بی بی کد Interior-Design

Hamed

Active Member
سلام
رضا جان میدونی که مشکله لاگین داشتم...
مثله همیشه عالیه...

علی علی

::reza::

کاربر VIP
سلام رضا جان کاره خیلی خوبه شده بهت تبریک می گم پسر

سلام سعید جان .نظر لطفته ممنون :rose:

سلام
رضا جان میدونی که مشکله لاگین داشتم...
مثله همیشه عالیه...

علی علی

سلام حامد جان . مرسی :rose:
مشکل لاگین برای یه سری کاربرا بود. حالا من یه مشکل دیگه خورده بودم اونم این اکتیو شدن بعضی دکمه ها بود :green:درست میشه ایشالا
سلام رضا جان..خیلی خوب شده خسته نباشی کارت درسته..:rose:

سلام مجید جان . ممنون . :rose:

من حقیقتش تری دی مگس کار نکردم واصلا هم نمیخام ایراد از کار شما بگیرم چون چیزی نمیدونم کارتون واقعا در حد یه رئال هست
ولی چون من به دقت نگاه کردم دیدم که اگه کلفتی فرش رو خوب کار میکردی خیلی عالی میشد چون همینجوری من به فرش نگاه میکنم این لبه های فرش خیییییلی نازک هست انگاری پارچه هست
در مورد حوله هم باید بگم که یه جورایی انگاری روی حوله گردوخاک خوابیده
در مورد عکس میتونم بگم ای کاش یا تابلویی براش میزاشتی یا با چسبی که از گوشه های عکس به دیوار چسبیده انجام میدادی اینطوری خیلی طبیعی تر دیده میشد بعد نوری که از بیرون به داخل اتاق تابیده میشد به روی چسبی که عکس رو ، رو دیوار نگه داشته رو به دوربین درخشندگیش رو نشون میداد واقعا کارت طوفانی میشد یا روی شیشه درخشندگی نور دیده میشد کارت اینجوری که من میگم کهکشانی میشد
درمورد یایه های میز میتونم بگم که اگه یه خورده فرورفته گی داشت خییییلی خوب میشد
در مورد گدان اولی که بغله مبله اگه یه خورده درخشندگی برگ های گل بالا بود واقعا دیگه نمیدووونم چی بگم ..
ناگفته نماند که نورپردازی محیط اتاق واقعا قشنگ کار شده
امیدوارم جسارتی نکرده باشم
یاعلی

آخرین ویرایش:

Milad-S

New Member
دارم گریه میکنم. بابا تو رو خدا بگو این عکس واقعیه.
من مامانمو میخوام. هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه من میخوام مثل این بشم بتونم اینجوری کنم.

آقا بن کل خاکت بر سر من یکی. بخدا دارم جدی میگم. ای خددددددددددددددا استعداد هم bmw بود؟؟!

کاربر VIP
دوست عزیز خدا نکنه. این چه حرفیه. شما استاد من یکی هستید . خواهش میکنم. من که کارم در این حد و اندازه نیست. برای پیشرفت همیشه وقت هست. شما با کمی حوصله و آموزش میتونید بهترین کارها رو بزنید.
سعی کنید از آموزشهایی که در این سایت هست استفاده کنی.
موفق باشی :rose:

taghi abbas

Well-Known Member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ببخشید تکراری بود اههههههههههههههه خیلی عالیه فقط اون روبیک رو بده برات حل کنم :green:

IR Star

Member
دوست عزیز واقعا تبریک میگم

این از اون کاراییه که وقتی نگاشون میکنی میگی
آره همه چی اونجایی هست که باید باشه و با لذت بیشتر بازم دقت میکنی بهش

ولی یه چیزیش تو همون اول کار یه خورده تو ذوقم زد, اونم اینکه وقت به گلدون آخری که نزدیک مبله دقت میکنم حس میکنم تو خورد کار نرفته و خیلی Bright هستش اگه یه سایه خیلی ضعیف به پشتش میدادی فکر کنم طبیعی تر میشد.

ممنون از زحمتی که کشیدی

sallarmelli

Active Member
من یه سوال آلان به ذهنم رسید اینه که شما پشت دوربین هم نور قرار می دهید یا نه

کاربر VIP
تاپیکهای قدیمی! :دی
در این صحنه نور Backlight نزاشتم. فقط نور محیط + نور از سمت چپ که از پنجره ها اومده(2تا VrayLight) .

جدیدترین ارسال ها

بالا