KARO Design & Idea

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینم یه آگهی تبلیغاتی برای یه شرکت طراحی داخلی که کارشون طراحی دکوراسیون و مبلمان اداری و خانگی ئه.

قراره توی مجله ی فرهنگ و هنر بصورت فول پیج (A4) چاپ بشه.

Photoshop CS3 + CorelDraw X4

[MIUC]P1150354014[/MIUC]

H-M-P

Member
خوشحالم بعد از مدتها یه کار خوب ازتون دیدم سارا خانم دلمون برا کاراتون تنگ شده بود بیشتر از این اشتباهات بکنین ! طرح خیلی خوب در اومده مخصوصا رنگ بندیش که کاملا دقیق روش کار شده .

موفق باشید !

GFX Master

خوشحالم بعد از مدتها یه کار خوب ازتون دیدم سارا خانم دلمون برا کاراتون تنگ شده بود بیشتر از این اشتباهات بکنین ! طرح خیلی خوب در اومده مخصوصا رنگ بندیش که کاملا دقیق روش کار شده .

موفق باشید !

مرسی شما لطف داری.
%23loveur.gif

راستش کار که زیاد دارم منتها وقت واسه آپلود کردن و اینا یکمی کم هست و از یه طرفم تنبلی بد معضلیه!!
alone.gif

البته کارام تا حدودی توی گالری DA (لینک امضام) هست که میتونید بعضیاشون رو اونجا ببینید. البته تحفه ای هم نیستن!!

H-M-P

Member
درسته آخرین بار فکر کنم یه 1 ماه پیش بود که سر زده بودم کار جدید توش نبود ! همه کاراتون خوبن نظر شخصیه دیگه کسی نمیتونه بگه چرا و چطوری ! خسته نباشید !

Mohamad

O-.-O
خیلی خوشگل شده
مخصوصا رنگ ها و تایپوگرافی کارو

(راستی دانلودستان فتوشاپ دوباره شروع به کار کرد)

نـظر شـخصـى مـن

احسنت سـارا خـانـوم :--)
رنگ بندى و پياده سازيش عـالى ئه :--)
يه 2 تا نكـته ريزه و ميزه ، البته شمـا اسـتاده ماييد :
* تو پايين آگهى تون اونجايى كه تلفن و فكس رو نوشته ايد ، بهتر نبود عـلامـت " ، " رو از بين اون 2 تا نوشته برميداشتيد و بجاش از فاصـله استـفاده ميكرديد !
* بالا زير وكتورهايى كه به كار برديـد بهتر نمى بود اگر اون نـقطه چـين هايه قرمز رنگ دايره وار رو بروميداشتيـد چون به رنگبنديتون زياد نمى ياد ، در واقع به نظـره بنده حقير بدون اون زيباتـر ميشد !
2 تـا سئوال هم از استـاد بزرگ داشتم :
عـكس برداريش هم با خـوده شما بوده يـا خـير ؟
فونت خاصى را برايه نوشته " كـارو " به كار برده ايد ، يا تماما تاپيوگرافى بوده اسـت ؟

سـارا خـانـوم موفق و سربـلند باشيد
rose3.gif

GFX Master

احسنت سـارا خـانـوم :--)
رنگ بندى و پياده سازيش عـالى ئه :--)
يه 2 تا نكـته ريزه و ميزه ، البته شمـا اسـتاده ماييد :
* تو پايين آگهى تون اونجايى كه تلفن و فكس رو نوشته ايد ، بهتر نبود عـلامـت " ، " رو از بين اون 2 تا نوشته برميداشتيد و بجاش از فاصـله استـفاده ميكرديد !
* بالا زير وكتورهايى كه به كار برديـد بهتر نمى بود اگر اون نـقطه چـين هايه قرمز رنگ دايره وار رو بروميداشتيـد چون به رنگبنديتون زياد نمى ياد ، در واقع به نظـره بنده حقير بدون اون زيباتـر ميشد !
2 تـا سئوال هم از استـاد بزرگ داشتم :
عـكس برداريش هم با خـوده شما بوده يـا خـير ؟
فونت خاصى را برايه نوشته " كـارو " به كار برده ايد ، يا تماما تاپيوگرافى بوده اسـت ؟

سـارا خـانـوم موفق و سربـلند باشيد
rose3.gif
اول مرسی محمد جان. نظر شخصیه عالی ای دادی! :گُل:

بسی مفیوض گشتیم!! :دی

واسه علامت ، حق با شماست. بهتر بود از خط فاصله استفاده بشه. اشتباهم اینجا بود که چون داشتم طرح رو از روی متنی که خودشون نوشته بودن میزدم و این خط هم آخر کار بود و یکمی خستگی و این حرفا بود زیاد دقت نکردم. ولی کاملا درست میگی.
t_mehraboonpam_51183d6.gif

نمیخوام توجیح کنم ولی وقتی یه چک پرینت از کار گرفتیم بعد از چاپ اون نقطه چینا اتفاقا خیلی خوب از آب دراومد. حرفت رو کاملا قبول دارم که ترکیب قرمز - نارنجی بخاطر کنتراست بالای جفتشون ترکیب ایده آلی نیست ولی بعد از چاپ (تازه با یه دستگاه چاپ معمولی و روی کاغذ معمولی) کار بدی از آب در نیومد. بنظرم روی کاغذ گلاسه و دستگاه چاپ افست بهتر هم میشه. ولی در کل حرفت در مورد ترکیب رنگیشون کاملا قابل قبوله.

استاد بزرگ هم خودتی!
swear1.gif

نه عکسش رو آماده داشتم. البته قرار بود که برم عکسبرداریشون رو هم انجام بدم. منتها این کار باید تا فردا (شنبه) به دفتر مجله تحویل داده میشد و واسه همین وقت نشد برم دفترشون. البته صاحب طرح از آشناهاست و قبول کرد که از عکس آماده استفاده بشه. چون خودشون میتونن از روی عکس هم مبلمان و وسایل رو بسازن.

برای کارو از فونت S-OUHOD (اُحُد) استفاده کردم با یه مقدار جزئی دیفیس.

در کل واقعا ممنونم که اینقدر دقیق به کار توجه کردی و از این بابت خیلی خیلی خوشحالم.
thanks.gif

پـاسـخ به نـظ‌ر سـارا خـانـوم !

اول مرسی محمد جان. نظر شخصیه عالی ای دادی! :گُل:

بسی مفیوض گشتیم!! :دی

واسه علامت ، حق با شماست. بهتر بود از خط فاصله استفاده بشه. اشتباهم اینجا بود که چون داشتم طرح رو از روی متنی که خودشون نوشته بودن میزدم و این خط هم آخر کار بود و یکمی خستگی و این حرفا بود زیاد دقت نکردم. ولی کاملا درست میگی.

نمیخوام توجیح کنم ولی وقتی یه چک پرینت از کار گرفتیم بعد از چاپ اون نقطه چینا اتفاقا خیلی خوب از آب دراومد. حرفت رو کاملا قبول دارم که ترکیب قرمز - نارنجی بخاطر کنتراست بالای جفتشون ترکیب ایده آلی نیست ولی بعد از چاپ (تازه با یه دستگاه چاپ معمولی و روی کاغذ معمولی) کار بدی از آب در نیومد. بنظرم روی کاغذ گلاسه و دستگاه چاپ افست بهتر هم میشه. ولی در کل حرفت در مورد ترکیب رنگیشون کاملا قابل قبوله.

استاد بزرگ هم خودتی!
swear1.gif

نه عکسش رو آماده داشتم. البته قرار بود که برم عکسبرداریشون رو هم انجام بدم. منتها این کار باید تا فردا (شنبه) به دفتر مجله تحویل داده میشد و واسه همین وقت نشد برم دفترشون. البته صاحب طرح از آشناهاست و قبول کرد که از عکس آماده استفاده بشه. چون خودشون میتونن از روی عکس هم مبلمان و وسایل رو بسازن.

برای کارو از فونت S-OUHOD (اُحُد) استفاده کردم با یه مقدار جزئی دیفیس.

در کل واقعا ممنونم که اینقدر دقیق به کار توجه کردی و از این بابت خیلی خیلی خوشحالم.
thanks.gif
اول از هـمه خـواهـش مـيـكنم ، دوم از همه به خاطـر همين انـتـقاد پـذير بودن و ارزش قـائل بـودن شـما براى نظرات و پيشنهاداته شخص نـظر و پـيشنهاد دهـنده هست ، كه بـه شما لـقب اسـتاد بـزرگ رو اهـدا مـيكـنم
s050.gif

سـومـا ممنون بابت پاسخ به سـئوالاتم ، اسـتاد بـزرگ
sarcastic_hanend.gif

alionline1366

Active Member
واقعا زیبا شده سارا جان فقط منم با نظر محمد موافقم اون نقطه چین قرمز میتونست نباشه یا رنگش عوض شه راستی اون شرکت طرح و ایده ی کارو نوشته ی کارو کرم هست اگه سفید میشد بهتر بود با کارو بزرگه یکی میشد:)

Erfan

Active Member
wow ...

عجب چیز جالبی شده ....

خودمونیم ها ... هنرهایتون رو قایم میکنی ...

بهتون تبریک میگم ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
wow ...

عجب چیز جالبی شده ....

بهتون تبریک میگم ...

موفق باشید.
عرفان

Mandana

Active Member
می دیشب خواستم اینجا پست بهاینم اما پای پی سی خوابم برد.فکر کنم به شب زنده داری عادت ندارم ساعته 7 روی تختم بیدار شدم :دی
بهر حال
من رنگ بندیشو دوست دارم.خیلی خوشمله و به عکس هم میادش حتی.منهم فکر کردم عکس رو خودت گرفتی
انتخابه فونتت هم که حرف نداره.در کل خوشگله.خیلی بد سلیقه اند اگه خوششون نیادش ^.^
موفق باشی دوسته هنرمندم :دسته گل

AMiR

Active Member
خیلی زیباست سارا خانوم
4743.gif

تبریک

منم از رنگاش خوشم اومد
17.gif

خیلی تبریک
9c3scivvcyy3er2pufpi.gif

[REZA]

Member
سلام
بازم نارنجي؟!ميگم اين نارنجي رو از پالت رنگ يو وردارن ميخواي چيكار كني؟!
كار بسيار عالي و حرفه اي....
و پايين آگهى تون اونجايى كه تلفن و فكس رو نوشته ايد ، بهتر نبود عـلامـت " ، " رو از بين اون 2 تا نوشته برميداشتيد و بجاش از فاصـله استـفاده ميكرديد !
اينجوري هم بد نشده ها...من هميشه دوست دارم توي آدرس بين كلمه ها يا خط تيره يا ويرگول استفاده كنم...شايد به همين خاطر هست كه از اين خوشم اومد...
يه سوال:
*اين كلمه "كارو" رو كه تايپوگرافي كردي قراره لوگوشون باشه؟(اگه اينطوره كه خوشبحالشون،چه لوگوي قشنگي دارن :دي )
چون خودشون میتونن از روی عکس هم مبلمان و وسایل رو بسازن.
پس حرفه اي هستن.....
سمت چپ كلمه كارو چي نوشته شده؟! با مسئوليت محدود؟!! خيلي سخت ميشه خوندش(كاش به فكر ما عينكي ها هم بودي و يكم درشت تر مينوشتي:دي)
در كل عاليه....هم رنگبنديش هم بقيه عناصر....
موفق باشي

GFX Master

واقعا زیبا شده سارا جان فقط منم با نظر محمد موافقم اون نقطه چین قرمز میتونست نباشه یا رنگش عوض شه راستی اون شرکت طرح و ایده ی کارو نوشته ی کارو کرم هست اگه سفید میشد بهتر بود با کارو بزرگه یکی میشد:)

مرسی علی جان. لطف داری.
همونطوری که گفتم توی مانیتور اون نقطه چینا خوب بنظر نمیاد ولی بعد از پرینت خیلیم بد نشد.
ولی بازم همونطوری که گفتم میتونست رنگ دیگه ای هم باشه.
درباره ی رنگ کرم کلمه ی کارو هم دلیل اینکه فقط توی کل کار 1 بار از رنگ سفید استفاده کردم این بود که اسم اصلی شرکت خودش رو نشون بده و تابلو کنه!! :دی
اگر فقط 1 نقطه ی سفید دیگه توی کار بغیر از اون کلمه ی کارو ی بزرگ بود تیتر اصلی خودش رو خوب نشون نمیداد. دلیل کرم کردن اون کارو ی کوچیک هم این بود.

[Erfan];682150 گفت:
wow ...

عجب چیز جالبی شده ....

بهتون تبریک میگم ...

موفق باشید.
عرفان

مرسی عرفان جان.
thanks.gif

به پای کارای قشنگ تو که نمیرسه.
بذار همون قایم باشه بهتره!
ملت از زندگیشون سیر میشن!!
127fs2691814.gif

می دیشب خواستم اینجا پست بهاینم اما پای پی سی خوابم برد.فکر کنم به شب زنده داری عادت ندارم ساعته 7 روی تختم بیدار شدم :دی
بهر حال
من رنگ بندیشو دوست دارم.خیلی خوشمله و به عکس هم میادش حتی.منهم فکر کردم عکس رو خودت گرفتی
انتخابه فونتت هم که حرف نداره.در کل خوشگله.خیلی بد سلیقه اند اگه خوششون نیادش ^.^
موفق باشی دوسته هنرمندم :دسته گل

من مگر دستم به تو نرسه مانی!

دلیلشو بعدا بهت میگم.
مرسی بابت لطفی که داری دوست جان عزیزم!
خدا رو شکر دیشب هم طرح رو دیدن و خوششون اومد.
آخه قبل از این طرح، داده بودن طراح آگهی های خود مجله براشون یه طرح زده بود میترسم از زندگی ناامید بشید وگرنه میذاشتم اینجا طرحش رو ببینید که توی دفتر مجله ای به اسم فرهنگ و هنر چه نابغه های هنرمندی کار میکنن!!
putertired.gif

خیلی زیباست سارا خانوم
4743.gif

تبریک

منم از رنگاش خوشم اومد
17.gif

خیلی تبریک
9c3scivvcyy3er2pufpi.gif

مرسی امیر جان شما هم لطف داری. :گل:

GFX Master

[REZA];682242 گفت:
سلام
بازم نارنجي؟!ميگم اين نارنجي رو از پالت رنگ يو وردارن ميخواي چيكار كني؟!
كار بسيار عالي و حرفه اي....

اينجوري هم بد نشده ها...من هميشه دوست دارم توي آدرس بين كلمه ها يا خط تيره يا ويرگول استفاده كنم...شايد به همين خاطر هست كه از اين خوشم اومد...
يه سوال:
*اين كلمه "كارو" رو كه تايپوگرافي كردي قراره لوگوشون باشه؟(اگه اينطوره كه خوشبحالشون،چه لوگوي قشنگي دارن :دي )

پس حرفه اي هستن.....
سمت چپ كلمه كارو چي نوشته شده؟! با مسئوليت محدود؟!! خيلي سخت ميشه خوندش(كاش به فكر ما عينكي ها هم بودي و يكم درشت تر مينوشتي:دي)
در كل عاليه....هم رنگبنديش هم بقيه عناصر....
موفق باشي

ببخشید جدا کوت کردم آخه ظاهرا پستهامون هم زمان شد.

درباره ی رنگ نارنجی که اول بگم توهین نکن! :دی بهترین رنگی که خدا آفریده همین رنگه!!
6qa3ssp.gif

اتفاقا دیشب با مانی داشتم درباره ی همین موضوع حرف میزدم. یکمی باید ترک اعتیاد کنم! خودمم به این نتیجه رسیدم که توی انتخاب این رنگ دارم زیاده روی میکنم و یکمی یک بعدی شدم!!
127fs4701747.gif

برای استفاده از ویرگول یا خط فاصله هم خیلی آدم نباید خودش رو محدود کنه! کلا توی هنر محدودیتی وجود نداره. ولی از نظر دستوری بهتره خط فاصله باشه یا اصلا چیزی نباشه و یه فاصله ی خالی چند کاراکتری بینشون باشه.

والا لوگوشون که قرار نبود باشه. همینطوری یه اتود برای کلمه ی فارسی لوگوشون زدم این دراومد! فهلا هم چیزی نگفتن که لوگو باشه یا نباشه ولی اگر خواستن میتونن ازش بعنوان لوگوی فارسی هم استفاده کنن.

در مورد حرفه ای بودن هم بله!
اگر توضیحات کاراشون رو توی آگهی بخونید سفارشای بزرگی داشتن.
اون کلمه ی با مسئولیت محدود هم بخاطر این اینطوری بنظر میاد که من عکس رو کوچیک کردم تا سریعتر لود بشه. وگرنه توی کار اصلی با فونت 14 هست و کاملا مشخصه.

مرسی رضا جان بابت کامنت خوبت.
thanks.gif

mostafa_az

Well-Known Member
کار خیلی زیبایی شده سارا جان تبریک میگم. فقط به نظرم اومد اگه نارنجی بکگراند کمرنگ تر شد بهتر بود. البته نظر شخصیه :wink: در هر صورت کارت واقعا زیباست. تبریک میگم :)

hajhosssein

Member
سلام
کار قشنگی شده
منتها اون جمله "با مسئولیت محدود " باید جاش عوض شه
یه مقدار تو ذوق می زنه
نظر من بود ...
بدرود

sama_65

Member
جالبه ... مرسی

میشه درمورد فونت "کارو" ومنحنی های زیر عکس بیشتر بگین؟
اونا با براش هستند؟
==========
میشه فونت یا براش بکار برده رو بذارین؟

آخرین ویرایش:

omid_p30

Member
سلام سارا خانوم.
تبريك ميگم مثل همه كاراي قبلي كه من ديدم خوب شده . منم نظر دادم يه وقت بي نظر نموني
.

جدیدترین ارسال ها

بالا