بی بی کد Interior-Design

::reza::

کاربر VIP
سلام به همگی
چند وقتی تو فکرم بود که یه کار داخلی بزنم، البته دنبال رفرنس مناسبی برای اون بودم . ولی فکر کنم بیشتر کارش تقریبا سفارشی شد .
مدلسازی کار تو نرم افزار Autodesk 3ds Max 2012 64-bit - English هستش و رندر رو با Vray2 . پست پرو هم با Photoshop Cs3

امیدوارم خوشتون بیاد
موفق باشید

پیوست ها

• Interior-review.jpg
    Interior-review.jpg
    217.2 کیلوبایت · بازدیدها: 370
  • InteriorDesign.jpg
    InteriorDesign.jpg
    548.7 کیلوبایت · بازدیدها: 471
  • C-models.jpg
    C-models.jpg
    60.8 کیلوبایت · بازدیدها: 205
آخرین ویرایش:

unknown_i3oy

Well-Known Member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ !!!!!! اِآِآِآِآٌِآٌآٌآٌآٌآٌآَآَآَآَآَآَآَآُآُآُآُآِآِآِآِآِ !!!! :shock:

چه عجب بالاخره انتظارها رو شکستی رضا :green: واقعا کاره تاپی زدی نورپردازی بیش از حد عالی شده خیلی واقعا لذت بردم
پیشنهاد واسه تاپ گالری

sallarmelli

Active Member
wow
چه کار ی
عجب نور پردازی واقعا که فوق العاده است
کمپوزسیون تصویر هم که عالیه ولی به نظرم اون گلدون جلویی تکرار شده و کمی خراب کرده کار رو و یه پیشنهاد بهتر نیست یه چیزی بالای مبل قرار داده بشه؟

ولی یه بار دیگه بگم که نورش فوق العاده هست
و اون شاخه ها که بیرون پنجره دارن دیده می شن.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
عالی شده رضا، تبریک میگم واقعا قشنگ شده مخصوصا نورت و ترکیب رنگات عالیه
موفق باشی

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
متاسفانه این تاپیک به علت مشکلاتی که تو سرور داشتیم قفل شده بود، از رضای عزیز به خاطر این مشکل عذرخواهی میکنم :rose::oops:

ROHAM WEB

Well-Known Member
همنطور که قبلا هم گفتم بهت عالی شده.محشره نورپردازیت فوق العاده شده
بهت تبریک می گم
پیشنهاد تاپ گالری

کاربر VIP
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ !!!!!! اِآِآِآِآٌِآٌآٌآٌآٌآٌآَآَآَآَآَآَآَآُآُآُآُآِآِآِآِآِ !!!! :shock:
:rose:
عالی.من عاشق این فرش هام یکی بیاد به من بگه چطور انقدر خوب در میان؟ میشه یه راهنمایی کنی؟
ممنون. با Hair and fur
چه عجب بالاخره انتظارها رو شکستی رضا :green: واقعا کاره تاپی زدی نورپردازی بیش از حد عالی شده خیلی واقعا لذت بردم
پیشنهاد واسه تاپ گالری
ممنون سعید جان. خدا کنه انتظارات بالا نباشه. چون من که مثل شما استاد نیستم که :green:
مرسی از نظرت
wow
چه کار ی
عجب نور پردازی واقعا که فوق العاده است
کمپوزسیون تصویر هم که عالیه ولی به نظرم اون گلدون جلویی تکرار شده و کمی خراب کرده کار رو و یه پیشنهاد بهتر نیست یه چیزی بالای مبل قرار داده بشه؟

ولی یه بار دیگه بگم که نورش فوق العاده هست
و اون شاخه ها که بیرون پنجره دارن دیده می شن.
ممنون سالار جان . در مورد گلدون میتونه هر نظری در موردش باشه. داخل هر خونه خیلی چیزا پیدا میشه که نمونش 2 تا یا شاید بیشتر هم باشه . گلدون رو هم کمی ادیت کردم زیاد شبیه هم نباشه. فاصله ای که گلدونها از هم دارند در دیدن عمق خیلی کمک کرده. :wink::)
روی مبل هم بازم سلیقه ای هست . میشه چیزایی روش باشه میشه هم نباشه
موفق باشی:rose:
عالی شده رضا، تبریک میگم واقعا قشنگ شده مخصوصا نورت و ترکیب رنگات عالیه
موفق باشی

ممنون تایماز جون. نظر لطفته :rose:
متاسفانه این تاپیک به علت مشکلاتی که تو سرور داشتیم قفل شده بود، از رضای عزیز به خاطر این مشکل عذرخواهی میکنم :rose::oops:
نه نیازی به عذر خواهی نیست.:rose: مهم نیست مشکلی بوده که پیش اومده. فقط چیزی که این چند روز از دست دادم نظرات خیلی خوب دوستان بود . :(

همنطور که قبلا هم گفتم بهت عالی شده.محشره نورپردازیت فوق العاده شده
بهت تبریک می گم
پیشنهاد تاپ گالری
ممنون دوست خوبم . نظر لطفته :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. میگن کوزه شکسته از کوزه گر آب میخوره ! ببخشید چپه گفتم :lol: نقص فنی برای مدیر .
کار خیلی قوی شده.
اولین فاز بررسی مدلسازی کار هست.حقیقتا نمیشه ایرادی توش پیدا کرد
مبل خیلی قشنگ ساخته شده.جزئیات مبل کاملا حرفه ای با ضرافت کار شده
پارچه به تنهایی شاهکار شده.خیلی سخته کار کردن باهاش.
نکته بعدی شیدرسازی هست که چیزی کم و کسر نداره. همه شیدرها کار شدن.گلاسینس توی همشون به چشم میخوره
شیدر حوله خیلی قوی شده.کف کار چوبه.واقعا چوبه.مثلا من توی کار آخر خودم کف کارم شبیه فلز شده بود.چون خیلی گلاسی کرده بودم.اما اینجا کاملا طبیعی شده.
تضاد بیرون و درون عالی شده.عین واقعیت شده.
رنگ بندی سلیقه ای هست. به نظر من خیلی خوب شده. رنگ چوبش سفیدی اتاق رو شکونده و رنگ حوله مثل ادویه عمل کرده
پست پرو خیلی خوب شده.مثلا جاهایی که گلدون توی اوربرات هست هاله نور آبی خیلی کارو کلاس میکنه
فرش مویی هم خیلی خوب شده.اگه اشتباه نکنم اول Hair دادی.بعد با شونه افتادی به جونش.تبدیل به مش کردی و متریال دادی.حالت موها خیلی قشنگ شده.تراکم به اندازه ای هست که حس میشه. مثلا توی کار خودم موها اینقدر نازک بود اصلا حس فرش مویی رو نداشت
به قول معروف فلز کروم میز چه برقی میزند.
نمای ایفل هم خوب شده.
می دونی با چی حال میکنم؟ با اینکه اینقدر کارت خوبه و حرفه ای عمل میکنی تواضع و فروتنی و صمیمیت رو هیچ وقت فراموش نمی کنی و دچار پدیده ای که خیلی ها مثل خودم بهش دچار غرور نشدی.
موفق باشی.
خواهش میکنم کارتو توی تمام سایتها مثل ronenbekerman و evermotion بزار.چون یقین دارم میره توی بولتن.حد اقل به بعضی از دوستان اثبات میشه که کارهای تاپ گالری اینجا همه جای دنیا خریدار داره و چیز احمقانه ای به نام باند بازی وجود نداره.
به نظرم کار نمره 10 برای تاپ گالری رو میاره.

maxpin206

Well-Known Member
دوست عزیز کارت عالی شده به خصوص اون حوله خیلی بجا بود
نورپردازی بسیار بسیار عالیه شده
کاش نور سمت مخالف پنجره کمی تاریک تر بود تا کارتون عمق پیدا می کرد

کاربر VIP
سلام. میگن کوزه شکسته از کوزه گر آب میخوره ! ببخشید چپه گفتم :lol: نقص فنی برای مدیر .
کار خیلی قوی شده.
اولین فاز بررسی مدلسازی کار هست.حقیقتا نمیشه ایرادی توش پیدا کرد
مبل خیلی قشنگ ساخته شده.جزئیات مبل کاملا حرفه ای با ضرافت کار شده
پارچه به تنهایی شاهکار شده.خیلی سخته کار کردن باهاش.
نکته بعدی شیدرسازی هست که چیزی کم و کسر نداره. همه شیدرها کار شدن.گلاسینس توی همشون به چشم میخوره
شیدر حوله خیلی قوی شده.کف کار چوبه.واقعا چوبه.مثلا من توی کار آخر خودم کف کارم شبیه فلز شده بود.چون خیلی گلاسی کرده بودم.اما اینجا کاملا طبیعی شده.
تضاد بیرون و درون عالی شده.عین واقعیت شده.
رنگ بندی سلیقه ای هست. به نظر من خیلی خوب شده. رنگ چوبش سفیدی اتاق رو شکونده و رنگ حوله مثل ادویه عمل کرده
پست پرو خیلی خوب شده.مثلا جاهایی که گلدون توی اوربرات هست هاله نور آبی خیلی کارو کلاس میکنه
فرش مویی هم خیلی خوب شده.اگه اشتباه نکنم اول Hair دادی.بعد با شونه افتادی به جونش.تبدیل به مش کردی و متریال دادی.حالت موها خیلی قشنگ شده.تراکم به اندازه ای هست که حس میشه. مثلا توی کار خودم موها اینقدر نازک بود اصلا حس فرش مویی رو نداشت
به قول معروف فلز کروم میز چه برقی میزند.
نمای ایفل هم خوب شده.
می دونی با چی حال میکنم؟ با اینکه اینقدر کارت خوبه و حرفه ای عمل میکنی تواضع و فروتنی و صمیمیت رو هیچ وقت فراموش نمی کنی و دچار پدیده ای که خیلی ها مثل خودم بهش دچار غرور نشدی.
موفق باشی.
خواهش میکنم کارتو توی تمام سایتها مثل ronenbekerman و evermotion بزار.چون یقین دارم میره توی بولتن.حد اقل به بعضی از دوستان اثبات میشه که کارهای تاپ گالری اینجا همه جای دنیا خریدار داره و چیز احمقانه ای به نام باند بازی وجود نداره.
به نظرم کار نمره 10 برای تاپ گالری رو میاره.
سلام عارف جان
ممنون عارف جان که همیشه نظراتت رو به صورت کامل مینویسی .:rose: نظر لطفته دوست خوبم.

کار عالی شده
پیشنهاد تاپ گالریــــــــ

موفق باشی
مرسی:rose:
تبریک دوست جون کار زیبایی شده..اون کراپ دومیت رو دوست دارم
سلام پوریا جان. ممنون :rose:
دوست عزیز کارت عالی شده به خصوص اون حوله خیلی بجا بود
نورپردازی بسیار بسیار عالیه شده
کاش نور سمت مخالف پنجره کمی تاریک تر بود تا کارتون عمق پیدا می کرد
سلام . مرسی از نظرت :rose:

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام رضا جان خوبی؟بلاخره این کار زیباتو موفق شدم ببینم .

نقد نمیکنم فقط میگم زیباست.نقد ها رو نگه داشتم سره یه فرصت مناسب بهت بگم.

تاپ گالری

*The Best*

Well-Known Member
سلام
آقا قبول نیست، این آقا از اتاقش عکس گرفته ایجا گذاشته :mad:،
به دور از شوخی فوق العاده شده، هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت، همه چیز عالی و فوق العاده شده، طبیعی و بدون نقص... :rose:

با نظر AREF هم مخالفم، که گفتند:

با اینکه اینقدر کارت خوبه و حرفه ای عمل میکنی تواضع و فروتنی و صمیمیت رو هیچ وقت فراموش نمی کنی و دچار پدیده ای که خیلی ها مثل خودم بهش دچار غرور نشدی.
:green:

نه، واقعا، AREF درست گفتند و کاملا با تمام و تک تک صحبتهاشون موافقم...

به نظر منم کار لایق تاپ گالری که چه عرض کنم، تاپ تاپ گالری هست... :rose:

پیشنهاد تاپ گالری

موفق باشید:rose:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
من که از این چیزا سر در نمیارم اما واقعا رئال شده رضا،بهت تبریم میگم بابت کار فوق العادت
ایشالا دفعه بعدی اومدی 2تا دونه ناگت بیشتر بهت میدم:green:
راستی توقعات رو از خودت بردی بالا با این کارت:rose:

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
به به به یه کار عالیه دیگه
آفرین
خیلی حال کردم با فرشت...
بنظرم بی نقصه ولی ایکاش تابلوی رو دیوارت قاب داشت
پیشنهاد تاپ گالری :rose:

کاربر VIP
سلام رضا جان خوبی؟بلاخره این کار زیباتو موفق شدم ببینم .

نقد نمیکنم فقط میگم زیباست.نقد ها رو نگه داشتم سره یه فرصت مناسب بهت بگم.

تاپ گالری
سلام بهزاد جان. خوبم مرسی.
منتظر نقدهات هستم :rose:ممنون

سلام
آقا قبول نیست، این آقا از اتاقش عکس گرفته ایجا گذاشته :mad:،
به دور از شوخی فوق العاده شده، هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت، همه چیز عالی و فوق العاده شده، طبیعی و بدون نقص... :rose:

با نظر AREF هم مخالفم، که گفتند:

:green:

نه، واقعا، AREF درست گفتند و کاملا با تمام و تک تک صحبتهاشون موافقم...

به نظر منم کار لایق تاپ گالری که چه عرض کنم، تاپ تاپ گالری هست... :rose:

پیشنهاد تاپ گالری

موفق باشید:rose:

سلام
ممنون از نظرتون. اینکه شماها اینطوری منو به این دید میبینید بزرگواری شما دوستان هستش.:rose:
ممنون
من که از این چیزا سر در نمیارم اما واقعا رئال شده رضا،بهت تبریم میگم بابت کار فوق العادت
ایشالا دفعه بعدی اومدی 2تا دونه ناگت بیشتر بهت میدم:green:
راستی توقعات رو از خودت بردی بالا با این کارت:rose:

سلام محمد جان. ممنون :rose: همینه دیگه همشو خودت میخوری :green:

به به به یه کار عالیه دیگه
آفرین
خیلی حال کردم با فرشت...
بنظرم بی نقصه ولی ایکاش تابلوی رو دیوارت قاب داشت
پیشنهاد تاپ گالری :rose:
مرسی دوست خوبم :rose: خوشحالم که از فرش خوشت اومده . در مورد تابلو من زیاد فکر کردم که چطوری باشه آخر سر هم همین ساده رو گذاشتم. نمیدونم شاید اینی که شما میگی بهتر بشه.
مرسی:rose:

ممنون بسیار عالی شده هیچ نقصی نداره
ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا