بی بی کد interior

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
خواهش میکنم اگه باز سوالی بود در خدمتم دوستان :)

*farshid*

کاربر VIP
کلا کاراتو دوس دارم ...
آوورین سعید جان
سعی کن تو رندرهات یه چیزی هم به عنوان فورگراند کار داشته باشی ... عمق میدان هم استقاده کنی که ابعاد فضا و عمقش بیشتر درک بشه

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی زیبا شده سعید جان
کلا دادا گل کاشتی :rose:
برای عکسایی هم که از تنظیمات رندرات گذاشتی ممنون

موفق باشی

yasmax

Mehran coyote : خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت

یکی به من بگه تاپ گالری کجای این سایته؟؟ !! :D

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشید...کار خوب و زیبایی شده...البته به دید ایراد نگاه نکنیم چون کار با ارزشه من سه تا نکته دیدم میگم برای بهتر شدنه کارت دوست داشتی رعایت کن
1 - وقتی همه کار انقدر رال و پرفکته دیگه نباید المان اصلی کار که تخت خواب که دریچه دوربین روی این نکته تمرکز داره انقدر مصنوعی جلوه کنه...که واقعا نمره منفی...خودت خوب دقت کنه...
2 -میزه جلوی تخت تکسچره چوب یا از دستت در رفته یا اندازه تکسچر پایین بوده...درست نمیگم...
3 - فکر نمیکنم مدلینگه این کار برای خودت باشه...!!!؟؟؟هست؟؟؟بهر حال آبجکتهای که وارد صحنه میکنی حتما یه چکشون بکن متریال گلدون به صحنه نمیخوره...
همه اینایی که گفتم از ارزش کار کم نمیکنه...به قول خودم باریک...

فقط میمونه یه سوال بعضی از دوستان در سایت وقتی کارشون رو آپ میکنن مینیویسن 3 ساعت مدلینگ 1 ساعت رندر...!!!!امیدوارم شما از اون دسته دوستان نباشید که کمی کم لطفا و...تایم رندر برای هر رندر چقدر بوده؟؟؟

علی علی

behrang2

Member
mehran coyote : خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت

یکی به من بگه تاپ گالری کجای این سایته؟؟ !! :d

پسر مسیر تاپ گالری رو بلد نبودی و اینجوری کارات روف اونجا :د اگه از اول میدونتی تاپ کجاس اون موقع دیگه چه کاری میزدی:د
آقا منم مسیرو بلد نیستم :د :د شاید این استراتژی جواب بده :))))

alifff

New Member
سلام :clap:
امیدوارم خوب باشین

این کار رو خودم خیلی دوست دارم امید وارم شما هم خوشتون بیاد
نرم افزارهای کار شده : 3dmax 2012 - vray 2 - AE 2012

پیشاپیش ممنون از نظراتون :rose::0:

salam bebakhshid mitunam file 3diye in karetun ro dashte basham... kheili mamnun misham age dar ekhtiyaram bezarid...

.:BehzAd:.

Active Member
اول بگم که فارسی تایپ کنید و بعد برم سر اصل مطلبی که میخوام بگم:

ببین دوست عزیز فایل این کار به هیچچ درده شما نمیخوره چرا چراشش کاملا معلومه الان چیزی حدوده 17&18تا از آرچ مدل های اورموشن تو اینترنت قابل دسترسی هستن و همشون خیلی خوب و حرفه ای هستن و خیلی هاشون از این کار هم بهتر هستن اگه دنبال این هستید که این رندر ها با چه تنضیماتی گرفته شده اند و چطور نور پردازی شده اند برید سراغ اونها البته اینم بگم شما هیچ دو فضایی رو پیدا نمیکنید که نور پردازی اماده داشته باشه متریال و ابجکت اماده میتونید پیدا کنید ولی هیچ وقت نور پردازی و تنظیمات رندر آماده نمیتونید پیدا کنید هر فضایی نور پردازی و تنضیمات خاصه خودش رو داره پس بهتر به جایی اینکه دنبال این چیزا باشید برید یه درک خوب و کامل از نور پردازی پیدا کنید و فط و فقط تمرین کنید تا به این نتیجه ای که دوست عزیز یاس مکس رسیده شما هم برسید.

موفق باشید.:rose:

alifff

New Member
با عرض سلام مجدد...

من قصد جسارت نداشتم نه به خاطر درخواست اون کار و نه به خاطر فارسی تایپ نکردنم. تایپ فارسیم ضعیفه.
و این که من یه دانشجوی معماریم و تازه مکس رو شروع کردم. modelling مکس رو زیاد وارد نیستم وای تنظیمات vray رو و مباحث lighting اون و کار کردن باهاشو خوب میدونم... دلیل اینکه فایل اون کار رو خواستم هم همین بود من مکس رو خودم کار میکنم واسه همینم هر فیلم آموزشی گیرم بیاد حسابی روش وقت میذارم. یه مجموعه فیلم vray هم پیدا کردم که به سطح قابل قبولی از اطلاعات رسوندم. حالا نزدیکای تحویل پروژه هامونه و من فرصت ساخت model ندارمو گفتم اگر ایشون لطف کنن فایل کارشون رو در اختیارم بذارن با یک سری تغیرات و پردازش دلخواه به نتیجه ی مطلوب برسم... فقط همین.

پیشاپیش عذر میخوام و از شما و گروه خویتونم تشکر میکنم...

yasmax

سلام دوست عزیز
با عرض شرمندگی بگم که حجم این کار خیلی زیاد هست و فایلش بدردت نمیخوره بهتره که خودت بشینی طراحی کنی منم که تنظیماتش رو گذاشتم تو همین صفحه...
ممنون

بسیار عالی شده.مخصوصا light & reflect in chair
مثل مجله های خارجی شده.بسیار هنرمندید شما
متشکر
فقط چند تا سوال واسم پیش اومده اگه لطف کنید کامل توضیح بدید.
اول اینکه سقف نداره کاره شما؟بعدشم اینکه من توی تراس و یکی از ویوهای تنظیمات نور و سایه خورشید میبینم که انگار نور ساعت 16:00 هست.ولی منبع نورش مشخص نیست
تنظیمات اونم اگه میشه بزارید ممنون میشم.یا کلا من در اشتباهم!!!!؟؟؟؟
بازم تبریک میگم به همچین استعداد و خلق هنری

جدیدترین ارسال ها

بالا