های Internet & PC Terminology و Petroleum Industry و Industry و Medicine و Web Dictionary of Cybernetics و Chemistry به لعتنامه های LiveDic افزوده شد!
این لغتنامه های تخصصی در زمینه های پزشکی ، صنایع، نفت ،شیمی و اینترنت و کامپیوتر میباشند.

منتظر خبرهای جدید از LiveDic باشید!

آخرین ویرایش:

parsiteam

Member
امیرجان بازم میگم .کارت واقعا جالبه .یعنی یک کار تک انجام دادی . تبریک میگم . میشه توضیح بدی چطوری از فایل های bdc که ماله babylon هستن استفاده کردی ؟ من بازشون کردم ولی محتواشون قابل استفاده نبود . با نرم افزار خاصی بر میگردونی به یک شکل دیگه ؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
امیرجان بازم میگم .کارت واقعا جالبه .یعنی یک کار تک انجام دادی . تبریک میگم . میشه توضیح بدی چطوری از فایل های bdc که ماله babylon هستن استفاده کردی ؟ من بازشون کردم ولی محتواشون قابل استفاده نبود . با نرم افزار خاصی بر میگردونی به یک شکل دیگه ؟
سلام

فرمت bdc فرمت قدیمی بود و bgl فرمت جدیدتر هست. من فایلهای bgl رو کانورت میکنم.
البته الان خود سایت babylon فرمت bgl مستقیم دیگه نمیده! اون چیزی که دانلود میشه یه فایل exe هست که تو babylon 6 به پایین جواب نمیده

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
دوستانی که لطف میکنن و نظر میدن اگه در مورد سرعت لود شدن اسکریپت برای بار اول و اینکه آیا با لود شدن در دفعه اول مشکل دارن یا نه هم نظر بدن ممنون میشم.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا