بی بی کد interior

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
سلام :clap:
امیدوارم خوب باشین

این کار رو خودم خیلی دوست دارم امید وارم شما هم خوشتون بیاد
نرم افزارهای کار شده : 3dmax 2012 - vray 2 - AE 2012

پیشاپیش ممنون از نظراتون :rose::0:

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    711.9 کیلوبایت · بازدیدها: 247
  • 02.jpg
    02.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 432
  • 54534.jpg
    54534.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 263
  • ewewew.jpg
    ewewew.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 277

koorosh_kh

باحالترین کاربر
نورپردازی خیلی خوب انجام شده تبریک میگم خیلی خوب شده
تو اون صحنه که تاریکتره اون چراغهایی که آویزونه به نظر میاد اونقدری که روشنه روی اطرافش تاثیری نداره یعنی انگار فقط خودش روشنه
در کل عالی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مثل کار قبلیتون کار بسیار شایسته ای هست.بهتون تبریک میگم.
به نظرم شما به عنوان کسی که اینقدر کارش خوبه باید در مورد کارهاتون تکنیک کار کردن توضیح بدین تا سطح عمومی فروم بالا بره
یه واقعیتی هست در مورد سایت های هیولا مثل اورموشن.انصافا اگه صاحب اثر making درست نکنه کار صرفا فقط بسیار زیبا هست.و اگرنه تو سایت اورموشن همه فقط میان یه جمله می نوسن .... عالی شد ... وووو ........ ..
همین! پس بار آموزشی کوو؟؟؟
شما معلومه مطالب خوبی مثل ترکیب بندی رنگ شناسی فرم شناسی زاویه یابی تکنیک مکس پست پروداکشن رو بلعیدین جویدین هضم کردین اما من شخصا هنور نمی دونم چجوری باید لقمه رو تو دهنم بزارم.
و بزرگ ترین ویژگی صاحب اثر نداشتن چیزی به نام غرور هست! چیزی که همه چه درست چه کاذب از اون به وفور نعمت برخوردارن
موفق باشین.به نظرم این اثر شایسته برازنده تاپ گالری هست

behrang2

Member
واقعا عالیه..راجع نور پردازی و اینکه چه لایت هایی اغلب استفاده میکنین توضیح میدی ؟
وحشتناک عالین کاراتون
create.php

باز مثل همیشه عالی کاملا مشخص درک والایی از نورپردازی و پست پروداکشن داری که کاملا مشهود تو کارت
کارت رو خیلی عالی می بینیم فقط چند تا نکته به ذهنم رسید که بگم farsaenal refrection نداره شیشه میز عسلی
آویزات عالی شده خیلی خوشگل شده مخصوصا آویز کنار تخت
خیلی خوب اگه نور کتیبه نور سفید بود
پست پروداکشنت و نورپردازی 20
فقط از دید معماری تنوع متریال خیلی زیاده که کارو شلوغ کرده و هارمونی رنگ دیده نمیشه
تاپ گالری

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
خیلی منون از این همه لطف...
ممنون که دقت میکنید رو کار و اشکالاتشو میگین
من بیشتر از نور sky light استفاده میکنم تو کارام-نور vray light سفید میدم سفید خالص-خورشید رو بصورت عمودی تو کار میدم که نور سفی میده تو کار که باعث میشه هیچ نور اضافی تو کار پخش نشه-و در مورد پسا پروداکشن هم با نرم افزار افتر افکت کار میکنم ولی یه پلاگین رو افتر تفکت نسب کردم به اسم (magic bulet look) که همه کار رو با این اجام میدم تو گوگل سرچ کنید این اسم رو و دانلودش کنید تو سایت cg persia هم هست :)

پیوست ها

• 4.JPG
    4.JPG
    221.2 کیلوبایت · بازدیدها: 106
  • 4.4.JPG
    4.4.JPG
    149 کیلوبایت · بازدیدها: 97
  • 3.3.JPG
    3.3.JPG
    56.3 کیلوبایت · بازدیدها: 96
  • 2.2.JPG
    2.2.JPG
    172.8 کیلوبایت · بازدیدها: 93
  • 1.1.JPG
    1.1.JPG
    169 کیلوبایت · بازدیدها: 98
V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
بسیار عالی و شایسته تاپ گالری
با آقای رضوی هم کاملا موافقم
بابت توضیحات مفیدتون در رابطه با نورپردازی و تصاویری هم که اضافه کردید, سپاس فراوان
امیدوارم باز هم از این توضیحات بزارید :rose:
موفق باشید

.:. soroosh .:.

Active Member
کار خیلی خوبی شده و جای تبریک داره.
شیدر سازی و تکسچرینگ و همینطور لایتینگ کار رو خیلی دوست دارم. در کنار اینها زوایای خیلی خوب و کادربندی خیلی خوبی داشتین برای رندرها. فقط اون متریال شیشه روی میز یه مقداری ضعف داره به نظرم میتونستید بهتر از این بسازیدش.
مجدد تبریک میگم . با آرزوی موفقیت :rose:

hadi_nn

Member
خیلی خوب و عالی شده خسته نباشی عزیز دل
رندر دومت از سمت چپ رو خیلی دوست داشتم فقط مشکلم باهاش عکس بکگراندت بود که به نظر بی کیفیت میاد. غیر اون 20 ;)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی مرسی.زکات علم نشر اون هست و شما زکات کارت رو دادی.سپاس فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا