interior design contest wip

*farshid*

کاربر VIP
سلام آقا فرشید دیدم سطح مسابقه خیلی خیلی بالاست گفتم یک رندر دیگه بگیرم که آبروریزی نشه
رندرو چکار کنم بفرستم واسه شما؟
تا ساعت 12 شب فردا فرصت داری رندرتو یه جایی آپ کنی و لینکشو بدی به من ... توضیح هم بده کدوم کارتو میخوای تو مسابقه شرکت بدی

رندرهاتون رو ایمیل نکنید
یه جای مطمئن آپلود کنید و لینکشو پیام خصوصی بفرستین ...

abbasi_0912

Active Member
تا ساعت 12 شب فردا فرصت داری رندرتو یه جایی آپ کنی و لینکشو بدی به من ... توضیح هم بده کدوم کارتو میخوای تو مسابقه شرکت بدی

خوب خدا رو شکر یک روز دیگه هم وقت داریم امروز میخواستم پست پروداکشن روی رندرها انجام بدم و بفرستم
وقتی این دیدم این رو نوشتی خیالم راحت شد امروز یکم خسته هستم
همون فردا پست رو انجام میدم و میفرستم

ما که دو تا صحنه رو ساختیم و رندر کردیم، یعنی یکی از اونها توی مسابقه شرکت داده میشه:?:
البته زیاد مهم نیست مهم شرکت کردن بوده که تونستم در کنار بچه ها یک کار مدل کنیم
خودم هم دوست داشتم یک کار رو کلا مدل کنم بدون اینکه بخوام از مدل آماده استفاده کنم اینقدر توی این کارهای اخری از مدل اماده استفاده کردم دیگه حالم از مدل اماده بهم میخورد :-<

برای من هم، همون شومینه رندر اصلی هست

این ها رو گفتم که کلا بدونید من برام زیاد مهم نیست که اخر مسابقه چی بشه از همین الان هم میگم من خودم شخصا حتی به رای نهایی داوران هم اعتراضی ندارم و دوست هم ندارم این مسابقه که موجب شده دوستان جدیدی پیدا کنم اخرش به اینجا بکشه:rose:
حتما هم به اینجا نمیکشه چون نفر آخر خودم هستم اعتراضی هم ندارم :green:

::reza::

کاربر VIP
سلام
خوب مثل اینکه قسمت نبود اون شات قبلی رو درست کنم.
این صحنه رو انتخاب کردم. اینطوری بهتره ، شاید راحتتر بشه با کارای بچه ها قیاس بشه.
البته الان چند تا ایراد کوچولو تو مدلسازی دیدم که برای رندر نهایی رفعشون میکنم

attachment.php

پیوست ها

• Arch2.JPG
    Arch2.JPG
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 44

abbasi_0912

Active Member
همین طوری هم زیباست
فقط یکم قطر لوله بخاری رو بیشتر کن و اون قطعه ای که متصل کننده لوله بخاری به سقف هست رو هم یکم ارتفاع بده
موفق باشی:rose:

کاربر VIP
همین طوری هم زیباست
فقط یکم قطر لوله بخاری رو بیشتر کن و اون قطعه ای که متصل کننده لوله بخاری به سقف هست رو هم یکم ارتفاع بده
موفق باشی:rose:
ممنون. راستشو بخواید کمی تو مدلسازی ایراد داره. چون دیشب شروع به ساختش کردم. امروز هم پاره وقت تا ظهر مدلسازیشو زدم. الان هم قسمتهایی که تو مدلسازی ایراد داشت رو برطرف کردم.و در حال ساخت تکسچرهاشم. ایشالا فردا رندرش رو هم میزنم.
ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
:rose:رضا جان مدلت فوق العادس ... عالیه
فکر کنم رندرش هم خیلی خوب بشه با فرای ...
امید کسب مقام اولی ... :rose:

منم تازه میخوام رندر اصلیمو بگیرم
مرسی فرشید جونم:rose::rose:
دیگه کارم هر چی باشه که به پای کار دوستان گلم که نمیرسه:wink:
ممنون:rose:

E-power

کاربر متخصص
سلام
.
.
خب اینم از مدلهای من....:cool:
.
.
تقریبا تمومه.....:)
.
فردا هم اگه خدا بخواد تکسچر و رندر.
...............................................................

bnaj4z2zsasy8dgnudx.jpg

پیوست ها

• Wire_02.jpg
    Wire_02.jpg
    154.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Wire_01.jpg
    Wire_01.jpg
    191.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
سلام به همه دوستان
فرشید جان من کارم رو برات فرستادم
رضا و E-power (شرمنده اسمت رو نمیدونم) امیدوارم شما هم کارتون رو تموم کرده باشید
البته فکر میکنم بقیه دوستان که تموم کردن من جزء نفرات اخر بودم
فرشید امیدوارم تو هم شرکت کنی نهایتا میریم دونبال یک داور دیگه

همگی موفق باشید :rose:http://forum.majidonline.com/member.php?u=165997

*farshid*

کاربر VIP
بچه ها همگی خسته نباشین ... یادتون نره ها رندر ها رو تا ساعت 12 امشب حتما بفرستین (آپلود و پیام خصوصی)
کسی وایر فریم نفرستاده ...
چون مدلینگ خاصی تو کار نداشتیم و بارم مدلینگ برای داوری کمه نیازی هم به فرستادن وابر فریم نیست ... ولی ممکنه بعدا ازتون بخوایم که وایر هم بفرستین .

کاربر VIP
ایول معلومه کارای خفنی میخواید بفرستیداا :green:
فقط به ما غیر معمارها رحم کنید تو رو خدا. من که معمار نیستم از طرفی استارت کار رو هم همین تازگی زدم. شات قبلی رو بیخیال شدم به خاطر همین صحنه ای که همه زدن رو مدل کردم.
منم سعی میکنم رندرم رو تا شب برسونم. البته امیدوارم
همگی موفق باشید:rose:

saeedmagic

Member
فقط به ما غیر معمارها رحم کنید تو رو خدا. من که معمار نیستم از طرفی استارت کار رو هم همین تازگی زدم. شات قبلی رو بیخیال شدم به خاطر همین صحنه ای که همه زدن رو مدل کردم.
همگی موفق باشید:rose:
منم امروز تقریبا کل سیستماتیک کارو بهم ریختم الان تازه می خوام بزنم رندر فک کنم تا 11-12 تموم شه بفرستم!!

abbasi_0912

Active Member
خفن یعنی چی؟ من یکی که نفر اخرم خودم اعتراف کردم که
شما به ما معمارها رحم کنید با اون کلسئوم که زدی ما رو دیوانه کردی :shock:

چرا اینقدر دیر، سعید تو که جزء نفرات اول بودی که کار رو رندر کرده بودی من گفتم کار رو فرستادی
انشاا... که همگی میرسن و کارشون رو تحویل میدن

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
آقا ناظم ما همیشه شب امتحانی هستیم:wink:
خوب من خواهش می کنم از دوستان بی خود برای رتبه ی آخر نقشه نکشن که اون ماله خودمه:green:
من که فکر کنم دقیقه 90 کارم دستتون برسه آقا فرشید.ولی هر جور شده یه رندر می فرستم چه خوب چه بد:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا