interior design contest wip

abbasi_0912

Active Member
****** فکر کنم همه به توافق رسیدن در این مورد *******
****** داوری فقط بر اساس نظر فرخ و خانوم نادمی انجام میگیره ******

البته با اجازه همه دوستان شرکت کننده ... کسی در این مورد اعتراضی داره میتونه مطرح کنه ... نظر اکثریت ملاک عمل خواهد بود​

من موافقم :oops:
از همون اول هم من که میگفتم ما رای ندیم بهتره
بقیه دوستان شرکت کننده هم اگر موافق هستند روی پست قبلی فرشید یک تشکر بزنند و موافقت خودشون رو که فقط رای، رای داوران باشه اعلام کنند
که دیگه فقط رای داوران مورد قبول واقع بشه و بس

*farshid*

کاربر VIP
واقعا تجربه وحشتناکی بود واگذاری امتیاز دهی به شرکت کنندگان ...

امتیاز دهی هم بر عهده داوران خواهد بود ... (قطعی شد)
امیدوارم سریعتر نمره ها رو بدن و مسابقه تموم شه بریم پی کار و زندگیمون .

*farshid*

کاربر VIP
بفرمائید شام ... بفرمائید رندر
از همه بدتر اونجاش بود که همه به خودشون بالاترین نمره رو میدادن و به کارای خوب کمترین نمره رو :green:
خب... تجربه ی خوبی بود ...
امیدوارم نظر داورا مورد قبول همه باشه ...

ظرف یکی دو روز آینده تاپیک اعلام نتایج رو میزنیم و به خوبی و خوشی تموم میکنیم مسابقه رو ...

آقایون و جنتلمن
من میگم سه نفر اول رو انتخاب کنین چون من که جزوشون نبودم تو آرای دوستان :green:
نفهمم آخرم یا یکی مونده آخر :green:
تجربه ی خوبی بود واقعا لذت بردم من که هر 24 ساعت با موبایلم کانکت میشدم حالا 10 بار کانکت می شم و نظر بچه هارو می خونم و لذت می برم
احتمالا نظر داورا که بیاد کلان با خاک یکسان بشیم :green:
چون انقدر موشکافانه بررسی میکنن که حد نداره
راستی میگم الان بریم روی موضوع بعدی که اگه برنده نشدیم حداقل ذهنمون معطوف بشه روی یک چیزه دیگه :green:
راستی یک نفر مردانگی کنه لینک دانلود فرای رندرو به من بده یک ماهه دنبالشم ولی همه لینکا خراب شده :rose:

abbasi_0912

Active Member
به نظر من هم داورها فقط نمره بدن بهتره
بعضی از دوستان کم لطفی میکنند !! (منکه کارم آخره میشه کاری به کاره کسی ندارم ) :green:

والا من یکی که نمیدونم کار شما کدام یکی هست اگر نمره خوبی ندادم ببخشید

منم کاملا موافقم که نظر فقط نظر داورا باشه، چون بهترین و عاقلانه ترین حالت امتیاز دهی همینه:rose:

دقیقا

واقعا تجربه وحشتناکی بود واگذاری امتیاز دهی به شرکت کنندگان ...

امتیاز دهی هم بر عهده داوران خواهد بود ... (قطعی شد)
امیدوارم سریعتر نمره ها رو بدن و مسابقه تموم شه بریم پی کار و زندگیمون .

خدا رو شکر این مسئولیت سنگین از دوش ما برداشته شد

بفرمائید شام ... بفرمائید رندر
از همه بدتر اونجاش بود که همه به خودشون بالاترین نمره رو میدادن و به کارای خوب کمترین نمره رو :green:
خب... تجربه ی خوبی بود ...
امیدوارم نظر داورا مورد قبول همه باشه ...

ظرف یکی دو روز آینده تاپیک اعلام نتایج رو میزنیم و به خوبی و خوشی تموم میکنیم مسابقه رو ...

خوب خودت گفتی هرکسی به خودش نمره 100 بده مگه نه :?:. وگرنه نمره من یکی که نسبت به اون دو تا کاری که نمره بالا بهشون دادم خیلی کمتر از این حرفها بود

آخه حاجی ما که نمیدونم ریزعلی خاجوی یا پتروس فداکار نیستیم خوب معلومه طرف کاره خودشو ول نمی کنه بره به کاره دیگه نمره بیشتر بده!
ولی واقعا اونقد نمره کاره من بود خدایی کم دادی قبول داری؟:green:

من یکی این کار رو میکنم سعید جان، نمیدونم شاید من اشتباه متوجه شده باشم قرار بود همه به کار خودشون نمره 100 بدهند و به بقیه کارها هم نمره بدن من گفتم نمره دادن به خودم که کلیشه ای هست اما برای بقیه سعی میکنم با صداقت کامل نمره رو در نظر بگیرم
اگر اینجوری نبوده. بخوام بخودم نمره بدم از دو تا کار که نمیدونم برای چه کسانی هم هست و بهشون نمره 99 دادم کار خودم خیلی پایین تر هست این رو واقعا و بدون تعارف میگم

آقایون و جنتلمن
من میگم سه نفر اول رو انتخاب کنین چون من که جزوشون نبودم تو آرای دوستان :green:
نفهمم آخرم یا یکی مونده آخر :green:
تجربه ی خوبی بود واقعا لذت بردم من که هر 24 ساعت با موبایلم کانکت میشدم حالا 10 بار کانکت می شم و نظر بچه هارو می خونم و لذت می برم
احتمالا نظر داورا که بیاد کلان با خاک یکسان بشیم :green:
چون انقدر موشکافانه بررسی میکنن که حد نداره
راستی میگم الان بریم روی موضوع بعدی که اگه برنده نشدیم حداقل ذهنمون معطوف بشه روی یک چیزه دیگه :green:
راستی یک نفر مردانگی کنه لینک دانلود فرای رندرو به من بده یک ماهه دنبالشم ولی همه لینکا خراب شده :rose:

ای بابا چقدر ناامید هستی انشاا... که وقتی داوران نمره بدن از اخر نه از اول یا نفر اول هستی یا دوم

همگی موفق باشید :rose:

*farshid*

کاربر VIP
خب.. بچه ها دوباره با همدیگه دوست شدیم ... انرژیتون رو جمع کنید فردا پسفردا میریم با داورا دعوا میکنیم ... اینجوری بهتره :green:.

رندر خارجی:
موضوع مسابقه ی بعدی هم رندر خارجی خواهد بود میتونید در مورد بنایی که قراره مدلسازی شه تو تاپیک اصلی مسابقه بحث و تبادل نظر کنید ... (بخش مسابقات کوچک تاپیک اصلی)
مسابقه هم بعدر از 4 روز استراحت از ساعت 12 پنجشنبه شروع میشه و ساعت 12 شب دوشنبه (11روز بعد از شروع) تموم میشه ...

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوستان همگی خسته نباشین
نمره ادب و شخصیت همتون 100از100 ... ولی نمره دادن به کار ها یه بحث دیگس و کار خیلی خیلی سختیه

رندر شماره 1-
87 امتیاز

زیبایی کلی 40
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 15
نورپردازی و رندر 17
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 5

رندر شماره2-
75 امتیاز

زیبایی کلی 35
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 12
نورپردازی و رندر 14
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 4

رندر شماره3-
76امتیاز

زیبایی کلی 38
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 8
نورپردازی و رندر 15
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 5

رندر شماره4
90امتیاز

زیبایی کلی 45
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 15
نورپردازی و رندر 15
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 5

رندر شماره 5:
78امتیاز

زیبایی کلی 38
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 11
نورپردازی و رندر 14
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 5

رندر شماره6
52امتیاز

زیبایی کلی 25
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 6
نورپردازی و رندر 10
انتخاب کادر 2
پست پروداکشن 4

رندر شماره7
69امتیاز

زیبایی کلی 33
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 9
نورپردازی و رندر 13
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 4

رندر شماره8
86امتیاز

زیبایی کلی 43
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 13
نورپردازی و رندر 16
انتخاب کادر 5
پست پروداکشن 4

رندر شماره 9
61 امتیاز

زیبایی کلی 30
مدلینگ 5
شیدر و تکسچر 8
نورپردازی و رندر 13
انتخاب کادر 4
پست پروداکشن 3

همگی موفق باشین
:rose::rose::rose::rose:
نمره دادن هم یادتون نره
قبولت داریم همین نمره ها :green::):rose:

سلام خسته نباشین صبح بخیر مثل اینکه شما هم جناب ناظم درگیر پروژه های بازاری شدین خیلی کم تشریف میارین
کلا روان آدم بهم میریزه
تازه صیح که بشه وقت کار تحوبل دادن میشه
از همین جا جا داره که یک خسته نباشید بهتون بگم

max vray

کاربر VIP
اتشی ز کاروان جدااااااا مانده این نشان ز کاروان به جاااااا مانده
سلام به همه.شرمنده همه دوستان یک ماهی میشه تو سایت نیومدم و گرنه حتما شرکت میکردم ولی الله وکیلی شرکت نکردم بد هم نشد خوب هم شد چون عابرومون نرفت خداییش کار همتون خیلی خوب شده یا من یک ماه ندیدمتون انگار همتون قد کشیدین:green:
ولی واقعا دست همتون میبوسم واسه کارای عالیتون حالا فهمیدم واسه عضو سایت شدن یک دو سالی باید تلاش کنم چه برسه واسه تو مسابقه شرکت کردن.
انشالله همتون موفق و پیروز باشید.:rose:

Mahshid_f3497

Active Member
وای من فونت فارسی ندارم الان مورد خشم آقای تایماز قرار میگیرم ...

ویرایش شده توسط فرشید ... لطفا فونت فارسی داشته باشید :دی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*farshid*

کاربر VIP
خوب دوستان ...هدف از برگذاری این مسابقه ارتقا سطح کار بچه ها بود ... و امیتاز دهی هیچ ثمری نداره ... به نظرم بهتره به جای امتیاز هایی که به کار همدیگه دادیم کار همدیگه رو نقد کنیم ... من کار ها رو 2 تا 2 تا نقد میکنم ... توجه کنید نقد های من کاملا بی ملاحظه خواهد بود و از بقیه هم انتظار دارم اینجوری کار ها رو نقد کنن.(اسمایل خشونت افراطی!)

از کار شماره 2 شروع میکنیم ...
این کار مال یکی از بهترین اعضای فرومه ...
روشنایی کلی صحنه خوبه
نور مناسبی وارد محیط شده ولی سایه هایی که روی دیوار سمت چپ باید ایجاد میشده وجود ندارن ... و این برمیگرده به مدلینگ ناقص کار که فضای مجاور رو به درستی مدل نکرده یا راه ورود نور رو با مانعی مسدود کرده و یا متریالی برای کف استفاده کرده که بازتاب نوری کمی داشته... (این سایه های سایه های نور غیر مستقیمی هستند که حاصل بازتاب کف تراس هستند)
روی تکسچرینگ خوب کار شده ولی نیازی به ایجاد شره ی آب روی تیر ها نبود ... معمولا فضای داخلی باید تکسچر تمیزتری داشته باشه.
احساسم اینه که تناسبات شومینه درست رعایت نشده و پریزهای برق و لامپ و ... هم تناسبات مطلوبی ندارن.
بافت چوبی کف خیلی بزرگ انتخاب شده ... بهتر بود 3 برابر کوچیکتر در نظر میگرفتین.
متریال لوله ها خوب شده ... متریال کف سنگی و پارکت مجاورش عالی
فریم پنچره هم به خوبی مدل شده و متریالش هم خوبه
مشخصا از امبینت اکولوژن استفاده کردی ... که من زیاد باهاش موافق نیستم ...اگه تنظیمات رندر درست رعایت شده باشه نیازی به امبینت اکوبوژن نخواهد بود ...در واقع کار رو کارتونی نشون میده (یه مقدار ریدیوس پایینتر شاید بهتر جواب بده)
سقف با یه زاویه تبدیل به دوسطح میشه که تو این کار این زاویه اسموس شده
متریال شیشه عالیه
افکت های دوبعدی هم خیلی خوب هستند (یه مقدار میتونست متعادلتر هم باشه)

در کل کار خوبی شده ... مهمترین امتیازش نور پردازی مناسب و متریال سنگ و پارکت عالی بود و ضعفش تکسچر پربافت بتن و شره های غیر منظقی آب روشون بود (حتی شره هایی که بر خلاف جاذبه زمین ایجاد شده بودند) و تناسبات نه چندان خوب کلیت صحنه.

کار شماره 3
این کار یکی از بهترین کارهاست
بهترین تناسبات مدلینگ رو داره
و متریال ها کاملا بی نقص به نظر میان.(در این مورد یک نقد به کار دارم البته)
ما وقتی یک صحنه ی سه بعدی رو حاضر میکنیم انتظار داریم که بتونیم از چند زاویه ازش ویو بگیریم ... متاسفانه رفلکت و تاثیرات نوری این کار کاذب هستن ...یعنی از روی عکس واقعی استخراج شدند... در واقع نوری که روی زمین سنگی ایجاد شده یا رفلکتی که روی کف چوبی تیره رنگ میبینیم رفلکت محیط 3بعدی نیستند و افکهایی هستند که روی تکسچر وجود دارند ... اگه زاویه رندر رو تغییر بدیم و یا انیمیشنی از این کار بسازیم مشخص میشه که رفلکت ها رفلکتهایی نیستند که ما انتظار داریم.

پست پروداکشن کار کاملا قویه
نور مناسبی تو محیط ایجاد شده
سایه زیبایی رو سقف ایجاد شده ... سایه سیم ها واقعا ظریف و زیبا هستند
تکسچر ها به دلیل استخراج شدن از روی عکس کیفیت کافی رو ندارند
دیتیل هایی که باید مدل میشدند مدل نشدنن متاسفانه و همون عکس رفرنس هستند ... با تغییر زاویه دوربین دو بعدی بودن این عناصر مشخص میشه (پریزها)
متریال و تکسچر لوله های فوقالعاده هستند و کاملا بینقص

در کل این کار رو به عنوان یک کار تکفریم خوب و بینظیر میتونیم قبول کنیم ... ولی به عنوان یک کار سه بعدی کامل نه
مهمترین مشکل کار استفاده از تکسچر رفرنس هست و کاذب بودن رفلکتها و سایه ها و کالر بیلیدینگ ها و ...
و نکته مثبت کار تناسبات اصولی و بینقص مدل و پست پروداکشن قوی کاره ...

کارهای بعدی رو هم به ترتیب نقد میکنم ... دوستان هم میتونن به همین منوال کار ها رو نقد کنن ...شاید یه چیزی هم این وسط یاد گرفتیم به جای دعوا سر امتیاز و ...
:rose:

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
کار شماره 4

این کار شاخصترین کار شرکت کننده تو مسابقه بود به دلیل اینکه خیلی خوب بود! و هم اینکه دو تا ویو داشت (دوستان دیگری هم بودند که دو تا ویو کار کرده بودن ولی نمیدونم چرا فقط یک رندر تحویل دادند)
ویو شومینه : کار نور تسکچر و متریال خوبی داره و همه چیز اون چیزیه که باید باشه ...تناسبات خوب رعایت شده
متریال کف خیلی خوبه و رفلکت بدون نویز و زیبایی داره ... کف سنگی هم خوبه . یه قسمت چوبی دیگه هم تو کف داریم که متریال گرانیت بهش داده شده و کلا خوبه و مشکلی نداره
مشکل این ویو اینه که رنگ ها خیلی جیغ و گرم هستند
افکت گلیر و بلوم خویه
کلا یکی از بهترین کار هاست.
ویو آشپزخونه :
من عاشق متریال کف و کیفیت رندرش شدم...واقعا عالی و بینظیره
قسمت سقف یه مقداری میتونست بهتر باشه و تکسچر دیوار یه مقداری کم بافت تر!
از نظر پست پروداکشن هم عالیه​

در کل کیفیت رندر ها و نورپردازی و پست پروداکش(آشپزخونه) خیلی خوبه
و ضعف کار سچوریشن بالای رندر اولی بود در کل .

کار شماره 5:

این کار هم یکی از بهترین هاست
تناسبات صحنه به خوبی رعایت شده و مدلینگ کاملا اصولی انجام شده
یه مقدار نبود رفلکت آزار دهندس ولی در کل متریال ها و تکسچر ها خوب هستند ... نور آرامش بخشی هم تو کار دیده میشه
کف سنگی باید برجستگی میداشت که نداره
چراغ ها خوب هستند و افکت گلیر و بلوم به خوبی شبیه سازی شده
تکسچر بتن میتونست یه مقدار کمبافت تر باشه
ولی از خالق اثر انتظار بیشتری داشتیم ... به خاطر کمبود وقت و مدلسازی دو ویو نتونسته کارشو اون طوری که باید ببنده.

در کل کار خوبیه ... صحنه نور مناسبی داره و افکتهای دوبعدی به خوبی شبیه سازی شدند.
کار کنتراست کمی داره و صحنه یه مقداری بی روح به نظر میرسه.

کارشماره 6:

این کار هم مال یکی از بچه های با استعداد فرومه که تخصص اصلیش مدلسازیه ... برای بار اول تلاش خوبی بود ...فکر کنم خیلی چیزا دستگیرت شده و کار بعدی رو میتونی خیلی بهتر کار کنی. در ضمن میدونستم محدودیت زمانی داشتی. و همین که شرکت کردی کلی ارزش داره ... کارتم کار خوبیه
مدلینگ خوبه
ولی در کل صحنه یه مقداری ناقص به نظر میاد ... هم از نظر تکسچرینگ و هم از نظر مدلینگ
نوری که از سمت چپ باید وارد فضا میشد رو فراموش کردی ظاهرا
امیدوارم سر فرصت مشکلاتشو حل کنی و یه رندر توپول ازش بگیری

کار شماره 7:

مدلینگ و تناسبات صحنه به خوبی رعایت شده ولی ... ولی ...
تکسچر بتن واقعا مشکل داره ... هیچ بتنی اینجوری نمیتونه باشه ...فکر کنم به خاطر عجله ای که داشتی نتونستی رو تکسچر بتن کار کنی ... کلا کارت تکسچرینگ سنگینی داره و این باعث شده سایه ها زیاد به چشم نیان ... همچنین کارت عملا هیچ گونه رفلکتی نداره
کف چوبی اونقدر گلاسینس داره که عملا به جای دیدن رفلکشن چند تا دونه نویز روش دیده میشه.
متریال و تکسچر سنگ هم که زیاد جالب نشده ... اینهمه تکسچر خوب ... اخه چرا این؟
ولی کارت یه نکته ی خوب و حتی عالی داره و اون هم بافت دیوار نارنجی پشت شومینس ... خیلی زیباست

در کل مشخصه رو این کار وقت نذاشتی ...با توانایی هایی که داری میتونستی خیلی بهتر از اینها کار کنی...

کار شماره 8:

و اما کار شماره 8
این کار یکی از بهترین و تمیز ترین کار های مسابقه بود به چندین دلیل ... تناسبات بینهایت خوب مدلینگ ... انتخاب زاویه شات خوب ... تکسچرینگ عالی
نور خوبی تو صحنه دیده میشه
ولی کنتراستش کمه ... شدیدا به پست پروداکشن نیاز داره ...
و این که متریال کف باید رفلکت داشته باشه ... ما که رفلکتی ندیدیم ... و این کارتو یه مقدار تحث تاثیر قرار داده.
در کل جز 3 4 تا کار برتره از نظر من.

کارشماره 9
کار مدلینگ خوبی داره و تناسب اجزا به خوبی رعایت شده...
عملا هیچ نوری از سمت چپ وارد فضا نشده در حالی که اصلیترین منبع روشنایی صحنه نور غیر مستیقیم پنجره سمت چپ و نورگیر سقف و دیواره...
صحنه تاریکه و کنتراست رنگی شدیدی داره
هیچ رفلکتی تو کار دیده نمیشه ... کف باید رفلکت داشته باشه

مهمترین مشکل کار نورپردازی غیر مناسب و متریال های خام و بدون رفلکت هستند ...

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشین بچه ها
من فکر کنم خانوم داور دیدش فرق داشت با ما یعنی هر کی کارش آثار زندگی توش بود امتیاز بیشتری میداد
من که اونقدر حرفه ای نیستم که نقد کنم ولی به نظرم کار 1 و 4 باید اول بشه کار یک میشد یکم روشن تر میشد و خوش رنگو لعاب میشد داور حتما بالاترین امتیازو میداد 4 که کلان یک اثر هنری اگه داور بهش این امتیازو داد فرخ خان بیاد می ذارش تاپ گالری احتمالا خیلی خیلی قشنگه من که 1 4 رو اول می دونم واسه خودم
الکی نمی خوام بگم که خودمو بیارم پایین :green:
کار 8 3 2 تو یک سطحن نقاط ضعف و قدرتش متعادل به نظرم دوم بشه
گار 5 9 تو یک سطح سوم
و کار 6 7 یک سطح چهارم
مشکلات کارارو آقا فرشید میگن و کاملا دقیق بیان کردند
و خانوم داور هم به خوبی نقد کردن
ببخشید اگه به کار کسی توهین شد این نظر شخصی بود و شاید هیچ ارزشی نداشته باشه

منم عاشق شماره 4 و مدل سازی و ظرافتش شدم
متریال پارکت رو که من خودمو یک سال جر دادم :green: اینطوری نتونستم بسازم برادر عباسی اگه لطف کنی و متریال پارکت آپ کنی
و رفلکت و گلاسینز رو بگی ممنونت میشم
شماره 1 هم کاملا قدرت فرای رو نشون داده کاملا از سبکش متوجه شدم ماله مهندس فرشیده
به نظرم از عکس قشنگتر شده متریالا همه عالیه همه چیز عالیه تیره بودن صحنه رو من عاشقشم واسه این خوب شب باشه بشینی بقل شومینه بشینی داریوش یا جرج مایکل رو صداشو خیلی لایت بذاری تا صبح سیگار به سیگار روشن کنی :cool:
شماره 3 کارم فقط فقط به گفته مهندس بدرد تک فریم می خوره منم 4 5 ساعتی بیشتر روش کار نکردم
از قوانین اطلاع نداشتم به نظر خودم زیبایی داره ولی بیشتر سبک کاریش مثل کار بازاری شده از دید 3D که داغونه

خیلی حرف زدم

ssevil

Well-Known Member
سلام
همگی خسته نباشید
اول از همه از اقای فرشید ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن
بابت لطف های که به بچه ها دارن
حتی موقعی که بچه ها نمره دادن و
به نظر من یه کمی کم لطفی شد به خیلی از بچه ها
تونست به راحتی مشکلات و حل کنه
تبریک می گم بهش

کارای همگی عالی بود
یه تبریک جدا و مخصوص به اونایی که معماری نخونده بودن و طر ح همشون شاهکار بود

کاش می شد همگی با هم عادلانه و مهربون با همدیگه برخورد کنیم
اونوقت الان یه رای هم مال بچه ها بود

عذر خواهی می کنم زیاد نوشتم
اخه خیلی وقت بود اینجا ننوشته بودم

همگی ممممممرررررررررسسسسسسیییییییییییی

saeedmagic

Member
سلام به همگی
کاره همه بچه ها خوب بوده و همه زحمت کشیده بودن دستشون درد نکنه.
من به شخصه با کاره آقا عباسی خیلی حال کردم و واقعا همه چیشون عالی بود آشپزخونه که حرف نداشت و اون جسارتی که خانم ندامی می گفت من تو کاره آقا عباسی اول و بعد فرشید دیدیم متریال ها و نور پردازی و پست پروداکشن یه صحنه بسیار زیبا یی رو درست کرده و واقعا به این کار می شه گفت شبیه سازی معماری
آقا عباسی تبریک می گم بهت و به فرشید و سعید و رضا و همه کسانی که شرکت کردند:rose::rose:

*farshid*

کاربر VIP
همگی خسته نباشید
اول از همه از اقای فرشید ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن
بابت لطف های که به بچه ها دارن
حتی موقعی که بچه ها نمره دادن و
به نظر من یه کمی کم لطفی شد به خیلی از بچه ها
تونست به راحتی مشکلات و حل کنه
تبریک می گم بهش

کارای همگی عالی بود
یه تبریک جدا و مخصوص به اونایی که معماری نخونده بودن و طر ح همشون شاهکار بود

کاش می شد همگی با هم عادلانه و مهربون با همدیگه برخورد کنیم
اونوقت الان یه رای هم مال بچه ها بود

عذر خواهی می کنم زیاد نوشتم
اخه خیلی وقت بود اینجا ننوشته بودم

همگی ممممممرررررررررسسسسسسیییییییییییی
ممنون شما لطف دارید ... ازتون برای شرکت تو مسابقه بعدی رسما دعوت میکنم ...
و تشکر به خاطر ایده ی اولیه برای برگذاری مسابقه.
مسابقه را رها مکن! :):rose:

سعیدین (دو تا سعید) شما هم شرکت کنید حتما ... رندر اکستریور ... اونم چه ساختمونی ... به به

جدیدترین ارسال ها

بالا