interior design contest wip

abbasi_0912

Active Member
ببخشید یکم دیر جواب میدم باید یک کار رو مدل سازی میکردم و تحویل میدادم رو همین حساب فقط به تشکر بسنده کردم تا سر فرصت توی یک پست جواب همه دوستان رو بدم

منم عاشق شماره 4 و مدل سازی و ظرافتش شدم
متریال پارکت رو که من خودمو یک سال جر دادم :green: اینطوری نتونستم بسازم برادر عباسی اگه لطف کنی و متریال پارکت آپ کنی
و رفلکت و گلاسینز رو بگی ممنونت میشم

ای بابا چوب کاری می کنید کارخودتون که خیلی از من بهتره
منم خودم تو کف متریال لوله های شومینه بعضی ها موندم فقط منتظرم جواب مسابقه بیاد ببینم این کارها مال کی هست بهش بگم اگر امکان داره متریال اش رو اپ کنه
متریال کف رو به همراه تکسچر برات آپ کردم البته متریال خیلی ساده ای هست شرمنده من که بهتر از این بلد نیستم متریال درست کنم اگر بد هست ببخشید

سلام به همگی
کاره همه بچه ها خوب بوده و همه زحمت کشیده بودن دستشون درد نکنه.
من به شخصه با کاره آقا عباسی خیلی حال کردم و واقعا همه چیشون عالی بود آشپزخونه که حرف نداشت و اون جسارتی که خانم ندامی می گفت من تو کاره آقا عباسی اول و بعد فرشید دیدیم متریال ها و نور پردازی و پست پروداکشن یه صحنه بسیار زیبا یی رو درست کرده و واقعا به این کار می شه گفت شبیه سازی معماری
آقا عباسی تبریک می گم بهت و به فرشید و سعید و رضا و همه کسانی که شرکت کردند:rose::rose:

سعید جان شما لطف داری کار منم مثل همه تازه یکم سطح اون از کار بقیه هم پایین تر هست
من به شما و تمام بچه ها هم تبریک میگم و هم خسته نباشد متریال بعضی از کارها واقعا عالی بود
اما خودتون رو گرم نگه دارید برای مسابقه بعدی
برنامه من که مشخص نیست ولی اگر وقت داشته باشم و پروژه نگیرم حتما شرکت میکنم

البته همه چیز رو بچه ها گفتند، فقط یک سری چیزها رو سعی میکنم یادآوری کنم.
توی کار بعضی ها یکم با عجله متریال پردازی کرده بودند و اینکه سعی نکرده بودند تکسچر های مناسب تری استفاده کنند

کار شماره 1 -
تا اونجایی که من فهمیدم برای فرشید هست حداقل اینکه همچین کادری رو فرشید دور کارهاش میندازه
متریال بتن دیوارها زیاد جالب نشده dirt هایی که استفاده کردید زیاد خوب توی بطن و درونمایه بتن نشسته و به طور کلی کثیفی های بتن رنگی از جنس بتن دارند و به رنگ همون سیمان استفاده شده هست نه رنگی سیاه
اما dirt هایی دیوار پشتی نارنجی رنگ خوب و عالی شده
توی رندر اول سایه ها خوب هستند اما رندر دوم اشباع رنگ سایه ها خیلی هست (خیلی تیره شدن) که بخاطر کمبود نور محیط اتاق هست البته بستگی به F-Number هم داره

کار شماره 2 - (حدس میزنم کاری کی باشه) کار خوبی شده، glare خوبی داره فقط اینکه توی تکسچر چوب قرمز رنگ کف خوب نشده یکم کشیدگی بیش از حد داره و به نظرم روی vu دو تا قسمت چوبی قرمز رنگ کف تنظیمات رو درست نکردی
بتن دیواره ها خوبه اما انگار 180 درجه تکسچر رو چرخاندی که جالب نشده (رگه های بتن باید رو به سمت پایین باشه)

کار شماره 3-
وقتی دیدم خشک ام زد انگار همون تصویر بود که قرار بود مدل کنیم و سعید جان مثل اینکه ویلای اقوامشون بوده رفته عکس گرفته و امده :lol:
فقط اینکه یکم افکت glow و درخشندگی زیاد شده

کار شماره 4 - بیش از حد پست پروداکشن شده، طرف باید حواسش باشه وقتی توی فتوشاپ لایه اخر رو شفاف تر کنه که اینقدر اشباع رنگ زیاد نشه
نور زیر کابینت ها یک بیش از حد شده و جزئیات رو از بین برده البته توی این فاصله اون جزئیات ریز به زور معلوم میشه
نوری که از زیر سقف اصلی توی رندر اشپزخانه میاد داخل یکم ریخته بهم که خودش میدونه مشکل کجاشت توی کار های بعدی رعایت کن چند تا مشکل دیگه هم که خودت میدونی رو باید درست کنی
اون مواردی که فرشید خانوم نادمی گفت رو رعایت کنه :mad:

کار شماره 5 - (واقعا نمیدونم کار چه کسی هست) تکسچر کف رو برای اون پنل های سمت راست استفاده کرده بود کمتر پیش میاد که تکسچر کف رو برای دیواره ها استفاده کنند حداقل اینکه من ندیدم
در کل کار خوبی بود

کار شماره 6 - (واقعا نمیدونم کار کیه) معلومه که مدلینگ ناقص هست بیشتر فکر کنم بخاطر نبود وقت بوده، اینکه توی این مسابقه شرکت کردید واقعا نشان از اعتماد به نفس شما داره
VU دیوار نارنجی رنگ مشکل داره، تکسچر دیوار بتنی خیلی تایل دار شده باید از تکسچر سایز بزرگ تری استفاده کنید.
تکسچر چوبی کف فوق العاده شده آخر مسابقه یادم باشه ازت بگیرم

کار شماره 7 - (واقعا نمیدونم کار کیه) رندر خوب نشده فکر کنم به خاطر این هست که توی تایم کمی خواستید کار رو ببندید. توی رندر لبه های بعضی از اشیاء با یک رنگ دیگه مشخص شده مثل رندر هایی که برای انیمیشن های کارتونی میگیرند این لبه ها کار رو خراب کرده
نمیدونم از VrayToon که استفاده نکردی چون خروجی VrayToon اینجوری نیست شاید به خاطر این باشه که نتونستی توی فتوشاپ لایه های Render Elements رو با هم کامپوزیت کنی چون اونجا همچین چیزی دیدم که کار رو خراب میکنه

کار شماره 8 - (واقعا نمیدونم کار کیه) نویز سقف یکم زیاده البته قابل قبول (کیفیت GI توی رندر رو کمی بیشتر کنید) البته یک جاهایی رو نباید مدل میکردید و نهایتا اینکه همون چیزی بود که من از رندر خودم انتظار داشتم فقط پست پروداکشن کم داشت
یکم توی فتوشاپ روش کارکردم بدون پلاگین و چیزهای اضافی دیگه فقط اطلاح رنگ و نور

کار شماره 9 - (حدس هایی میزنم اما بین دو نفر شک دارم نمیتونم دقیق بگم مال کی هست)
صحنه یکم تاریک هست، متریال لامپ خوب نشده، یکم کثیفی های بتن به رنگ سیاه کمی نزدیک شده اما اون رگه ی بتن توی دیوار رو به روی خوب شده
متریال بالای پنجره سمت راست رو باید مثل همون دیوار نارنجی میدادی نه تکسچر تقرببا Z شکل از چوب
چون نفر آخر بودی معلومه که اصلا وقت نداشتی یک بار درست و حسابی تست رندر بگیری
رندر هم کیفیت نداره، یکم
F-Number رو کمتر کن

اگر چیزی گفتم که دوستان ناراحت شدن منو ببخشند موارد بالا موجب شده بود که نمره ها رو در نظر بگیرم اما بیشتر برای این بوده که خواستم ایراد کارها رو برای خودم مرور کنم که از رندرهای زیباتون یک درسی گرفته باشم تا بتونم یکم سطح کارهای افتضاح خودم رو به شما نزدیک کنم

خوب همگی خسته نباشید :rose:

پیوست ها

• EDIT - N_8.jpg
    EDIT - N_8.jpg
    505.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • wood_floor.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:
تشکر می کنم از مهندس عباسی بابت تحلیل دقیق خیلی لطف کردند و کارو بررسی کردند

به نظر من تو این مسابقه که واقعا تجربه خوبی بود برادری مهمتر از برتریه

همه ماها یک نکات ضعف و قوتی داریم که به کمک همدیگه باید نقاط ضعفمون برطرف کنیم و بهترین کارا برسیم

اصلا مهم نیست که کی اول و دوم میشه مهم اینه که تو این مسابقه ها به پیشرفت شگرفی دست پیدا می کنیم

ما که اولین شرکت کنننده ها هستیم باید مثل برادر باشیم
که کسانی که جدید عضو مسابقه میشن مارو الگو قرار بدن
از همه تشکر میکنم واسه همه چیز
موفق باشین

E-power

کاربر متخصص
سلام ....:)
متاسفانه وقت واسه مسابقه آوردم و نتونستم ایرادهای کارمو رفع کنم.
همینطور پست پرادکشن هم فرصت نشد که انجام بدم .
دیروز ایرادات رو رفع کردم . به نظر یه خرده بهتر شد.
البته هنوز هم ایراد داره.....در کل از کارخودم راضی نیستم.
..
..................................................................................................
2ge056h1vl6h4wb8eysn.jpg

.:BehzAd:.

Active Member
سلام
دسته هموتون درد نكنه و همگي خسته نباشيد واقعا همه گل كاشتن نمي دونم جواب مسابقه اعلام شده يا نه ولي امشب كاراو ميبينم و همين جا امتياز ها رو ميزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا