اول مرسی محمد جان. نظر شخصیه عالی ای دادی! :گُل:
بسی مفیوض گشتیم!! :دی
واسه علامت ، حق با شماست. بهتر بود از خط فاصله استفاده بشه. اشتباهم اینجا بود که چون داشتم طرح رو از روی متنی که خودشون نوشته بودن میزدم و این خط هم آخر کار بود و یکمی خستگی و این حرفا بود زیاد دقت نکردم. ولی کاملا درست میگی.
نمیخوام توجیح کنم ولی وقتی یه چک پرینت از کار گرفتیم بعد از چاپ اون نقطه چینا اتفاقا خیلی خوب از آب دراومد. حرفت رو کاملا قبول دارم که ترکیب قرمز - نارنجی بخاطر کنتراست بالای جفتشون ترکیب ایده آلی نیست ولی بعد از چاپ (تازه با یه دستگاه چاپ معمولی و روی کاغذ معمولی) کار بدی از آب در نیومد. بنظرم روی کاغذ گلاسه و دستگاه چاپ افست بهتر هم میشه. ولی در کل حرفت در مورد ترکیب رنگیشون کاملا قابل قبوله.
استاد بزرگ هم خودتی!
نه عکسش رو آماده داشتم. البته قرار بود که برم عکسبرداریشون رو هم انجام بدم. منتها این کار باید تا فردا (شنبه) به دفتر مجله تحویل داده میشد و واسه همین وقت نشد برم دفترشون. البته صاحب طرح از آشناهاست و قبول کرد که از عکس آماده استفاده بشه. چون خودشون میتونن از روی عکس هم مبلمان و وسایل رو بسازن.
برای کارو از فونت S-OUHOD (اُحُد) استفاده کردم با یه مقدار جزئی دیفیس.
در کل واقعا ممنونم که اینقدر دقیق به کار توجه کردی و از این بابت خیلی خیلی خوشحالم.