سلام
بعضی وقتها از خودم میپرسم چرا ما آدما خیلی زود رنجیم، شاید دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه اما حداقل بیام ببینم جوی که توش زندگی میکنم عاری از بحثهای بیخودی باشه. من چند سالی در این سایت به عنوان کاربر کاملا ساده و تازه وارد بودم. خدایشش هم چیزی بلد نبودم اما همین دوستان و اساتید بالا سریم منو کشوندن بالا. کسایی که در عرصه سه بعدی واقعا بهشون مدیونم.
بارها سر کارهام نقد شدم ، نقدی که واقعا به پیشرفتم کمکم کرد . باورتوم میشه حتی اصلا به ذهنم نیومد که نقد تند بوده یا نه. و حتی به این فکر باشم که طرف نقد کننده تازه وارد بوده یا ارشد. اینجا همش مثل یه کلاس درس بوده برام توی تک تک لحظاتش هم تو بحث سه بعدی و هم اخلاق دوستان.
پیشرفت رو در کارهام هر روز میدیدم بعد از مدتی از ورودم به این سایت جزء اولین متخصصین این سایت واقع شدم. (متخصص مدلینگ) و بعد از مدتی دستیار مدیر.
دلیل گفتم از این حرفها اینه که کمی بردبار باشیم. با حرفهای تند آزرده خاطر نشیم و یا با حرفهامون باعث آزرده خاطر کسی نباشیم . همگی با هم دوستیم و دلیل بودنمون در این سایت هم یکیش همین دوستیه. ماها هم هرچقدر هم تو کارمون پیشرفت کنیم تنها چیزی که از میان این پیشرفت کاری میمونه دوستیه.
امیدوارم تو این سایت و مخصوصا تو بخش سه بعدی دوستان کمی بردباری و صبر در برابر حرفهای همدیگه داشته باشیم. و سعی کنیم راههای پیشرفت رو برای خودمون و جامعه مون باز کنیم.
تاپ بودن یک کار با رفتن یا نرفتن به تاپ گالری از بین نمیره. مطمئنا هر کاری میتونه تاپ باشه حالا با کمی ویرایش. دوست عزیزمون فرشید برای این کار مطمئنا میتونست از جمع متخصصین برای جمع کردن امتیاز برای فرستادن کار به تاپ گالری استفاده کنه. چون تصمیم تیم مدیریت بخش سه بعدی بر این بوده که از آرائ تیم برای فرستادن کار به تاپ گالری بهره ببره. حالا برای این کار نمیدونم دلیلش شاید میتونه عدم حضور برخی از متخصصین در سایت باشه نمیدونم. ولی امیدوارم دوستان کمی صبور باشند. همه چیز در حیطه یه جو دوستانه و سالم حل شدنیه.
در مورد مدیریت . دوستی گفته بودند که ضعف مدیریتی وجود داره. ما مدیران هیچ کدوم منکر مشکلاتی در سایت و مدیریت اون نیستیم چرا که شما کاربران بایستی برخی از موارد رو بهمون بگید تا ما هم مطلع شیم. اما از لحاظ اخلاقی بهتر هست که به عنوان یه پیغام خصوصی گفته بشه .
یه خواهشی از دوستانی که تاپیک میزنند دارم . اگه برای پاسخ گویی تاپیک ارسالی خودتون ، خود شما پاسخ گوی سوالات دوستان باشید خیلی بهتر هستش چون لحظه لحظه مدلینگ و رندرینگ و ... رو خود شما پای کار بودید و میتونید بهتر جواب بدید.
از دوستان گلم درخواست میکنم دیگه این بحثها رو ادامه ندهند.
امیدوارم روزی برسه که همه قبل از تعریف از کار خوب از اخلاق خوب هم تعریف کنیم. ببخشید اگه زیاده گویی کردم. ممنون از همگی