قالب Iran Khodro (IKCO) - Samand Soren

وضعیت
موضوع بسته شده است.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
حالا این کار چه بره تاپ چه نره نه به سود کسی هست نه به ضررش.اونی که مشخص هست همیشه واضحه خواهد بود.
اما...
سابقا یه تاپیکی بود به نام کاربران متخصص که کارهایی که ارزش بحث کردن رو واسه رفتن به تاپ گالری داشتن رو توی اون نظر سنجی میکردن.

حالا نمیدونم چرا اینکار رو بدون اینکه به نظر سنجی کاربران متخصص بفرستن بردن منتقل کردن به تاپ گالرری.

شاید این کار اونقدر قوی و perfect بوده مهلت فکر کردن رو نداده.

سینا جان سعی کن انتقاد پذیر تر باشی و جواب انتقاداتو اینجا توی همین پست بدی که ما هم استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم.
واقعا تبریک میگم بابت تاپ گالری و خسته نباشی.
:wink:

Mehran coyote

Well-Known Member
عکسی که از سمند واقعی گذاشتی رفلکت هاش طبیعیه مخصوصا توی درها که ماله شما موج داره

چر نمیخوای قبول کنی؟ :lol:که حداقل 20 درصد شاید مدلت، متریال مشکل داره یا تنظیمات hdri و استادیوت
عارف واس این گفت وایر رو بزار تا هم نکته آموزشی داشته باشه هم بیشتر ببینیم حز کنیم و اگر موجی دیده شد ما هم بگیم ، سینا جان 20 تا چشم بهتر میبینه تا 2 تا چشم

نگاهتونو خوشبین کنید خواهشا:rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
برام جالبه
هنوز بعد چندین سال نفهمیدم طبق چه اصولی محاسبه میشه برای تاپ گالری
با احترام به خالق اثر و تبریک به اثر تولید شده زیبا
اما کار شما برای تاپ گالری مناسب نیست من خودمم 3d کار میکنم و از رو منطق صحبت میکنم
کارهایی رو دیدم که درحد جهانی بوده اما در تاپ گاری نرفته !

من حتما این مورد رو در فروم مدیریت پیگیری میکنم و نتیجه رو به دوستان اعلام میکنم

امیدوارم سینا از دستم ناراحت نشه . من تو ماشین ساختن خیلی قبولش دارم.
ولی خدائیش این کار برای تاپ گالری نبود.

من این قضیه تاپ رو قدیم عنوان کردم. یکی از دفعه هایی که عنوان کردم یک صندلی سیمی بود که با لاین ساخته شده بود. ما گفتیم اقا ارزش تاپ نداره. تا این رو گفتیم چند نفر به ما حمله کردن. با اینکه بی ادبی ازطرف اونها بود ولی من بن شدم. خیلی جالبه. یادش بخیر.

در کل من چند بار این قضیه تاپ رو گفتم که دوستان دارن روی رفاقت میفرستن تاپ و اون زمان که ایدی من میشد پیغام داد و عکس آواتار گزاشت و .... ( الان نمیشه . ایدی من از یک تازه کار بعد از این همه فعالیت کمتره. هیچکی هم رسیدگی نمی کنه ) با دوستان تو پیغام خصوصی بحث میکردیم. و می گفتیم این تاپ رفتن پارتی بازی شده. و اون موقع خیلی ها با من موافق بودن. الان نگاه کنید چقدر سایت خلوت تر شده. طرف کارهاشو توی سایت های دیگه و خارجی میزاره. میگم چرا اینجا نمیزاری میگه.....

در کل این تاپ گالری باید برای کاری باشه به نظر من که واقعا اون کار از نظر پلی زیاد باشه (high poly ) و اینکه وقت زیادی طرف کرده باشه. به اینکه تا طرف یک رندر میگیره رفیقاش میان تاپ تاپ کنن بعد هم ادمین بفرسته تاپ که دیگه انگیره تاپی وجود نداره. مثل خودم الان. اون قدیم اینطوری بودم. الان ولی خدا رو شکر واسه خودم کار میزنم.

آخرت جان خلاصه این بحث قدمتش مثل بحث کپی رایته.جواب نداره.

من از سینا جون هم به خاطر صحبت در اینجا عذر میخوام. اقا من نمی تونم به کسی پیغام بدم مجبور شدم اینجا بگم. امیدوارم ناراحت نشده باشی.
سینا جان این به نفع خودت هستش. چون اینجوری واقعا فکر می کنی کارت خوب بوده و پیشرفتی هم نخواهی کرد. الان بگی ناراحت هم نشدی دروغه. ولی خودت بعدا که عصبانیتت از دوستان تمام شد. بشین با خودت 2 2 تا 4 تا کن . ببین درست گفتیم یا غلط.

موفق باشید همگی و سلامت :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سینا جان منظورم از وایر خیلی واضح بود.چون مطمئنم خودت مدل کردی. میخواستم ببینم که جاهایی که رفکلت موج دار شده به خاطر مدلینگ هست یا نه.
من درسته مدلینگ بلد نیستم در حد خدا , اما توی بحث معماری سنگین ترین حجم ها و کانسپتها رو مدل کردم.یکیش این زیریه که تو 1 ساعت مدل کردم.نه بلو پرینتی بود نه اندازه خیلی دقیق.کاملا اجرایی کانسبتی و الان دست اوستا کار هست برای ساخت
10000.jpg
یا این کارها که فعلا قصد نداشتم جایی شیر کنم.
v0003.jpgv0011.jpg
وقتی میگم از مدل سر در نمیارم به خاطر احترامی هست که به بچه های مدل ساز قائل هستم میگم چیزی نمی دونم.خب چون تخصص من معماری هست و با ماشین درست کردن یه بیسکوئیت هم گیرم نمیاد.اما برای شما مسلما یه منبع درآمد قابل ملاحضه هست.:rose:
و نشون دادن عکس سمند واقعی به نظرم این جمله اومد : و خداوند توجیح رو آفرید. جان من نمیخوای بگی که عمدا مدل رو خراب کردی تا عین واقعیت بشه. اما دوستانه میگم اینقدر مغروری که حتی با اینکه خودت میدونی کارت غیر کارشناسی رفته تاپ گاری بازم پافشاری میکنی.حالا که رفت.نه به من پولی میرسه نه ازم کم میشه. اشتباه از منه که کارهامو ول میکنم توی شرکت میام تو سایت نقد میکنم اینجوری برخورد میشه. حداقل اینه که از همین کارهای معمولی به قول شما مدلسازها غیر حرفه ای مدلینگ ماهی 5 تا 7 تومن دارم.خداروشکر.

Ultra3D

Well-Known Member
بی خیال بچه ها ... بحث به حاشیه کشید

اصلا کار رو تو فروم می زارن که نقد بشه ... برای هیچ کس جز خود صاحب تاپیک هم نفعی نداره

من خودم عاشق این هستم که کارام نقد بشه چون هر تری دی کاری یک ضعف هایی داره که برای خودش ملموس نیست و حی تو کاراش تکرار می کنه
عارف جان هم می دونم از سر خیر خواهی و دلسوزی داره تو این تاپیک نظر می ده .... توجه کنید که عارف برای این کامنت ها وقت گذاشته ... من خودم می دونم سر عارف خیلی شلوغه

با CG_Master هم موافقم کار باید با نظر متخصص ها بره تاپ گالری ... آقا فرشید هاشمی یکی بهترین و شاید بهترین مکس کار تو زمینه معماری هست و من هم بهشون ارادت دارم ولی تو سایر زمینه ها باید متخصص هاش هم نظر بدن

موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.در متخصص بودن فرشید شکی نیست.اما فرشید خدا نیست.اون هم انسانه و انسان جائز الخطاست.فرشید هم چندجا کوتاهی داشت.
حامد حسین پور حداقل تا جایی که یادمه 2 کارش توی بولتن اورموشن رفت اما اینجا بچه ها چنان نقدهایی کردن.خنده دار بود دقیقا شده بودن کاسه داغ تر از آش.یعنی کاربرهای متخصص یا مدیرای اورموشن نمیفهمن اما اینجا یهو روح پاک معماری و این چیزها سبز میشه.حامد هم دیگه ندیدم بیاد.حداقل دیر به دیر سر میزنه.
یا سعید پاکزاد.واقعا کارهاش قوی هست.از اونجایی که بچه مشهد هست بسیار بی ادعا و خاکی خب هیچ وقت حاشیه نرفت.اما از این همه کار توپش فکر کنم 1 یا 2 رفت تاپ. کافیه نام کاربریشو سرچ بزنین تا کارهاش بیاد.
اما کار کاربر متخصص بوق باشه طوفانی جنگی بدون اینکه بحثی بشه میره تاپ گالری.فرشید خودش اینقدر اسیر کار تو بازار وقت نداره بیاد

آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوستان عزیز لطفا فقط در مورد کار بحث بشه، اگه مشکلی با مدیر بخش دارین در پیغام خصوصی، به خود مدیر، ناظم ، یا مدیر کل اطلاع بدین تا رسیدگی بشه، پست زدن در مورد توانایی یک مدیر فکر نکنم کار خوبی باشه، اطمینان داشته باشید مدیر یک بخش توانایی لازم رو داره که تشخیص بده کار در چه حدی هست، در مورد دوست عزیزی هم که در مورد نظر دادن کاربران متخصص در مورد کارا سوال پیش اومده باید بگم که خود فرشید این بخش رو راهاندازی کرده،
سوالی بود از طریق پیغام خصوصی در خدمتم

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
دوستان فرشید به کارش وارده
فقط و فقط در مورد کار
من پستم به نحوه انتخاب کارها بود نه مدیریت !
سواستفاده نکنید لطفا

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
تورو خدا !
یعنی واقعا کارهای ماها به این نمیرسید که با گفتن یک تاپ گالری توسط سازنده دوم به تاپ گالری بره بعد کارهای ما که 10 تا خوردن تاپ گالری تو گالری پوسیدن !
والا نمیدونم ! به هر حال مبارک باشه سینا جان و وزیر ایشون سوین خانم ...
مبارک باشه ...
ایشالله کار های بعدی تونم تاپ میشه :rose:

---
از تایماز عزیز و فرشید گل که واقعا واسه خود من کم نذاشته بسیار عذر میخوام اما چه فایده عزیز من ؟ پیغام خصوصی یا خونده نمیشه یا مثل مدیر فتوشاپ که بهش شکایت کردم به جرم "توهین به مدیران" 42 امتیاز از من کم کرد ، دیگه من جرات ندارم بهش PM بدم ...
به هرکی بگی گفتم اما کو رسیدگی ؟ خود شما لطفا به داد من برس ... هر جا رفتم گفتن شکایت نکن که بن میشی ! مگه دیکتاتوریه ! خلاصه من که از این سایت دارم میرم اما خواهشا با بقیه اینطوری نکینید ... به خدا در حق ماها داره ظلم
میشه من یک سال عمرم رو بکوپ تو مجید انلاین بودم ، اینجا شده خونه دومم ، بعد سر یک قضیه بیخود بن بشم ؟ ! نیمدونم والا ...
به هر حال شما هم موفق باشید و مارو حلال کنید :rose:

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
تورو خدا !
یعنی واقعا کارهای ماها به این نمیرسید که با گفتن یک تاپ گالری توسط سازنده دوم به تاپ گالری بره بعد کارهای ما که 10 تا خوردن تاپ گالری تو گالری پوسیدن !
والا نمیدونم ! به هر حال مبارک باشه سینا جان و وزیر ایشون سوین خانم ...
مبارک باشه ...
ایشالله کار های بعدی تونم تاپ میشه :rose:

---
از تایماز عزیز و فرشید گل که واقعا واسه خود من کم نذاشته بسیار عذر میخوام اما چه فایده عزیز من ؟ پیغام خصوصی یا خونده نمیشه یا مثل مدیر فتوشاپ که بهش شکایت کردم به جرم "توهین به مدیران" 42 امتیاز از من کم کرد ، دیگه من جرات ندارم بهش PM بدم ...
به هرکی بگی گفتم اما کو رسیدگی ؟ خود شما لطفا به داد من برس ... هر جا رفتم گفتن شکایت نکن که بن میشی ! مگه دیکتاتوریه ! خلاصه من که از این سایت دارم میرم اما خواهشا با بقیه اینطوری نکینید ... به خدا در حق ماها داره ظلم
میشه من یک سال عمرم رو بکوپ تو مجید انلاین بودم ، اینجا شده خونه دومم ، بعد سر یک قضیه بیخود بن بشم ؟ ! نیمدونم والا ...
به هر حال شما هم موفق باشید و مارو حلال کنید :rose:

سلام حمید رضا جان

بابا چی میگی برم؟
از این حرفا نزن!

آدم متخصصی مثل تو نیاز هست که باشه توی سایت.

من قضیه بن شدنتو نمیدونم که از چه قراره اما هرچی که هست تو با سکوتت بزرگیه خودتو برسون حمید رضا جان

همه میدونن که آدم متخصصی هستی توی رندر مدلسازی تکستجرینگ و اسکریپت و جلوه های ویژه حرفی واسه گفتن داری که میای توی مجید آنلاین و کاراتو میذاری .

من به شخصه خیلی کاراتو دوست دارم.

بیخودی هم حرف از رفتن نزن.
بچه ها دوستت دارن.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام حمید رضا جان

بابا چی میگی برم؟
از این حرفا نزن!

آدم متخصصی مثل تو نیاز هست که باشه توی سایت.

من قضیه بن شدنتو نمیدونم که از چه قراره اما هرچی که هست تو با سکوتت بزرگیه خودتو برسون حمید رضا جان

همه میدونن که آدم متخصصی هستی توی رندر مدلسازی تکستجرینگ و اسکریپت و جلوه های ویژه حرفی واسه گفتن داری که میای توی مجید آنلاین و کاراتو میذاری .

من به شخصه خیلی کاراتو دوست دارم.

بیخودی هم حرف از رفتن نزن.
بچه ها دوستت دارن.

سلام داداش گلم ، مرسی ، خیلی لطف داری اما همه که مثل شما فکر نمیکنن :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
واقعا به من توهین شد ... و خیلی این قضیه عصابم رو ریخت بهم ،اما خیلی ممنون ، واقعا شما دوستان عزیزم رو تا الان نمیدیدم ، نمیدونم ... چرا !

ولی باید قبول کرد زمانی میگفتیم تاپ گالری میگفتن تــــاپ گالری

اما الان میگی تاپ گالری ... میگن هه .... تاپ گالری ...

واقعا خوشحال شدم ممنون ، اما تصمیم رو گرفتم ، باز برمیگردم یک روزی ... و قطعا با من امروز مواجه نیستد با قدرتی بیشتر میام ، البته اگه مجید انلاینی مونده باشه ...

:rose::rose::rose:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام داداش گلم ، مرسی ، خیلی لطف داری اما همه که مثل شما فکر نمیکنن :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
واقعا به من توهین شد ... و خیلی این قضیه عصابم رو ریخت بهم ،اما خیلی ممنون ، واقعا شما دوستان عزیزم رو تا الان نمیدیدم ، نمیدونم ... چرا !

ولی باید قبول کرد زمانی میگفتیم تاپ گالری میگفتن تــــاپ گالری

اما الان میگی تاپ گالری ... میگن هه .... تاپ گالری ...

واقعا خوشحال شدم ممنون ، اما تصمیم رو گرفتم ، باز برمیگردم یک روزی ... و قطعا با من امروز مواجه نیستد با قدرتی بیشتر میام ، البته اگه مجید انلاینی مونده باشه ...

:rose::rose::rose:
ببین حمید جان این شرایط قبلا واسه بعضی از دوستان پیش اومده بود که بعضی هاشون رفتن و بعضیاشونم هنوزم هستن. از پیشرفتشونم کم نشده و بیشترشونو هم میشناسم.

سر یک قضیه ای من از کار یه بنده خدایی دفاع کرده بودم چون کارش خوب بود اما اونجور که باید بهش توجه نشده بود .اون بنده خدا هم دوست صمیمیه من نبود .مثل شما بود که کاراشو دوست داشتم.اما وقتی دیدم ک لطفی شده بهش نشد جلو خودمو بگیرم و حرفامو زدم
اما تاثیری نداشت.... واسه همین زیاد سر نمیزنم به سایت
روی این حساب اگر اخیرا بحثی شده بود و من اونو میدیدم مطمئنا دفاع میکردم به حق.متاسفانه از اونجایی که زیاد دیگه سر نمیزنم شاید سر مسئله تو حضور نداشتم که ببینم چی شده.

اگرم تصمیمتو گرفتی که هیچ . ولی کلا قطع نکن خودتو.بیا. سر بزن داداش.

موفق تر باشی داداش حمید رضا

آخرین ویرایش:

dr.hashemi

کاربر فعال
دوستان عزیز لطفا فقط در مورد کار بحث بشه، اگه مشکلی با مدیر بخش دارین در پیغام خصوصی، به خود مدیر، ناظم ، یا مدیر کل اطلاع بدین تا رسیدگی بشه، پست زدن در مورد توانایی یک مدیر فکر نکنم کار خوبی باشه، اطمینان داشته باشید مدیر یک بخش توانایی لازم رو داره که تشخیص بده کار در چه حدی هست، در مورد دوست عزیزی هم که در مورد نظر دادن کاربران متخصص در مورد کارا سوال پیش اومده باید بگم که خود فرشید این بخش رو راهاندازی کرده،
سوالی بود از طریق پیغام خصوصی در خدمتم

مرسی از اینکه تو دفاع از خودتون اینقدر زود حاضر شدی رفیق
حرف من اینه تو همه موارد این حضور باید دیده شه نه موارد خاص
از صحبت هیچکی هم سوئ استفاده نمیکنم چون قبلا هم حرفمو زدم
خیلی از کارایی که بچه ها زدن و حتی به اندازه کافی زیرش تشکر نبوده از کارای تو تاپ گالری قشنگ تره
خیلی ها هم که الان حضورشون کم رنگ شده یا نمیان بخاطر بحث های امثال این بوده که دیدن به کارها و فعالیت هاشون بها داده نمیشه . . .
بطور مثال قسمت موضوعات مهم خیلی وقته که دست نخورده یعنی از 936 روز قبل هنوز بچه ها یه مطلب مهم نزاشتن که بخواد جایگزین شه . . .

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
هرکسی از دوستان مشکلی داره ، پیغام خصوصی بده رسیدگی میکنم، لطفا اینجا در مورد خود کار بحث کنین ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا